První názory (SPOILER)
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Metalicum#2727
Hmm..
Mě ani tak nevadí že se hra kritizuje, nakonec tam nedostatky sou tak proč ne..
mě spíš vadí ta celková úroveň toho kritizování, nejlepší příklad je to když se prošlo inferno..
nikdo neřekne omg nechápu ty blázny co to prošli tak rychle to musí být hrozní skilleři co tu hru musí mít vymakanou a přemýšlet o ní.. ne všichni řeknou že to blizz pokazil a že inferno vůbec není těžké ... já nevím já přišel na inferno, dostal sem od prvního zombíka ránu za pár tisíc a honem sem běžel farmit zpátky na hell.. ve hře má oteřený inferno asi 1,9% lidí ale všichni hejtovali jak je lehký.. tohle mě dokáže naštvat.
hejtujte s rozumem
Mě ani tak nevadí že se hra kritizuje, nakonec tam nedostatky sou tak proč ne..
mě spíš vadí ta celková úroveň toho kritizování, nejlepší příklad je to když se prošlo inferno..
nikdo neřekne omg nechápu ty blázny co to prošli tak rychle to musí být hrozní skilleři co tu hru musí mít vymakanou a přemýšlet o ní.. ne všichni řeknou že to blizz pokazil a že inferno vůbec není těžké ... já nevím já přišel na inferno, dostal sem od prvního zombíka ránu za pár tisíc a honem sem běžel farmit zpátky na hell.. ve hře má oteřený inferno asi 1,9% lidí ale všichni hejtovali jak je lehký.. tohle mě dokáže naštvat.
hejtujte s rozumem
"Když chceš najít pořádný kámoše, musíš se prodrat haldou ko*ot"
Eric Cartman
Eric Cartman
Re: První názory (SPOILER)
Ja hrám barbara a int beriem ak je, int dáva resisty.kikopp píše: ...
čo mi vadí v D3 je zatiaľ len pár vecí - nepotrebnosť statov - intelligence využijú len wizardi a witch doctori, strength zase len barbar...
...
Vadí že
- nie sú stat požiadavky na zbrane,
- nie sú level obmedzenia na gemy,
a tak podobne, také veci ktoré by sa v pohode dali uprogramovať.
a nemyslis si ze je velka skoda ze po x-letech vyvoje d3, neni prave ona tom hrou ktera by mela urcit dalsi vyvoj?kikopp píše:olo jasné, že D3 bude odchýlka tak ako aj (možno raz) bude D4 aby mohlo nastoliť ďalší kurz smerovania akčných RPG
d3 neni nic, je to jen prazdna, nic nedavajici hra... jak uz jsem napsal d3 je nejhorsi hrou kterou blizz vydali.. kdyby to vydali jako datadisk k d2, asi by to davalo vetsi smysl, nez jako samostatna hra...
Farmenie:
http://www.youtube.com/watch?v=UAHDX8VI ... re=related
Ďalší fail, ani rýchle boss runy sa im nepodarilo odstrániť.
http://www.youtube.com/watch?v=UAHDX8VI ... re=related
Ďalší fail, ani rýchle boss runy sa im nepodarilo odstrániť.
Ono je taky dobré napsat s čím jsi tam přišel. Ono je rozdíl tam být s meele a s ranged. Taky otevřenost inferna ze strany hráčů 1,9% už Blizz poupravil na tuším 17,8%Metalicum píše:já přišel na inferno, dostal sem od prvního zombíka ránu za pár tisíc a honem sem běžel farmit zpátky na hell.. ve hře má oteřený inferno asi 1,9% lidí ale všichni hejtovali jak je lehký.. tohle mě dokáže naštvat.
hejtujte s rozumem
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Je to v tom článku to video (http://www.youtube.com/watch?v=RT4K6e2q10g - zhruba někde okolo 6:30), jen ten boss je te´d uplně jinde Ale pořád tam je.sklb píše:Kedysi pred 2-3 rokmi bolo video ako v neakom prostredi podobnom neskorsim fazam 1 aktu zabijala partia (wd, barbar tusim) neaku obrovsku obludu, bossa, neviete niekto o tom nieco?:p Chcel by som si to video pozret este raz.
- kdo nie nebude je blbost. teda - na normal na ni fakt lezt nemusis, to je fakt - ale od NM dal si bez kupovani equipu na aukci a maniakalniho gearfaggotry moc nezahrajes. Na vyssich obtiznostech bez slusneho vybaveni nemas sanci - a uprimne at napise kdo ma v HELL toho kolik na sobe co sam nasel / "vyrobil". Ja jednu jedinou vec.kikopp píše: 2, AUKCIA - kto chce ju bude používať, kto nie tak nebude, je to na hráčoch...ja ju využívam, pretože Diablo od veky vekov bolo založené len na šťastí...niekto má luck na drop a niekto holt nie, že sa trejdovalo v D2 vie každý, AH to len uľahčuje
-
- Quill Rat
- BattleTag:Metalicum#2727
přišel sem tam s monkem, ale měl docela s*it gear to je jasný.Gotha píše:Ono je taky dobré napsat s čím jsi tam přišel. Ono je rozdíl tam být s meele a s ranged. Taky otevřenost inferna ze strany hráčů 1,9% už Blizz poupravil na tuším 17,8%Metalicum píše:já přišel na inferno, dostal sem od prvního zombíka ránu za pár tisíc a honem sem běžel farmit zpátky na hell.. ve hře má oteřený inferno asi 1,9% lidí ale všichni hejtovali jak je lehký.. tohle mě dokáže naštvat.
hejtujte s rozumem
ale pointu toho co sem chtěl říct, jsi doufám pochopil.
"Když chceš najít pořádný kámoše, musíš se prodrat haldou ko*ot"
Eric Cartman
Eric Cartman
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
A třeba farmení EQ ti nic neříká? Já končím druhý akt na Infernu a z AH mám jedinou věc (2H kuši) a mám ji jen kvůli socketu (chtěl jsem zkusit nový build). Je ta hra sice těžší, ale mám radost když mi padne nějaká dobrá věc. Je ale fakt, že trénovat kováře se nevyplatí.kikopp píše:- kdo nie nebude je blbost. teda - na normal na ni fakt lezt nemusis, to je fakt - ale od NM dal si bez kupovani equipu na aukci a maniakalniho gearfaggotry moc nezahrajes. Na vyssich obtiznostech bez slusneho vybaveni nemas sanci - a uprimne at napise kdo ma v HELL toho kolik na sobe co sam nasel / "vyrobil". Ja jednu jedinou vec.
Super takze vravis, ze pre to aby som si spravne uzil hru nesmiem pouzivat jej sucast. Good point BROWinty píše:A třeba farmení EQ ti nic neříká? Já končím druhý akt na Infernu a z AH mám jedinou věc (2H kuši) a mám ji jen kvůli socketu (chtěl jsem zkusit nový build). Je ta hra sice těžší, ale mám radost když mi padne nějaká dobrá věc. Je ale fakt, že trénovat kováře se nevyplatí.
Od dnes si natieram chleba miesto noza rukou.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Gotha píše:Ono je taky dobré napsat s čím jsi tam přišel. Ono je rozdíl tam být s meele a s ranged. Taky otevřenost inferna ze strany hráčů 1,9% už Blizz poupravil na tuším 17,8%Metalicum píše:já přišel na inferno, dostal sem od prvního zombíka ránu za pár tisíc a honem sem běžel farmit zpátky na hell.. ve hře má oteřený inferno asi 1,9% lidí ale všichni hejtovali jak je lehký.. tohle mě dokáže naštvat.
hejtujte s rozumem
Informace o 1,9% patří k charům - nikoliv hráčům - Já mám na infernu 1 char, ale postav mám asi 6.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Mastipuska#2338
- Kontaktovat uživatele:
@Lucifer ja som len písal obecne reakciu na ľudí, ktorým vadí aukcia (nechápem), samozrejme ja ju využívam čiže s tebou na 120% súhlasím
@pns D3 je novým poňatím akčných rpg veľmi zaujímavý kúsok a osobne hodnotím 90% takže určite to posúva tento žáner dopredu
@pns D3 je novým poňatím akčných rpg veľmi zaujímavý kúsok a osobne hodnotím 90% takže určite to posúva tento žáner dopredu
-
- Quill Rat
Opravdu nechápu proč tu většina lidí velebí unikátní a setový věci z D2 jako nejlepší ze hry, tak tomu teda rozhodně nebylo.Já jsem hrál amazonku, cca 2 roky a používál jsem maximálně harlequin crest,raven frost a string of ears.Zbytek jelo hlavně luk magickej 6 socket , nejlíp hydra bow a do toho 6x jewel 40% dmg a 15% attack speed / nebo runwalk , podle potřeby a stejně tak to bylo s brněnim a helmou + craftovaný prsten a setový rukavice.Podle mého ty unikátní věci z D2 moc přecenujete.
napis mi s jakymi NOVÝMI prvky AKCNÍHO RPG d3 prichazi, CO BLIZZ VYMYSLELI A OBOHATILI TIM HERNI PRUMYSL...kikopp píše:@Luc
pozn:
-co blizz neukradli, bych poprosil, aby si mi tu zbytecne nevyjmenovaval, co uz jsme si zahrali nekde jinde..
-a jen doufam, ze vis co znamena RPG..
pns: Jen doufám, že víš, že diablo je hack&slash ARPG:) A jako takové D1 definovalo tento žánr.
mafian89 píše:pns: Jen doufám, že víš, že diablo je hack&slash ARPG:) A jako takové D1 definovalo tento žánr.
tohle me bavi uplne ze vseho nejvic..
ale o tom se bavit nechci, chci vedet s cim prislo d3 a obohatilo "ARPG"
tak mi napis ty nechudaku, cim d3-blizz obohatil herni prumysl o rpg-arpg prvky?Junglejunkie píše:BTW pns ty jsi dobrej chudák...
a pokud nevis, tak nepis ko*ot zasranej...