Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
ano ide to i bez guest passu, ale po prejdeni urcitej casti sa po restarte zacina odznova
- Sarger
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sarger#2876
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 3 - Guest Pass - Prosba pro majitele D3 (Box/CE)
Ak by mal niekto voľný guest pass tak by som o jeden poprosil. Hru si chcu kúpiť až po štátniciach, dovtedy by ma to moc lákalo
Môj battletag: Sarger#2876
Môj battletag: Sarger#2876
Naposledy upravil(a) Sarger dne 15.05.2012, 12:49 hod., celkem upraveno 1 x.
- tygrice1988
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Ahoj. Budu upřímná, nemám objednanou hru a ráda bych si zahrála nové Diablo. Hrála jsem dvojku a trojka vypadá pěkně. Kdyby měl někdo volný pas a byl ochoten mi ho dát, budu jen ráda. Moje ID: Lussi123#1791
Its a trap!!
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.
Kde se da stahnout downloader pro tu started verzi ???
Kto chce jeden volny guest pass tak mi napiste PM. Prvemu ho dam, dnes dosla krabicovka.
EDIT: poslane
EDIT: poslane
Naposledy upravil(a) Mongy dne 15.05.2012, 14:33 hod., celkem upraveno 1 x.
----------------------------------------
Team Blood. Nothing Else Matters
Team Blood. Nothing Else Matters
Ahoj,
Pravě mi bylo oznámeno, že Diablo přijde kdoví kdy, tak sice moc nevěřím, ale kdyby někdo měl GUEST PASS navíc, tak bych byl velice vděčnej.
Pravě mi bylo oznámeno, že Diablo přijde kdoví kdy, tak sice moc nevěřím, ale kdyby někdo měl GUEST PASS navíc, tak bych byl velice vděčnej.
zdravím jestli máte někdo navíc guest pass kód uvítám.Rád bych jsi zahrál diablo 3.Chtel bych před koupí především otestovat jestli to můj notebook vůbec zvládne. předem díky
Prosím o jeden guest pass, chci jen vzykoušet,zda mi to stroj utáhne.
Ahojte. Také se přidám k prosbě o guest pass, potreboval bych otestovat zda to rozjedu na né úplně novém macovi. Předem dík
Normálne sa nalogujete i be guest passu, tak tu nesockujte zbytočne. Choďte to vyskusať.
.)
Naposledy upravil(a) iceman39 dne 15.05.2012, 21:55 hod., celkem upraveno 1 x.
Zdravíčko, hodil by se mi jeden "guest pass..." potřeboval bych vyzkoušet, jestli mi hra pojede abych si ji nekupoval zbytečně
Předem děkuji.
Předem děkuji.
Prosba
Zdravím,
nenašla by se dobrá duše,která by mi zaslala free pass (trial), bohužel jsem nestihl betu a teď mám obavy, že se mi hra bude lagovat. Jsem ochotný i poslat 50 kč na účet. Představa, že dám za hru 1.200 a pak mi nepojede , je totiž pro mě kulervoucí. Můj mail pro případnou domluvu je im.Wentworth@seznam.cz. Předem díky.
nenašla by se dobrá duše,která by mi zaslala free pass (trial), bohužel jsem nestihl betu a teď mám obavy, že se mi hra bude lagovat. Jsem ochotný i poslat 50 kč na účet. Představa, že dám za hru 1.200 a pak mi nepojede , je totiž pro mě kulervoucí. Můj mail pro případnou domluvu je im.Wentworth@seznam.cz. Předem díky.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
mam 2 volne GP kdo tedy chce napiste mi PM
Edit: TAK UZ NEMAM ZMIZELO TO HODNE RYCHLE
Edit: TAK UZ NEMAM ZMIZELO TO HODNE RYCHLE
Taky bych prosil guest pass od nějaké hodně duše, děkuji předem
Kdyby ještě někomu přebýval jeden guess pass, byl bych velice vděčný kdyby mi ho poslal SZ. Děkuji.
Prosim o guest pass.
Kontakt pres PM.
diky
Kontakt pres PM.
diky
Vy co se furt ptáte po těch guest passech.. zkoušeli jste to vůbec bez nich? Já jen že to snad všem jde, tak nevim co tu žebráte. Nejdřív zkoušet, pak se ptát...
Trhanec: Ano zkoušel jsem to asi šeskrát. A pořád to píše to samé, že nemám na svém účtu aktivní kopii Diabla 3.