Inferno
Zajimalo by me kolik cechu uz tak asi je na infernu?
Ja mam barbara a Act1 sel vpohode, ale act2 je totalni zabijecka, mam 70k HP, 18k dmg, a 8k deff, a jdu na 2 rany dolu od obyc mobu.
Jak to tam davate vy? popripade nejake rady co mit, nemit, zlepsit atd...
Co se farmeni tyka, chodil sem Azmodana na hellu, ale s ukoncenim actu1 v infernu se nejak pokazil, a za Q uz nejsou poradny goldy. Ted chodim SK na infernu a jde to vpoho, jen ty itemy nejak nepadaji
Ja mam barbara a Act1 sel vpohode, ale act2 je totalni zabijecka, mam 70k HP, 18k dmg, a 8k deff, a jdu na 2 rany dolu od obyc mobu.
Co se farmeni tyka, chodil sem Azmodana na hellu, ale s ukoncenim actu1 v infernu se nejak pokazil, a za Q uz nejsou poradny goldy. Ted chodim SK na infernu a jde to vpoho, jen ty itemy nejak nepadaji
Re: Inferno
wizzard l60 ... akt 1 je easy farma a aktualne motam Butchera
akt 2 ... no .... to je uz trosku zajimavejsi Dal sem to po Magdu ale je to daleko lepsi v parte. Jeste trosku poupgraduju gear a snad zacnu farmit postupne 2ku
Divim se ale ze tebe davaji na 2 rany pri 70k life kdyz ja mam 30k a jsem na tom zhruba stejne
akt 2 ... no .... to je uz trosku zajimavejsi Dal sem to po Magdu ale je to daleko lepsi v parte. Jeste trosku poupgraduju gear a snad zacnu farmit postupne 2ku
Divim se ale ze tebe davaji na 2 rany pri 70k life kdyz ja mam 30k a jsem na tom zhruba stejne
-
- Quill Rat
Pokud mas 70k hp a 18k dmg tak predpokladam uplnou absenci rezistu. Ja mam za barbara 33k hp, 11k dps, 800-900 rezisty a jsem v druhem aktu pred belialem. Spoustu elitnich skupinek jsem musel preskocit (na 5 stacku jsem se ale dostal). Na pohodlnou hru aktu 2 bych si predstavoval 50k hp, 16k dps a rezisty tech 900.Sandy píše:Zajimalo by me kolik cechu uz tak asi je na infernu?
imho vsetci su uz na inferne. :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Já jsem včera dodělal hell a 1act na infero nějak nedávám. Hlavně teda championy a elite. To je pro mě nemyslitelný. Dmg 13k HP 27k. A zajímalo by mě, jak je to s resistance. Kolik je max a jak se to počítá? max mám asi 160.
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
DH s 25k hp a 20k dmg, resisty kolem 60-80
Mam naklikany skilly smoke screen (invis) a preparation (doplneni discipline) s Battle Scars runou (60%hp heal) a snazim se ani ranu nedostat, od nektrerych potvor par ran vydrzim, ale docela casto to jsou instakilly, kdyz uz me neco trefi
A jsem ted uplne na zacatku inferna, D3 jsem porizoval teprv minuly tyden, tak uvidim, jak to pujde dal.
Mam naklikany skilly smoke screen (invis) a preparation (doplneni discipline) s Battle Scars runou (60%hp heal) a snazim se ani ranu nedostat, od nektrerych potvor par ran vydrzim, ale docela casto to jsou instakilly, kdyz uz me neco trefi
A jsem ted uplne na zacatku inferna, D3 jsem porizoval teprv minuly tyden, tak uvidim, jak to pujde dal.
S barbarem (24k HP, 14k dps, resist low snad kolem 100) se horko tezko protloukam 1 actem inferna. Elitky, co me daji IK vetsinou preskakuju, ale na stack 5 se nastesti obcas take dostanu. Vcera jsem skoncil u pavoucice Aranae, ale ta pujde.
Aha, takze o resistech to asi bude, tam mam totiz naprosty minimum takze asi rozprodam eq, a nakoupim veci na resisty
urcite to neni jen resistama ale i buildem a stylem hraniSandy píše:Aha, takze o resistech to asi bude, tam mam totiz naprosty minimum takze asi rozprodam eq, a nakoupim veci na resisty
radsi se poptej na Barbar foru jestli vse delas dobre nez zacnes prodavat svuj gear
DH, Asi 55K DPS (nafouknuté Sharpshooterem, bez něj 25K), 25K HP, resisty neřeším, snažím se držet kréda, že nejlepší obrana je útok. Dodělal jsem Act I, který byl hrozně jednoduchý i na komplet vyčištění (bez farmy, itemy z aukce, např. celkem slabá 750 DPS Cold dmg 2H kuš), II jsem ještě nezkoušel, ale teprve tam prý začnou být problémy a DH dostávají instant od všech mobů
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
Ja teď hraju Inferno II akt a farmím první. Mám DH 45k HP a 15K DMG a ve druhým aktu dostávám slušnou čočku. První akt je opravdu velmi jednoduchý a podle mě je to kvůli tomu, aby lidi mohli po hellu farmit na Infernu.
- Winty
- Fallen Shaman
A rezisty je lepší zvětšovat z inteligence nebo +all rezistance?
Ty vole skade beriete tie rezisty To mate na kazdom iteme +60 to all ? Nic noc idem farmit goldy a sledovat aukcie lvl 60 Barbarian , 30k HP 6000 Armor 10k DPS cca 250 resisty
zaujimalo by ma ci tie hp su vobec uzitocne . kolko ran dokazes vydrzat ako casto zomres na oneshot ?..Winty píše:Ja teď hraju Inferno II akt a farmím první. Mám DH 45k HP a 15K DMG a ve druhým aktu dostávám slušnou čočku. První akt je opravdu velmi jednoduchý a podle mě je to kvůli tomu, aby lidi mohli po hellu farmit na Infernu.
ja som sa ssnazil stavat def+dmg zaroven ale bolo to onicom ,. nato treba fakt uber equip aby bola defenziva aj ofenziva dostatocna u DH,. ked pride rare pack tak mi tie hp s nedostatocnym resistom nepomozu a chyba dmg ...
teraz mam 50k dmg ale ak ma nieco trafi tak som hned mrtvy na 1 ranu.
- Winty
- Fallen Shaman
Je fakt že opravdu hodně mobů mi dává IK takže ty HP asi snížím a zkusím někde nabrat rezisty.
Díky za rady
Díky za rady
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
dobrý no, 56 lvl, resy 80-100, armor 1.6K, life ani ne 18k se divim, že "dávam" hell
Mňa by zaujímalo ako preskakujete elitky ...síce som len v Hell Act 3 (WD cca. hp 30k, dmg 2,5k a rezisty 100-200(skor 200)), a síce si to dávam zatiaľ v pohode (v parte ešte lepšie), ale akonáhle dostávam na zadok a snažím sa zutekať kade ľahšie, tie potvory ma prenasledujú po celej mape (: ....
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
no být tebou se nějak vynasnažím o větší DPS... s wizem tam mám 8k hp a 9k dps a jde mi to v pohodě...
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.