Otázky a Odpovědi
- Ali209
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ali#2525
- Kontaktovat uživatele:
Kolega má taky 3007. Přibližně mu to padne tak jednou za 5minut, ale jen při multi. Má WiFi s pingem okolo +-10ms, ale trochu s nestabilním připojením... Ale kdo ví.
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Re: Dotazy ohladom D3
Mně to cca 12-15 jelo bez problémů na vysoký rozlišení a teď mi to laguje i na nízký, takže to 100% neni mnou O.o pokud za to nemůže ta hra (blizz, přetížení, whatever) tak můj provider internetu.
Mám ted poslední dobou nějak vysokou latency.. okolo 200.. co vy?
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
mozte mi niekto vysvetlit, preco, ked mam pomocnika a niekto sa na mna pripoji z kamosov, tak mi ho wipne a ked sa kamos odpoji, tak sa mi ponukne spat? to akoze nemozem mat mercenaries v MP? to zas ktory chuj toto vymyslel.
a druha vec, ako je mozne, ze niekto, kto nepresiel 1 act sa bez problemov moze na mna napojit do 2 actu?
a druha vec, ako je mozne, ze niekto, kto nepresiel 1 act sa bez problemov moze na mna napojit do 2 actu?
-
- Quill Rat
Nevíte někdo, k čemu je black mushroom? Našel jsem ji docela v brzké části hry, teď už jsem v 2. aktu, vím, že je to odkaz na Diablo 1, ale nevím, co s tím.
Craft material. Byla už i v betě. A ještě je tam nějakej quest k tomu http://diablo.wikia.com/wiki/Black_Mushroom_(quest)
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Taky jí mam a nevim co s ní Jinak zase 2 hodiny bez lagů a teď se ani nepřipojim chce to trpělivost
Já bych měl taky dotaz k followerům: Jak se mění skilly a dají se vůbec měnit?
Jo a ještě co děláte s craftovacím materiálem z normal když jdete na nightmare?
Dík
Jo a ještě co děláte s craftovacím materiálem z normal když jdete na nightmare?
Dík
Zmáčkneš myslím F a rozklikne se ti follower. Můžeš mu dávat itemy a měnit skilly.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
pozeram online stream tych magorov lvl 54 a proste hraju v parte a ten jeden tam mal 3 followerovmafian89 píše:Reitak: protože followers nejsou dostupní coop hru.
otázka:
jaký je rozdíl hrát na US a EU serveru???
jaký je rozdíl hrát na US a EU serveru???
To nebol follower, ale od barbara ;pReitak píše:pozeram online stream tych magorov lvl 54 a proste hraju v parte a ten jeden tam mal 3 followerovmafian89 píše:Reitak: protože followers nejsou dostupní coop hru.
http://eu.battle.net/d3/en/class/barbar ... e-ancients
mam otazku v options som si vsimol ze mam nastaveny americky server ak si dam zmenit na europu nejde ma prihlasit. A este co to pre mna znamena ze tam mam americky server?
uz som si vyssie vsimol ze hlavne latenci tak ohladom zmeny uz si to nemozem zmenit na EU?
uz som si vyssie vsimol ze hlavne latenci tak ohladom zmeny uz si to nemozem zmenit na EU?
To by mě taky zajímalo, včera sem si po instalaci nastavil EU, dneska rozehraju a až po několika hodinách sem zjistil že je tam zase US tak sem v nastavení dal zpátky EU a hrál jsem dál.
Freezac: Když změníš server, tak musíš přelognout
zd, mam otazku jak je s aktive key kdyz jsem si koupil elektronickoui verzi primo od blizz, teprve to rzjizdim a chce to po me pri instalaci at si to aktivuji, ale na battlenetu uz mam u diabla active, nejak to nechapu... dik
Ahoj, doufám, že se zde ještě někdo neptal na následující problém a pokud ano, tak se omlouvám.
Mám problém s instalací hry a to takový, že po splnění všech registrací atd., mi instalace stojí na 0% a nehne se. Nechal jsem to docela dlouho a pořád nic.
Mám problém s instalací hry a to takový, že po splnění všech registrací atd., mi instalace stojí na 0% a nehne se. Nechal jsem to docela dlouho a pořád nic.
Dotazy ohladom D3
Tak teď nevim, mám to rozehrát znova na EU nebo zůstat na US. Začínat znova se mi moc nechce.JokerLuk píše:Freezac: Když změníš server, tak musíš přelognout