nová vizáž diabla

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
nová vizáž diabla

Příspěvek od eldor » 25.05.2012, 21:43 hod.

Zdravím tak bych se chtěl dozvědět jak se vám líbí nové ztvárněni vizáže diabla (mam na mysli konkrétně osobu, ne hru), já to mam tak nějak rozporuplné?

The Butcher

Re: nová vizáž diabla

Příspěvek od Vorvy » 25.05.2012, 22:13 hod.

Ja nvm jestli brecet bo se smat.. je to tragedie vsech tragedii a fight s nim by se mel odehravat v "modre ustrici" :D :D
Kupodivu mě to stále baví..

Burning Soul

Příspěvek od sklb » 25.05.2012, 22:14 hod.

Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Quill Rat

Příspěvek od eldor » 25.05.2012, 22:24 hod.

tak koukam že pocity sou zatim podobné těm mojim,takle si ďabla nepředstavuju ve dvojce byl lepši

Quill Rat

Diabelka :)

Příspěvek od NorrecW » 25.05.2012, 22:36 hod.

jak nejlépe zmasakrovat tuhle slečnu ? :) Temnou diablici pobiju, ale pak už to moc nedávám..... jaké jsou Vaše typy pro BARBARA ?

Jinak by mě docela zajímalo, zda si ještě před fightem štrejchla s Diablem... a jejich dítě, že by se objevilo v datadisku nebo až v Diablu 4 ? :DDD

Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 26.05.2012, 01:24 hod.

Mě Diablo přišel jako nadržená Dinosouří samicev v říjí.

Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 26.05.2012, 01:51 hod.

Mě se to líbí... přesvalovaná koza vážně nebyla to pravé ořechové... teďka je ostřejší, těmnější, magičtější... lepší... je to jen o zvyku, dejte tomu čas ;)
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Wraith
BattleTag:Joker#2578

Re: Diabelka :)

Příspěvek od JokerLuk » 26.05.2012, 02:43 hod.

Jak skutečně Diablo vypadá, nikdo neví. Pouze bere na sebe nějakou podobu (hostitel). Rozhodně neexistují pan a paní Diablovi :D Je jen 1 Diablo! Takže žádný štrejchání před fightem nebylo...max sebeuspokojení :D

The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 26.05.2012, 06:23 hod.

Promin Gramme, ale na tohle si opravdu nezvyknu :D presvalovana koza nebyla idealni, ale tohle? Jedine plus na tom je zdanliva podoba s vetrelcem.. Ono by to mozna ani nevadilo, kdyby ta hra nepusobila tak hrozne sebevedomne.. :{
Kupodivu mě to stále baví..

The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 26.05.2012, 07:16 hod.

Ale ved ten diabol musi vyzerat tak ako vyzera ved vznikol zo zeny tak si to tak musite predstavit. Nemohly ho spravit lepsie podla mna, je spraveny lepsie ako v dvojke, zaujimavejsie.
Obrázek

Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 26.05.2012, 08:28 hod.

http://media.moddb.com/images/groups/1/ ... 3_640w.jpg

mě se líbí takhle. Tak Démoni jsou bezpohlavní takže je jedno jestli vznikl ze ženy nebo z muže. Ale mě se nelíbí jak vypadá vychrtlá ještěrka s neesteticky vypadájícími přeplacanémi ostny co vypadají stupidně. Celkově nevypadá dobře nesmyslně udělaný ostny.

http://pcmedia.ign.com/pc/image/article ... 74-000.jpg

To vypadí tak hrozně asymetricky tenky pas jak modelka a na hoře miliarda velkých ostnu že se musí předklonit a zlomit si záda. Vždyť konec ruky má větší než paži a trup to je hnus.

Burning Soul
BattleTag:Kolij#2462

Příspěvek od kolij » 26.05.2012, 08:38 hod.

No jo no chlapík nám byl na odtučňovací kúře :D Durin tys to přesně shrnul i takhle sem si ho představoval...

Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 26.05.2012, 08:45 hod.

a mě se líbí :) Už jsem si zvykl :D
Myslím, že autoři jednoznačně chtěli na ženské postavě avizovat vznik právě z Leah ... jestli má "orgán" nebo je bezpohlavní je mi jedno.
První dojem a myšlenka moje taky padla směrem na vetřelce ;)
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 26.05.2012, 09:06 hod.

mě se líbí, rozhodně lepší než kdyby z leah vyšel nějakej tučnej párek
Obrázek

Quill Rat

Příspěvek od eldor » 26.05.2012, 11:28 hod.

mě se teda nelibí jak má ve hře pidi ručičky oproti celému tělu a ty zvláštní tlamy na ramenou ... jediné co je dobré je hlava samotná

Burning Soul

Příspěvek od sklb » 26.05.2012, 14:17 hod.

Vyzera jak teply hydralisk s nohami. Skoda, ze miesto tych otravnych kecov radsej vzdy nezahlasi " I'm fabulous". Viac by mi to k nemu sedelo.
Ale je pravda, ze kedze vznikol zo zeny tak mi jeho vyzor moc nevadi. Skor sa na nom bavim :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 26.05.2012, 22:45 hod.

pro mne je soucasna podoba vicemene sklamani a celkove sel ten zaverecny souboj lip udelat (treba v d2 otevirani sealu,chveni zeme a nastup diabla vypadal daleko lip) ale nezbyva nez se s tim smirit no..
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Quill Rat

Příspěvek od Opicak » 26.05.2012, 22:53 hod.

Vidím tam podobnost se Starcraftem II ( v kampani vyskytují se tam podobné velké obludy) a také s vetřelcem. Diablo se mi ve 3 líbí, ve D2 se mi líbil taky :-) Takže jsem spokojenej nadruhou :-D

Adviser

Příspěvek od LordKiller » 28.05.2012, 00:22 hod.

D2 cinematic po tretim aktu, fenomenalni
tohle je hnus, hlavně ta helma co mu udělali z hlavy ... ble, fakt se mi nelíbí.

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 28.05.2012, 01:17 hod.

Víc mi to sedí do popisu v knihách. Určitě si víc pána terroru představuju jako agilního "aliena" než přerostlýho bouchače na steroidech. Akorát by podle toho mohl vypadat i ten fight, který je místy docela směšný. Ale některé ty skilly tomu jakž takž odpovídají, takže snaha se cení.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“