Který akt se vám líbil nejvíc?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.

Hlasování: Který akt máte nejraději?

I. Akt
37
39%
II. Akt
20
21%
III. Akt
24
26%
IV. Akt
13
14%

Celkem hlasů: 94

Erunno
Quill Rat
BattleTag:Safiman#2425
Který akt se vám líbil nejvíc?

Příspěvek od Erunno » 19.05.2012, 16:01 hod.

Mě osobně se nejvíc líbil II.akt, prostředí a nepřátelé, to celé zakončené výborným soubojem s bossem.

A na druhou stranu mě moc nebavil I.akt, nevim proč, ale přišel mi nejnudnější, i bossové mi přišli trochu o ničem.

A jaké sou vaše názory? :wave:

Cathal
Quill Rat
BattleTag:Cathal#1784

Re: Který akt se vám líbil nejvíc?

Příspěvek od Cathal » 19.05.2012, 16:07 hod.

Nejvíc se mi líbil taky druhý akt, ta poušť je tu super, jen ty "vosy" co pouštějí další mě dost vytáčí :D

Nejmíň se mi líbil asi poslední akt, prostředí parádní, ale přišel mi tak nestydatě krátký. Jsem snad ještě ani nezačal pořádně prolézat mapu a už tu byl final boss hry.

Programos
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 19.05.2012, 16:12 hod.

Mě v posledním aktu bavili jen bossové, zbytek byla šílená nuda, celkově nejlíp hodnotím akt druhý s parádním koncem a první akt je taky super, i když mám spoustu času nahraného v betě, tak Skeleton king je prostě furt bezvadnej a nepřestane mě bavit ho zabíjet :-)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 19.05.2012, 16:24 hod.

Trojka sa mi pacila najviac, pripominala mi strasne 5 akt d2, ale 1 akt tiez nie je zly, najma ta beta cast, ciste diablo 1.
Naopak dvojks mi vacsinu casu lezie na nervy a stvorka je strasne schizofrenicka ;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

SlothMaster
Quill Rat
BattleTag:SlothMaster#2291

Příspěvek od SlothMaster » 19.05.2012, 19:19 hod.

Jednoznacne 1. akt, rozpadavajici se Tristram, zamlzeny cesty, katedrala, paradni dungeony.. Je hodne rozmanitej a detailni, tam si Blizzardi hodne vyhrali.
Dalsi poradi podle toho, jak jsou za sebou. Od High Heaven jsem osobne cekal vic, ale tam to aspon zachranuje souboj s Izualem a hlavne s Diablem :)

pan_Smrtka
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od pan_Smrtka » 19.05.2012, 20:38 hod.

Nejvíc se mi líbil 1. a 2. ale těsný náskok má druhý. První má krásně temné a ponuré prostředí, ale už v diablu 2 jsme měl tu poušť tak nějak víc v oblibě. A navíc hned na začátku Eirena, na kterou jsem byl zvědavej ode dne ohlášení followerů.
3. akt byl taky zajímavej, hlavně ta část v kráteru mi připomněla Clive Barkers Jericho. A na konci takovej zvrat, jakej můžou vymyslet jenom v Blizzardu. Chudák Leah, doufal jsem, že to přežije a že se bude radovat z vítězství se mnou. Poslední dobou se v herním i filmovým průmyslu nějak přestává dodržovat pravidlo, že mladý hezký děvčata neumírají. Asi si na to budu muset zvyknout.
4. akt bohužel byl, jak už tu je zmíněno, moc krátkej. Na prostředí se mi nejvíc líbilo, jak se postupně barvilo do pekelné rudé. A ten cinematic na začátku 4 aktu byl jeden z nejlepších.

A nejlepší hláška? Tyraelovo "You cannot judge me! I am justice itself!"
Obrázek

Venom
Redaktor DiabloFans.cz
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Venom#21979

Příspěvek od Venom » 19.05.2012, 20:47 hod.

Na betón akt prvý, presne ako mnohí píšete, temné lesy, hlboké jaskyne, divoká príroda a asi najlepšia atmosféra, také to pravé diablovské orechové... :P
Obrázek
Redaktor webu
http://www.diablofans.cz
Obrázek

Lucifer
Wraith
BattleTag:Kalousek#nereknu

Příspěvek od Lucifer » 19.05.2012, 21:53 hod.

A to mne se zase prvni nejak extra nelibil, ty ostatni mi prisli zajimavejsi - nejlepsi nevyberu, kazdy byl necim zajimavy (na rozdil od docela nudneho prvniho s ultraosklivou vyblitou "krajinou")
Obrázek

Durhil
Quill Rat
BattleTag:Durhil#2299

Příspěvek od Durhil » 20.05.2012, 00:06 hod.

me zaujal Akt IV Boj ve Svatyni mezi andelama a proti tem nejhorsim demonum :)

rainbowdash
Quill Rat
BattleTag:Nxinyourface#2901

Příspěvek od rainbowdash » 20.05.2012, 02:03 hod.

U mě jednoznačně akt 1, od Tristramu po Whimsyshire ;).
Streamuji denně na http://www.justin.tv/noxicek

Leffi
Quill Rat
BattleTag:Leffi#2332

Příspěvek od Leffi » 20.05.2012, 02:18 hod.

To vezmu diplomaticky. Akty se mi libi, prakticky vechny, ale nejvic mi lezi v zaludku akt III a jeho snih. Poprve to bylo dobre, protoze to bylo nove. Nicmene ted, zatim co vsechny ostatni neomrzi, tak trojka me toci cim dal vic. Jak me nebrala jungle ve dvojce, tak tohle je adept na nenavist ve trojce.. Jinak jsem velice spokojen s tim, ze si tvurci dali zalezet a ja dnes mam zase co hrat.

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 20.05.2012, 04:53 hod.

Jenoznacne 4 akt. Tesil som sa do neba a paci sa mi, ze Blizz vyuzil napady northov a spracoval nebo prekrasne. Dokonca aj to temne bolo vyborne. Dalej by som to dal asi v takomto poradi - 2 akt. 1.akt 3.akt. S tym, ze ani treti vobec bebol zly. Jeho zaver bol hustokruteprisnedemonsky.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

Erunno
Quill Rat
BattleTag:Safiman#2425

Příspěvek od Erunno » 20.05.2012, 09:32 hod.

já jne abych doplnil, tak z hlediska toho jak sem si ten který akt užil, tak trojka se mi dost líbila v tom že to byla v podstatě nikdy nekončící bitva, at na hradbách, nebo dole ve sklepech a pak na pláni a v "pekle"... žádný hluchý místa, jen to prostředí mě moc nebralo

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 20.05.2012, 22:36 hod.

4. akt... pravda peklo mohlo být lepší... nejhezší je asi to hellaven na konci :D
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

koblich
Quill Rat
BattleTag:Roman#2241

Příspěvek od koblich » 20.05.2012, 23:54 hod.

Prvni akt byl super, citil jsem z nej takovou tu atmosferu, navic tam byly asi nejlepsi dungeony a byl krasne pestry, porad bylo co objevovat
Druhy se mi asi libil nejvic, na to, jak jsem ve dvojce nemel poust rad, tak tady jsem si ji zamiloval, vazne hezky zpracovane. Hlavne oaza ma svoje kouzlo.
Nevim proc, ale tak do pulky me treti akt moc nebavil. Bojovani na hradbach sice bylo super, ale jinak bylo prostredi k uzoufani nudne. Druha cast byla ale fajn, takovy mix jericha a oblivionu, docela jsem cucel.
No a ctvrty uz byla jenom takova primka k Diablovi, libil se mi asi nejmin. Prostredi sice hezke, ale k uzoufani prazdne.
Celkove - 1. a 2. akt me opravdu bavily, pak to slo trochu z kopce. Resp. neni to spatne, ale imho z toho mohli tvurci vytriskat mnohem vic. A uz ted se tesim na novy akt na datadisk :D

BulharskyFan
Quill Rat
BattleTag:Zambezzi#2794

Příspěvek od BulharskyFan » 21.05.2012, 06:42 hod.

Ano, act IV je nezajímavý a kratký. High heavens vyhledí dobře, ale navzdory to act IV nelíbí se me. ACT I je nejlepší :roll:

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 21.05.2012, 06:44 hod.

mě se na aktu 4 líbí: boss, boss, boss, boss, boss, boss.... je sranda :) kor v partě...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 21.05.2012, 07:04 hod.

Já dal hlas IV. :)

Každý akt má něco do sebe, líbí se mě všude. Neumím zatím říct, že by mě něco doslova prudilo a říkal bych si, už abych to prošel a bylo to za mnou. Což je dobře moc dobře :)
Obrázek

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 21.05.2012, 07:08 hod.

Tak u mě je to ActIII. Příde mi takjovej nejvíc démonickej. Nejhezčí mobové. Útok Azmodanovi armády :)
A jedny z nejhezčích lokací když sestupujete do jádra Arreatu:)

JokerLuk
Wraith
BattleTag:Joker#2578

Příspěvek od JokerLuk » 22.05.2012, 03:13 hod.

1. část 3. actu se mi líbila ze všech prostředí nejméně a 2. část nejvíce :D Takže takovej rozpor. Méně hradeb/sněhu (nebo jinak zpracováno) a více pekla :D V D2 jsem měl nejradši 5. act. s 2. Tady se mi líbí 1. a 2. asi stejně. - každej má svoje kouzlo. Poslední act takovej epilogovej...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“