nová vizáž diabla
Zdravím tak bych se chtěl dozvědět jak se vám líbí nové ztvárněni vizáže diabla (mam na mysli konkrétně osobu, ne hru), já to mam tak nějak rozporuplné?
Re: nová vizáž diabla
Ja nvm jestli brecet bo se smat.. je to tragedie vsech tragedii a fight s nim by se mel odehravat v "modre ustrici"
Kupodivu mě to stále baví..
mam z neho asi takyto pocit
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 00b_v1.jpg
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 00b_v1.jpg
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
tak koukam že pocity sou zatim podobné těm mojim,takle si ďabla nepředstavuju ve dvojce byl lepši
Diabelka :)
jak nejlépe zmasakrovat tuhle slečnu ? Temnou diablici pobiju, ale pak už to moc nedávám..... jaké jsou Vaše typy pro BARBARA ?
Jinak by mě docela zajímalo, zda si ještě před fightem štrejchla s Diablem... a jejich dítě, že by se objevilo v datadisku nebo až v Diablu 4 ? DD
Jinak by mě docela zajímalo, zda si ještě před fightem štrejchla s Diablem... a jejich dítě, že by se objevilo v datadisku nebo až v Diablu 4 ? DD
Mě Diablo přišel jako nadržená Dinosouří samicev v říjí.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to líbí... přesvalovaná koza vážně nebyla to pravé ořechové... teďka je ostřejší, těmnější, magičtější... lepší... je to jen o zvyku, dejte tomu čas
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Re: Diabelka :)
Jak skutečně Diablo vypadá, nikdo neví. Pouze bere na sebe nějakou podobu (hostitel). Rozhodně neexistují pan a paní Diablovi Je jen 1 Diablo! Takže žádný štrejchání před fightem nebylo...max sebeuspokojení
Promin Gramme, ale na tohle si opravdu nezvyknu presvalovana koza nebyla idealni, ale tohle? Jedine plus na tom je zdanliva podoba s vetrelcem.. Ono by to mozna ani nevadilo, kdyby ta hra nepusobila tak hrozne sebevedomne..
Kupodivu mě to stále baví..
Ale ved ten diabol musi vyzerat tak ako vyzera ved vznikol zo zeny tak si to tak musite predstavit. Nemohly ho spravit lepsie podla mna, je spraveny lepsie ako v dvojke, zaujimavejsie.
http://media.moddb.com/images/groups/1/ ... 3_640w.jpg
mě se líbí takhle. Tak Démoni jsou bezpohlavní takže je jedno jestli vznikl ze ženy nebo z muže. Ale mě se nelíbí jak vypadá vychrtlá ještěrka s neesteticky vypadájícími přeplacanémi ostny co vypadají stupidně. Celkově nevypadá dobře nesmyslně udělaný ostny.
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article ... 74-000.jpg
To vypadí tak hrozně asymetricky tenky pas jak modelka a na hoře miliarda velkých ostnu že se musí předklonit a zlomit si záda. Vždyť konec ruky má větší než paži a trup to je hnus.
mě se líbí takhle. Tak Démoni jsou bezpohlavní takže je jedno jestli vznikl ze ženy nebo z muže. Ale mě se nelíbí jak vypadá vychrtlá ještěrka s neesteticky vypadájícími přeplacanémi ostny co vypadají stupidně. Celkově nevypadá dobře nesmyslně udělaný ostny.
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article ... 74-000.jpg
To vypadí tak hrozně asymetricky tenky pas jak modelka a na hoře miliarda velkých ostnu že se musí předklonit a zlomit si záda. Vždyť konec ruky má větší než paži a trup to je hnus.
No jo no chlapík nám byl na odtučňovací kúře Durin tys to přesně shrnul i takhle sem si ho představoval...
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
a mě se líbí Už jsem si zvykl
Myslím, že autoři jednoznačně chtěli na ženské postavě avizovat vznik právě z Leah ... jestli má "orgán" nebo je bezpohlavní je mi jedno.
První dojem a myšlenka moje taky padla směrem na vetřelce
Myslím, že autoři jednoznačně chtěli na ženské postavě avizovat vznik právě z Leah ... jestli má "orgán" nebo je bezpohlavní je mi jedno.
První dojem a myšlenka moje taky padla směrem na vetřelce
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
mě se teda nelibí jak má ve hře pidi ručičky oproti celému tělu a ty zvláštní tlamy na ramenou ... jediné co je dobré je hlava samotná
Vyzera jak teply hydralisk s nohami. Skoda, ze miesto tych otravnych kecov radsej vzdy nezahlasi " I'm fabulous". Viac by mi to k nemu sedelo.
Ale je pravda, ze kedze vznikol zo zeny tak mi jeho vyzor moc nevadi. Skor sa na nom bavim :p
Ale je pravda, ze kedze vznikol zo zeny tak mi jeho vyzor moc nevadi. Skor sa na nom bavim :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
pro mne je soucasna podoba vicemene sklamani a celkove sel ten zaverecny souboj lip udelat (treba v d2 otevirani sealu,chveni zeme a nastup diabla vypadal daleko lip) ale nezbyva nez se s tim smirit no..
Vidím tam podobnost se Starcraftem II ( v kampani vyskytují se tam podobné velké obludy) a také s vetřelcem. Diablo se mi ve 3 líbí, ve D2 se mi líbil taky :-) Takže jsem spokojenej nadruhou :-D
-
- Adviser
D2 cinematic po tretim aktu, fenomenalni
tohle je hnus, hlavně ta helma co mu udělali z hlavy ... ble, fakt se mi nelíbí.
tohle je hnus, hlavně ta helma co mu udělali z hlavy ... ble, fakt se mi nelíbí.
Víc mi to sedí do popisu v knihách. Určitě si víc pána terroru představuju jako agilního "aliena" než přerostlýho bouchače na steroidech. Akorát by podle toho mohl vypadat i ten fight, který je místy docela směšný. Ale některé ty skilly tomu jakž takž odpovídají, takže snaha se cení.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.