Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
Též bych požádal o jeden GP, sice mám hru koupenou (digitální verzi), ale spolubydlící by si to rád vyzkoušel, takže pokud by se někdo našel, byl bych vděčný :-) gp přijat
Naposledy upravil(a) Boykins dne 21.05.2012, 12:55 hod., celkem upraveno 2 x.
Re: Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
ja som tiez dostal tu na forku gp ktory ma uistil, ze d3 chcem. Teraz mam este jeden volny tak ak niekto ma zaujem pm prvemu ho poslem gp odoslany
Zdravím, chtěl bych poprosit o guest pass, pokud ještě někomu zbyl. Chci hlavně zkusit jak mi to pojede nebo jestli mám počkat s koupí na nový pc. pmme
Soumin píše:Zdravím, chtěl bych poprosit o guest pass, pokud ještě někomu zbyl. Chci hlavně zkusit jak mi to pojede nebo jestli mám počkat s koupí na nový pc. pmme
Leon píše:Tu máte tie požiadavky, aby tu 250 zo 100 ľudí nesockovalo o kľúč kvôli vyskúšaniu.
Kód: Vybrat vše
Minimum : Windows XP/Vista/Win7 CPU: Intel Pentium Core 2 Duo 2,4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400+ 1 GB RAM (Win XP), 1.5 GB (Win7) NVIDIA GeForce 7800 GT / ATI Radeon X1950 Pro 12 GB miesta na disku
Kód: Vybrat vše
Odporúčaná zostava : Windows XP/Vista/Win7 CPU: Intel Pentium Core 2 Duo 2,8 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5600+ 2 GB RAM (Win XP), 2 GB (Win7) NVIDIA GeForce 260 / ATI Radeon HD 4870 12 GB miesta na pevnom disku
Jsem na hraně minima, nebojím se že bych to nerozjel, ale nechtěl bych hrát s 10 fps
Ahoj, prosím o jeden GP, rád bych si hru vyzkoušel než si ji koupím. Opravdu bych byl za to moc vděčný
Kdyby měl někdo jeden Guest Pass navíc, tak bych se nezlobil
Ahoj, moc rád bych poprosil o nějákou dobrou duši o GP. Rád bych vyzkoušel, jak se hra po těch 12 letech změnila a především jestli ji má cenu kupovat. Díky moc.
Ahoj, takže druhý pokus
Poslal by mi prosím nějaký dobrotivec guest pass? Děkuju
Poslal by mi prosím nějaký dobrotivec guest pass? Děkuju
Ahoj, chtěl bych také poprosit o GP. Hrál jsem už betu (při tom volném víkendu), ale neměl jsem skoro vůbec čas si to projít. Hru plánuju do budoucna tak na 80% koupit, ale stejně bych si to rád zkusil. Díky moc!
moje prosba zmizela pod nekolika stranami, proto bych rad znovu pozadal o GP.
pozadavky splnuji, ale jen co se tyce celkoveho vykonu (podle benchmarku - passmark). po tom, co jsem splnoval pozadavky i u SW:TOR a stejne to jede v 16 operacich otresne (na min. detaily, fps ~3), tak dalsi hru si chci vyzkouset predem. tady je to sice blizz, ale bioware na tom s optimalizacemi u predeslych her take nebyl spatne..
PS: problem je asi v tom, ze mam starsi ctyrjadro (bez "turbo" feature) a velka cast aplikaci neni optimalne psana pro procesory s vice nez 2 jadry..
EDIT: gp uz mam
pozadavky splnuji, ale jen co se tyce celkoveho vykonu (podle benchmarku - passmark). po tom, co jsem splnoval pozadavky i u SW:TOR a stejne to jede v 16 operacich otresne (na min. detaily, fps ~3), tak dalsi hru si chci vyzkouset predem. tady je to sice blizz, ale bioware na tom s optimalizacemi u predeslych her take nebyl spatne..
PS: problem je asi v tom, ze mam starsi ctyrjadro (bez "turbo" feature) a velka cast aplikaci neni optimalne psana pro procesory s vice nez 2 jadry..
EDIT: gp uz mam
Naposledy upravil(a) noef dne 29.05.2012, 18:00 hod., celkem upraveno 1 x.
Ahoj,chtěl bych zkusit taky Diablo před koupením,tak všechny prosím kdyby my neposlali byl bych vám moc vděčný ! Kdyžtak do PM nebo nejlíp na e-mail Fulltiltpoker593@seznam.cz moc vám děkuju ahoj
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Asi jsem se přehlédl, ale v mé CE jsou pouze Passy na WoW, pro Diablo nic.
Prosím o GP pokud by mnel nekdo navíc, uvítám. diky
Má prosba o jeden volný GP stále trvá, pokud někdo pošle děkuju. PM nebo mail...
ahoj poprosil bych o jeden guest pass
poprosil bach přes PM, jestli se někdo najde
moc děkuju
poprosil bach přes PM, jestli se někdo najde
moc děkuju
ahoj, taky bych chtěl poprosit o jeden GP
snad po celý Praze to je vyprodaný a co jsem se ptal tak tady u nás maj dostat novou várku až tak koncem příštího tejdne, to bych umřel
až bude krabička, tak pošlu taky jeden GP nazpět
moc děkuju, možno tady PM nebo na klejch.r@seznam.cz
snad po celý Praze to je vyprodaný a co jsem se ptal tak tady u nás maj dostat novou várku až tak koncem příštího tejdne, to bych umřel
až bude krabička, tak pošlu taky jeden GP nazpět
moc děkuju, možno tady PM nebo na klejch.r@seznam.cz
Prosim Vas, nemohl by nekdo mi poslat jeden guess pass? chci si vyzkouset kod muzete poslat na mail: vuson.hai@seznam.cz. Dekuju mockrat