http://eu.battle.net/d3/en/blog/4965215 ... _2012#blog
Kto to preloží ? Tipujem, že sa to objaví ako novinka na našej Diablofans stránke. Je tam toho dosť. Čo to som pochopil ale predsa...

Tady je otázka, co si představíš a ostatní představí pod pojmem hratelný build. A z mého pohledu, jestliže se někdo dostal na level 60 s daným buildem, tak hratelný je. A i když budou měnit skilly, tak samozřejmě budou nějaké buildy lepší než druhé (hlavně PvP to ukáže), ale tím bych neříkal, že nejsou hratelné ostatní. Tohle je věc názoru. Ale dle mě se objektivně ukáže, že těch variací je tu mnohonásobně víc než bylo v D2.Aragorn píše:Houp: Podle mne vetsina lidi, co mluvi o male variabilite hratelnych buildu, se vyjadruje o hrani na Infernu (konkretne Akt II a vyse). A podle toho, co pise Blizzard, tak na Infernu nejsou jeste ani 2% lidi. Hodne lvl 60 lidi si hadam proste jeste jezdi buildy tak nejak po svem na Hell nebo na zacatku Inferna. Co se snazim rict je to, ze to cislo je podane zatim imho moc brzy na to, aby se dalo brat nejak vazne.
Jestliže jsi lvl 60, tak ať už máš jakoukoli kombinaci skillů a run, tak maximálně 0,7 procent lidí používá totéž co ty.Still-Alive píše:Furt mi vrtá hlavou toto:
"Nejčastější lvl 60 build ve hře je používán jenom 0,7% lvl 60 buildů té dané třídy."
Nedávalo mi to smysl v EN a nedává mi to smysl ani v CZ... Jak to nějak lépe přeložit? nebo jaký je smysl té věty?
velmi kvalitny komentar. presne to cele vystihol :pMikro píše:Neangličtinářůn nepomůžu, překládat se mi to prostě nechce, každopádně bohužel velmi pravdivý koment
Abys to měl těžší a musel mezi nimi hledat svitky, potiony.sklb píše:Ja inak este pri tych vsetkych veciach s itemami nechapem taku jednu nepodstatnu vec. Na co v tejto hre este padaju biele a sede itemy, ked nemaju absolutne, ale absolutne ziadne vyuzitie. V d2 sa dali socknut alebo u charsi spravit zltymi. Tu ? Nic. Je z toho odpad v inventari po ukliknuti ;p
Dajme tomu ty a ďalších 70% ludí používa rovnaký build na nightmare a hell(?!).. Avšak v inferno už ho nepoužíva skoro nikto a každý si ho zmenilStill-Alive píše:Furt mi vrtá hlavou toto:
"Nejčastější lvl 60 build ve hře je používán jenom 0,7% lvl 60 buildů té dané třídy."
Nedávalo mi to smysl v EN a nedává mi to smysl ani v CZ... Jak to nějak lépe přeložit? nebo jaký je smysl té věty?