A začínáme nerfovat...
- Ascalon
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ascalon#2114
- Kontaktovat uživatele:
Tak co na to říkáte?
http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... rst-hotfix
Já si jdu si najít kapesník.
http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... rst-hotfix
Já si jdu si najít kapesník.
Re: A začínáme nerfovat...
Balancování hry bude nadlouho a jsem zvědavý jak se s tím Blizz popasuje.. V d2 jim to moc nešlo..(
- Ascalon
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Už jeden velkej problém zazněl a to je "Blizz", ale musíme doufat a modlit se, snad to zvládnou lépe než jiné věci. ;-)
Na rovinu jako majitel jednoho monka musím říct, že hraní za něj mi přijde až moc easy a hlavně teď na hell, kdy kolem mě všichni padají jak švestky a já si tam jenom tak běhám.
Na rovinu jako majitel jednoho monka musím říct, že hraní za něj mi přijde až moc easy a hlavně teď na hell, kdy kolem mě všichni padají jak švestky a já si tam jenom tak běhám.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
my first tear
ale co už, jsou i jiné mantry
ale co už, jsou i jiné mantry
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
HC - all classes +60lvl
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jo? A jak? FoT+Q, SW a MoH+BoP? :-)Ascalon píše:Už jeden velkej problém zazněl a to je "Blizz", ale musíme doufat a modlit se, snad to zvládnou lépe než jiné věci. ;-)
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Monk je OP, ví to každej. Potřebuje nerf, nehledě na to, že parta 4 monků byla nesmrtelná, ještě, že to fixli už na druhej den.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Ascalon
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Tak jasně že se s tím počítalo, ale i tak se za něj bude hrát nejlíp
Lashing Tail Kick: Hand of Ytar
Breath of Heaven: Circle of Life
Seven-Sided Strike: Sudden Assault
Mystic Ally: Earth Ally
Mantra of Healing: Heavenly Body
Samozřejmě k tomuto buildu one hand weapon a shield.
Way of the Hundred Fists: Spirited SalvoSmelina píše:Jo? A jak? FoT+Q, SW a MoH+BoP? :-)
Lashing Tail Kick: Hand of Ytar
Breath of Heaven: Circle of Life
Seven-Sided Strike: Sudden Assault
Mystic Ally: Earth Ally
Mantra of Healing: Heavenly Body
Samozřejmě k tomuto buildu one hand weapon a shield.
-
- Fallen Shaman
Ascalone, jaké k tomu dáváš pasivky?
My BNet profile
HC - all classes +60lvl
HC - all classes +60lvl
- Ascalon
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Btw. našel jste někdo někde nějaké vyjádření od Blizzů, nebo si dávají ještě načas...?
Exalted Soul
Chant of Resonance
Seize the Initiative
Můžu pořád táhnout Dexterity, když chci náhodou rychle přehodit na DPS a doplňuji to Vitality.
Momentálně na lvl 55 to vychází na 30k HP, 3k DPS a 3k Armour, ale mám pár trash věcí, takže to moc neberte v potaz ty staty...
@Gotha: Tak přemýšlel jsem tam radšji dát Pacifism, ale kdo to má pak přád naklikávt tu auru.
Exalted Soul
Chant of Resonance
Seize the Initiative
Můžu pořád táhnout Dexterity, když chci náhodou rychle přehodit na DPS a doplňuji to Vitality.
Momentálně na lvl 55 to vychází na 30k HP, 3k DPS a 3k Armour, ale mám pár trash věcí, takže to moc neberte v potaz ty staty...
@Gotha: Tak přemýšlel jsem tam radšji dát Pacifism, ale kdo to má pak přád naklikávt tu auru.
Naposledy upravil(a) Ascalon dne 23.05.2012, 11:54 hod., celkem upraveno 1 x.
I kdyz je Monk OP tak tohle je absolutni zbytecnost - lepe receno pro lenochy :-)Ascalon píše:Chant of Resonance
-
- Fallen Shaman
no já s 45lvl zatím se zatím dostanu jenom na tohle:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... YXU!bYZbbZ
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... YXU!bYZbbZ
My BNet profile
HC - all classes +60lvl
HC - all classes +60lvl
smokescreen u DH dostal -1 sec. dost stupidny nerf mohly vymyslet skor nieco rozumnejsie nie prask -1sec... jedina vec co drzi dh pri zivote na inferne
qq
Hotfixli Smoke Screen - duration bez runy 1s, s runou 2s.
Ach, Groso byl rychlější... taky mi to přijde a bit trolling vůči DH, které je i tak strašný papír.
Ach, Groso byl rychlější... taky mi to přijde a bit trolling vůči DH, které je i tak strašný papír.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
Blizz vážně nerfnul smog screen? OMG! Když už chtěj nerfovat tak ať nerfnou třeba Wizovi diamond armor. Nebo ať nerfnou něco, co se nepoužívá. Třeba strafe
Je to hrubý, obzvlášť, když DH nemá žádný defensivní skilly ani passives. Caltrops jsou na Infernu k ničemu, když monstra mají s 80% slow větší speed jak já s +20% movement, vault je k ničemu, protože se vždycky odhabruješ někam do textury a ten stun z něj trvá na infernu 0,0001s a SS teď nerfli na sekundu... docela GG hrát toho DH, to si ještě rozmyslím, s čím půjdu na HC jako první char. DH už nevypadá moc viable. Hlavně že každá další classa až na Wize má 300000 defensivních passives viz WD -20% damage taken na 10. levelu, trollface.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
tak mě blizz uzebpečil že DHčko fakt nepojedu
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Tyhle skryty nerfy nejak nechapu. Dospely clovek se nerozbreci, kdyz to Blizz napise a takhle to akorat clovek muze prizabit ve hre, kdyz to neceka.
Jinak neni to potvrzene co vim, ale asi uz nerfnuli Force Armor runu u wizze. Sam to nastesti nepouzivam a i jsem tusil, ze tam neco nehraje, kdyz jsem to poprve videl, ale vzhledem k tomu, ze uz i na Hell je Diamond Skin prorazitelny i s vyssi absorb runou, tak fakt nevim, co jako planuji, ze bude wizz na Infernu delat krome umirani :-) Ale nejak s vysokou VIT to treba pujde. Co me ale hodne nastve je jestli Blizz nerfne Critical Mass...uz jsem taky slysel lidi na to nadavat. To uz fakt nevim, co pak bude za vyber v pasivech.
Jinak neni to potvrzene co vim, ale asi uz nerfnuli Force Armor runu u wizze. Sam to nastesti nepouzivam a i jsem tusil, ze tam neco nehraje, kdyz jsem to poprve videl, ale vzhledem k tomu, ze uz i na Hell je Diamond Skin prorazitelny i s vyssi absorb runou, tak fakt nevim, co jako planuji, ze bude wizz na Infernu delat krome umirani :-) Ale nejak s vysokou VIT to treba pujde. Co me ale hodne nastve je jestli Blizz nerfne Critical Mass...uz jsem taky slysel lidi na to nadavat. To uz fakt nevim, co pak bude za vyber v pasivech.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Pořád nechápu, proč mají melee 30% redukci damage a WD tu pasivku Jungle Fortitude, je to šíleně OP. Mít útok z dálky je na Infernu k ničemu, když elitky mají rychlost jak speedy gonzales.
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
Protože Blizz počítal s tím že každý bude hrát v partě a rangeti bude pořád bezpečně vzadu. Navíc meele přeci jenom u toho moba musí stát pořád. Za rangeta můžeš aspoň trochu kitovat.
Jo, jenže když meleečko ignoruje vlastnosti elit a nehýbe se, tak umře ještě rychleji než ranged, takže se hýbat musí a tím pádem tu "první linii" udrží tak prvních 10 sekund.