*SPOILER* Lvl 60 LIVE STREAM - Inferno Act 1
Právě jedou Azmodana na Inferno. Pěkná řežba
Re: *SPOILER* Lvl 60 LIVE STREAM - Inferno Act 1
Tak už ho sundali, vypadalo to celkem easy (oproti tomu, co jsem viděl u Beliala nebo i Butchera)
Rujnují hru nejenom sobě, ale i ostatním, kteří doufali že diablo bude podle řečí vývojářů výzva na několik týdnů či měsíců. Hra je skutečně těžká, ale tito hráči našli cestu jak přeskakovat a obejít všechny výzvy. Gratuluju, pro ně Dialo nic neznamená, pouze prostředek jak se zviditelnit a ukázat svůj obří e-peen.
Je to vlastně jedno, pro normální hráče zůstane Diablo3 skutečně těžká hra, nicméně tím že dokončují hru na Inferno po pár dnech mi z Diabla něco umřelo, asi ten pocit neporazitelnosti a velikosti výzvy, která už pro mne není tak velká, i když vím že to tihle progameři v podstatě všechno obešli.
Každopádně je nesleduju, jsou to pitomci, placení ještě většími blbci a jejich počin neberu jako že něco dokázali, ale spíš že něco zprznili a hodně lidem znechutili.
Jedno nám ještě zůstává, Inferno na Hardcore mod, to imho nedá nikdo
amen jdu zas hrát, a když říkám hrát tak hrát, chytří lidi ví jak to myslím
Je to vlastně jedno, pro normální hráče zůstane Diablo3 skutečně těžká hra, nicméně tím že dokončují hru na Inferno po pár dnech mi z Diabla něco umřelo, asi ten pocit neporazitelnosti a velikosti výzvy, která už pro mne není tak velká, i když vím že to tihle progameři v podstatě všechno obešli.
Každopádně je nesleduju, jsou to pitomci, placení ještě většími blbci a jejich počin neberu jako že něco dokázali, ale spíš že něco zprznili a hodně lidem znechutili.
Jedno nám ještě zůstává, Inferno na Hardcore mod, to imho nedá nikdo
amen jdu zas hrát, a když říkám hrát tak hrát, chytří lidi ví jak to myslím
Nevím, jak tím můžou kazit hru někomu jinýmu... Nebude v tom spíš trochu závisti? Mě osobně je úplně jedno, jak kdy a za jak dlouho to kdo dohrál. Mě zajímá akorát jak to dohraju já.
kojot: tu vobec nejde o neaku zavist alebo take nieco, ale o to ze vyvojari vraveli, ze to bude ultra mega super tazke a proste to mozno nikto rok neprejde. Je 3 den od vydania a su v 4. akte inferna. )
Ludia ocakavali, ze to bude ozaj tazke. Vy sami ste tu na fore viedli neuveritelne polemiky na tuto temu a zrazu to vyjde von a tipci to daju za 3 dni cele ospevovane inferno.
Inferno mala byt podla slov samotneho blizzardu tazka, nezdolatelna farma na RMAH, miesto toho je to len dalsie zlyhanie:p
Osobne by som problem v tomto smere videl v ressovani a checkpointovani, tato zbytocna spohodlnovacia featurka tu hru neskutocne zjednodusila. Umres? nevadi 3 sekundy a bijes dalej. Toto aspon na tej najtazsej ospevovanej obtiaznosti mohli zrusit.
Ludia ocakavali, ze to bude ozaj tazke. Vy sami ste tu na fore viedli neuveritelne polemiky na tuto temu a zrazu to vyjde von a tipci to daju za 3 dni cele ospevovane inferno.
Inferno mala byt podla slov samotneho blizzardu tazka, nezdolatelna farma na RMAH, miesto toho je to len dalsie zlyhanie:p
Osobne by som problem v tomto smere videl v ressovani a checkpointovani, tato zbytocna spohodlnovacia featurka tu hru neskutocne zjednodusila. Umres? nevadi 3 sekundy a bijes dalej. Toto aspon na tej najtazsej ospevovanej obtiaznosti mohli zrusit.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Závist lol, ne. Kazit hru... taky ne aspoň ne tak jak myslíš ty. Nemyslím to z herní stránky. Hra je super. To je fuk, asi to neumím vyjádřit. Hehe jdu hrát. Nemá smysl to řešit. Adios
p.s.
kdyby to dali alespon normalne, ale oni uplne poslapali princip hry, proste to exploituji.
p.s.
kdyby to dali alespon normalne, ale oni uplne poslapali princip hry, proste to exploituji.
ale to nie je ich chyba:p Blizzard mal prostriedky na to zmenit to. Imho do mesiaca bude patch co to bude riesit.Drakkari píše:kdyby to dali alespon normalne, ale oni uplne poslapali princip hry, proste to exploituji.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Ti progameri jen potvrzuji to co jsem tu nekde, bud na foru, nebo v komentech psal.
Ze to tvrzeni Blizzardu, ze to bude trvat mesice farmeni nez hraci projdou cele inferno bylo asi mysleno na HC, protoze nevidim duvod, proc to hraci proste neprobehnou, nebo se neprochcipaji az k bossum za mnohem kratsi cas.
Tusim Vozi me opravoval, ze to Blizzardi tvrzeni se tykalo normalu a ne HC.
Ty streamy to ted aspon ukazuji.
Mozna tedy jen poupravime tvrzeni Blizzardu, ze bude trvat mesice farmeni equipu nez si clovek udela takovou postavu, ktera bude na inferno minimalne chcipat a bude se o ni dat rict, ze to inferno dava.
Ze to tvrzeni Blizzardu, ze to bude trvat mesice farmeni nez hraci projdou cele inferno bylo asi mysleno na HC, protoze nevidim duvod, proc to hraci proste neprobehnou, nebo se neprochcipaji az k bossum za mnohem kratsi cas.
Tusim Vozi me opravoval, ze to Blizzardi tvrzeni se tykalo normalu a ne HC.
Ty streamy to ted aspon ukazuji.
Mozna tedy jen poupravime tvrzeni Blizzardu, ze bude trvat mesice farmeni equipu nez si clovek udela takovou postavu, ktera bude na inferno minimalne chcipat a bude se o ni dat rict, ze to inferno dava.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Co myslite tym exploitovanim? Stream som bohuzial nevidel, tak neviem co si pod tym predstavit.
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Co sem videl nejaky stream, tak se mi nezdalo, ze by tam nekdo exploitoval. To myslim, ze by Blizzardi zatrhli. Spis tu asi nekteri maji pocit, ze pokud nekdo od mobu nevymlati kompletni mapu a nahodou nejake obejde, tak to uz neni korektni dohrani, ale exploit.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda nepřijde, že by to inferno nedávali. Ono se imo ani jinak dávat nedá. Já mám kompletně totožnej herní styl jako oni, když na to přijde teda... a vážně v tom nevidím nic špatného a hra mě baví. Mít na to lidi, tak jedu stejným stylem.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Taky bych tak nehrál, ale když je baví v tom závodit, tak proč jim to zazlívat. S mým tempem jim to, co dosáhnou za pár dní, bude trvat rok a je mi jedno, že oni to zvládli za 5 dní.
Nikdo z těch 3 Inferno streamerů na twitchi neexploituje, jenom se snaží hru projíždět co nejefektivněji to jde. Co by se dalo nazvat exploitem, je to, jak projížděl inferno Athene, i když to taky není žádné zneužívání bugu, ale jenom špatně navrhnutého skillu:
Nikdo z těch 3 Inferno streamerů na twitchi neexploituje, jenom se snaží hru projíždět co nejefektivněji to jde. Co by se dalo nazvat exploitem, je to, jak projížděl inferno Athene, i když to taky není žádné zneužívání bugu, ale jenom špatně navrhnutého skillu:
Dobre vidim? Blizzard to zacina nerfovat?:p Aj method mi prisli neaki zrazu zlaknuti ..Spyro píše:Nikdo z těch 3 Inferno streamerů na twitchi neexploituje, jenom se snaží hru projíždět co nejefektivněji to jde. Co by se dalo nazvat exploitem, je to, jak projížděl inferno Athene, i když to taky není žádné zneužívání bugu, ale jenom špatně navrhnutého skillu
Chápu že jinak to nejde když chtějí být první, ale proč proboha tyhle praktiky chtějí dělat i hráči z tohoto fóra je mi trochu divné.
Vždyť rushing, skipování mobů nebo corpse running k bossům už není absolutně žádná zábava a s hrou to má pramálo společného, to nemluvím o jiných věcech co jsem zahlídl ve streamu
Jistě ten kdo chce první dobýt inferno se k tomuhle uchýlit musí ale proč by to dělal normální člověk? No alespon vím s kým nehrát
Vždyť rushing, skipování mobů nebo corpse running k bossům už není absolutně žádná zábava a s hrou to má pramálo společného, to nemluvím o jiných věcech co jsem zahlídl ve streamu
Jistě ten kdo chce první dobýt inferno se k tomuhle uchýlit musí ale proč by to dělal normální člověk? No alespon vím s kým nehrát
Teď jedu Normal a chci si hru opravdu užít, takže prolízám skoro úplně celou mapu, ale na NM už budu taky frčet. obíhat sice nic nebudu, ale určitě to nebudu procházet jak teď, kdy se kolikrát vracím protože nemám prozkoumanej kousíček mapy .
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
tak takhle presne hraju normal i ja ze se vracim at mam celou mapu odkrytou zkoukam proste vsechno .... mam 14h a asi 37 minut a blizim se tepr ke konci 2 aktu
pokud se příliš nepletu, tak inferno je pokořeno...
lenže oni prebehovali až od 60 levlu. Mi chceš povedať, že keď budeš na inferne, tak budeš vymlacovať úplne všetky acty vrátane obyčajných mobov áno?Drakkari píše:Chápu že jinak to nejde když chtějí být první, ale proč proboha tyhle praktiky chtějí dělat i hráči z tohoto fóra je mi trochu divné.
No tady se ukazuje tupé stádo ovcí ... a to není jen v téhle hře ale v celém životě jak lidi uvažují. Nejvíc mě baví ti co napíšou že si tu hru už ani nekoupí když to jde projít celé za 4 dny. Takovým se musím smát do tváře, protože jejich životy jsou velice omezené na určité procento potenciálu, který navíc kopírují od dalších oveček.
To jako v životě koukáte na ostatní a podle toho žijete?. wake up, nebo se běžte dívat na hotel paradise...
To jako v životě koukáte na ostatní a podle toho žijete?. wake up, nebo se běžte dívat na hotel paradise...
- lokijop
- Quill Rat
- BattleTag:Zaxon#1601
- Kontaktovat uživatele:
Ja sledujem tie streamy (Method,nl_Kripp) a poveim vam ze v tom inferne su chlapci uplne zasluzene. Vidno ze su to nolifery ktory hravaju aktivne aj ine hry a su dost zohrany. To inferno je presne take tazke ako ho Blizz opisoval. Kto ani nevidel stream (nie to este hral) Inferno tak nema pravo hovorit ze ta hra je lahka lebo naozaj nieje. Teras je stvrty den a oni maju nahranych neco cez 80+ hodin.
Teraz prave hraju: Inferno - Akt 4 -> Izual Boss (15:00 19.maj)
Neviem ak dlho sa zdrzia pri Diablovi ale tak za tych 7 dni to urcite daju.Tod moj nazor
Teraz prave hraju: Inferno - Akt 4 -> Izual Boss (15:00 19.maj)
Neviem ak dlho sa zdrzia pri Diablovi ale tak za tych 7 dni to urcite daju.Tod moj nazor