Servery Diablo III
Cca pred 2 mesici jsem se rozhodl zkratit chvili cekanim na D3 tim, ze si znovu zahraju Diablo 2, ktere mam original. Takze po dlouhych 12 od zakoupeni letech jsem hru jednoduse nainstaloval a hral bez zadnych problemu.
Ted zvazuju koupi Diabla 3, ale kdo mi zaruci, ze za dalsich dejme tomu 12 let budou servery Blizzardu, ktere jsou ke hrani potrebne porad funkcni? Prece jenom, zajem o hru postupne opadne, prodeje klesnou a klesnou tim i zisky Blizzardu. Tim padem prijdou o penize potrebne k udrzovani serveru nazivu. Co kdyz si hru koupim a roku 2024 pri cekani na Diablo IV si budu chtit dat repete? Vyjadril se k tomu Blizzard nejak?
Ted zvazuju koupi Diabla 3, ale kdo mi zaruci, ze za dalsich dejme tomu 12 let budou servery Blizzardu, ktere jsou ke hrani potrebne porad funkcni? Prece jenom, zajem o hru postupne opadne, prodeje klesnou a klesnou tim i zisky Blizzardu. Tim padem prijdou o penize potrebne k udrzovani serveru nazivu. Co kdyz si hru koupim a roku 2024 pri cekani na Diablo IV si budu chtit dat repete? Vyjadril se k tomu Blizzard nejak?
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servery Diablo III
akoze tym chces povedat, ze ak by nahodou upadol zaujem o hru, menej hracov, tak v roku 2024 si povies, boze ja som ale debil, preco som si tuto hru kupil? Nad tymto budes premyslat celych 12 rokov, ze si zainvestoval 45 eur?
Huh?!
Huh?!
Tak vzhledem k tomu, že servery na DII jedou a pojedou dál i když je DIII už venku, tak bych se toho nebál...
Třeba za 12 let budou tak výkonný servery, že to pustí na jednom a náklady na údržbu budou pro blizzard minimální:D
Tady ani nejde o tech 45-60 eur, ale o to, ze kdyz si koupim hru tak si ji muzu zahrat kdykoliv se mi zachce. 5, 10 i 15 let po vydani. Tak k cemu mi bude CD v hezkem obalu na policce, kdyz cela hra spoleha na funkcni servery?Reitak píše:akoze tym chces povedat, ze ak by nahodou upadol zaujem o hru, menej hracov, tak v roku 2024 si povies, boze ja som ale debil, preco som si tuto hru kupil? Nad tymto budes premyslat celych 12 rokov, ze si zainvestoval 45 eur?
Huh?!
OK, co se bude dit, kdyz Blizzard naaahodou (nedej boze) zkrachuje?
Čo keď za 5 rokov zomrieš ?
S tebou bych nechtěl chodit nakupovat do sámošky když takhle přemýšlíš nad nakupováním
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Až se bude tahle situace blížit, tak vydají patche, po kterých budeš moct hrát offline nebo povolí nějaké public servery nebo bůhví co.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
pokud se nepletu, tak běží stále i servery na Diablo I., takže to asi mluví za vše ne?
Z některých vět si dovolím odvodit - že pokud to nemyslíš jako srandu tak seš teda dobře na hlavu...... Když pominu vše osatní tak jen možnost, že by firma jako blizzard mohla zkrachovat je mnohem menší, než možnost celosvětové krize včetně rozpadu EU.
Nekupuj si to - bude se Ti blbě spát, páč budeš furt myslet na to, že Ti třeba zejtra vypnou servery:)
Nekupuj si to - bude se Ti blbě spát, páč budeš furt myslet na to, že Ti třeba zejtra vypnou servery:)
id byla taky kdysi jedna z nejlepsich hernich spolecnosti a nikdo by necekal, ze by se mohla dostat do financnich problemu, ovsem staci par spatnych rozhodnuti a vse je jinak.fear.s píše:Z některých vět si dovolím odvodit - že pokud to nemyslíš jako srandu tak seš teda dobře na hlavu...... Když pominu vše osatní tak jen možnost, že by firma jako blizzard mohla zkrachovat je mnohem menší, než možnost celosvětové krize včetně rozpadu EU.
klesnou prodeje, zájem o hru opadne, Blizz nebude mít peníze na provoz serverů ? WTF?? myslíš, že to jenom tak zabalí? budou mít i jiné hry, které jim vydělají (a vydělávají) mrtě peněz. Když jdes do potravin taky přemýšlíš jestli ma cenu kupovat jídlo, když tě cestou domů může srazit auto?
Nekupuj si tu hru, pro tebe zbytečný! Raději ty peníze pošli mě a já ti dám záruku, že když mě za 15let zavoláš, nebo za mnou přijedeš, tak si s tebou budu vykládat...
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
hellbz: Můj názor je stejný jak většina lidí tady. Pokud přemýšlíš o tom, jestli Blizz bude za 15 let provozovat dále servery Diabla 3, tak si to rozhodně nekupuj. A nekupuj si ani žádnou jinou on-line hru protože servery jakékoli hry nepojedou nikdy tak dlouho jako servery od Blizzu.
fear.s: dost zly priklad, rozpad EU je teda dost realny ale to sa nepletme .
No co na to povedat, ked blizzard za 5 rokov skrachuje tak nebudes moct hrat thats it. Tak a teraz ta velka dilema ci obetovat tych tazkych 50e.....
No co na to povedat, ked blizzard za 5 rokov skrachuje tak nebudes moct hrat thats it. Tak a teraz ta velka dilema ci obetovat tych tazkych 50e.....
Radši si to nekupuj, taky bych ti doporučil se neseznamovat, protože kde máš jistotu, že za 10 let s tou přítelkyní ještě budeš. S touhle logikou moc daleko nedojdeš...
Jak bylo řečeno, fungují dokonce servery na diablo I... Ale pokud si někdy přečteš EULA (End User License Agreement), tak ty nevlastníš hru, tu vlastní pořád Blizzard, takže i kdyby dneska vypnuly všecky servery na dobro tak s tím nic neuděláme... Jinak se ztotožňuji s Javurkem