nová vizáž diabla

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
eldor
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
nová vizáž diabla

Příspěvek od eldor » 25.05.2012, 21:43 hod.

Zdravím tak bych se chtěl dozvědět jak se vám líbí nové ztvárněni vizáže diabla (mam na mysli konkrétně osobu, ne hru), já to mam tak nějak rozporuplné?

Vorvy
The Butcher

Re: nová vizáž diabla

Příspěvek od Vorvy » 25.05.2012, 22:13 hod.

Ja nvm jestli brecet bo se smat.. je to tragedie vsech tragedii a fight s nim by se mel odehravat v "modre ustrici" :D :D
Kupodivu mě to stále baví..

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 25.05.2012, 22:14 hod.

Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

eldor
Quill Rat

Příspěvek od eldor » 25.05.2012, 22:24 hod.

tak koukam že pocity sou zatim podobné těm mojim,takle si ďabla nepředstavuju ve dvojce byl lepši

NorrecW
Quill Rat

Diabelka :)

Příspěvek od NorrecW » 25.05.2012, 22:36 hod.

jak nejlépe zmasakrovat tuhle slečnu ? :) Temnou diablici pobiju, ale pak už to moc nedávám..... jaké jsou Vaše typy pro BARBARA ?

Jinak by mě docela zajímalo, zda si ještě před fightem štrejchla s Diablem... a jejich dítě, že by se objevilo v datadisku nebo až v Diablu 4 ? :DDD

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 26.05.2012, 01:24 hod.

Mě Diablo přišel jako nadržená Dinosouří samicev v říjí.

Grammator
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 26.05.2012, 01:51 hod.

Mě se to líbí... přesvalovaná koza vážně nebyla to pravé ořechové... teďka je ostřejší, těmnější, magičtější... lepší... je to jen o zvyku, dejte tomu čas ;)
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

JokerLuk
Wraith
BattleTag:Joker#2578

Re: Diabelka :)

Příspěvek od JokerLuk » 26.05.2012, 02:43 hod.

Jak skutečně Diablo vypadá, nikdo neví. Pouze bere na sebe nějakou podobu (hostitel). Rozhodně neexistují pan a paní Diablovi :D Je jen 1 Diablo! Takže žádný štrejchání před fightem nebylo...max sebeuspokojení :D

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 26.05.2012, 06:23 hod.

Promin Gramme, ale na tohle si opravdu nezvyknu :D presvalovana koza nebyla idealni, ale tohle? Jedine plus na tom je zdanliva podoba s vetrelcem.. Ono by to mozna ani nevadilo, kdyby ta hra nepusobila tak hrozne sebevedomne.. :{
Kupodivu mě to stále baví..

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 26.05.2012, 07:16 hod.

Ale ved ten diabol musi vyzerat tak ako vyzera ved vznikol zo zeny tak si to tak musite predstavit. Nemohly ho spravit lepsie podla mna, je spraveny lepsie ako v dvojke, zaujimavejsie.
Obrázek

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 26.05.2012, 08:28 hod.

http://media.moddb.com/images/groups/1/ ... 3_640w.jpg

mě se líbí takhle. Tak Démoni jsou bezpohlavní takže je jedno jestli vznikl ze ženy nebo z muže. Ale mě se nelíbí jak vypadá vychrtlá ještěrka s neesteticky vypadájícími přeplacanémi ostny co vypadají stupidně. Celkově nevypadá dobře nesmyslně udělaný ostny.

http://pcmedia.ign.com/pc/image/article ... 74-000.jpg

To vypadí tak hrozně asymetricky tenky pas jak modelka a na hoře miliarda velkých ostnu že se musí předklonit a zlomit si záda. Vždyť konec ruky má větší než paži a trup to je hnus.

kolij
Burning Soul
BattleTag:Kolij#2462

Příspěvek od kolij » 26.05.2012, 08:38 hod.

No jo no chlapík nám byl na odtučňovací kúře :D Durin tys to přesně shrnul i takhle sem si ho představoval...

burrzoust
Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 26.05.2012, 08:45 hod.

a mě se líbí :) Už jsem si zvykl :D
Myslím, že autoři jednoznačně chtěli na ženské postavě avizovat vznik právě z Leah ... jestli má "orgán" nebo je bezpohlavní je mi jedno.
První dojem a myšlenka moje taky padla směrem na vetřelce ;)
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 26.05.2012, 09:06 hod.

mě se líbí, rozhodně lepší než kdyby z leah vyšel nějakej tučnej párek
Obrázek

eldor
Quill Rat

Příspěvek od eldor » 26.05.2012, 11:28 hod.

mě se teda nelibí jak má ve hře pidi ručičky oproti celému tělu a ty zvláštní tlamy na ramenou ... jediné co je dobré je hlava samotná

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 26.05.2012, 14:17 hod.

Vyzera jak teply hydralisk s nohami. Skoda, ze miesto tych otravnych kecov radsej vzdy nezahlasi " I'm fabulous". Viac by mi to k nemu sedelo.
Ale je pravda, ze kedze vznikol zo zeny tak mi jeho vyzor moc nevadi. Skor sa na nom bavim :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 26.05.2012, 22:45 hod.

pro mne je soucasna podoba vicemene sklamani a celkove sel ten zaverecny souboj lip udelat (treba v d2 otevirani sealu,chveni zeme a nastup diabla vypadal daleko lip) ale nezbyva nez se s tim smirit no..
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Opicak
Quill Rat

Příspěvek od Opicak » 26.05.2012, 22:53 hod.

Vidím tam podobnost se Starcraftem II ( v kampani vyskytují se tam podobné velké obludy) a také s vetřelcem. Diablo se mi ve 3 líbí, ve D2 se mi líbil taky :-) Takže jsem spokojenej nadruhou :-D

LordKiller
Adviser

Příspěvek od LordKiller » 28.05.2012, 00:22 hod.

D2 cinematic po tretim aktu, fenomenalni
tohle je hnus, hlavně ta helma co mu udělali z hlavy ... ble, fakt se mi nelíbí.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 28.05.2012, 01:17 hod.

Víc mi to sedí do popisu v knihách. Určitě si víc pána terroru představuju jako agilního "aliena" než přerostlýho bouchače na steroidech. Akorát by podle toho mohl vypadat i ten fight, který je místy docela směšný. Ale některé ty skilly tomu jakž takž odpovídají, takže snaha se cení.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“