Diablo 3 full klient - problémy a rady sem

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Quill Rat
Re: Diablo 3 full klient - problémy a rady sem

Příspěvek od PeeWee » 14.05.2012, 23:44 hod.

to jsou soubory na disku. a když dám setup tak se mi pořád dokola ukazuje tabulka updating a launching...

Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Raahk#2416

Příspěvek od Raahk » 14.05.2012, 23:45 hod.

setupOSX.mpq je pro mac verzi, pokud máš win7 tak smaž v c:\ProgramData složky Battle.net a Blizzard Entertainment a spusť instalaci Diablo III Setup znovu
Obrázek

Quill Rat

Příspěvek od maara » 15.05.2012, 01:37 hod.

Ja tu tabulku mel taky pomohlo smazat ty soubory v program data a jede to. Jen je treba pockat ta tabulka updating setup files najizdi trochu dele. Me trvalo asik 3 min nez to projelo a spustila se instalace

Fallen Shaman
BattleTag:Chadzi#2987

Příspěvek od Chadzi » 15.05.2012, 02:13 hod.

Nevím kam to napsat, ale asi sem ... Nějak jsem nucen hrát D3 se sluchátky, jelikož mi bedny při hraní každou chvilku začnou bzučet a to dost hlasitě ... Dělá mi to jen u D3 ... btw v betě to nedělalo. Nevíte někdo co s tím?

Quill Rat

Příspěvek od Blackart » 15.05.2012, 06:07 hod.

Může mi prosím někdo poradit?Mám stáhnuté D3 z battlenetu ANNUAL PASS a při instalaci mi to píše AN UNEXPECTED ERROR OCCURED WHILE TRYING TO INSTAL :( Místo mám. Nikde jsem se to tu nedočetl.Dík.

Quill Rat
BattleTag:Tekknick#1193

Příspěvek od Tekknick » 15.05.2012, 08:10 hod.

zdar kamoš mi píše že si neví rady chce zpustit instalaci a hodí mu to chybu ,,AN UNEXPECTED ERROR OCCURED WHILE TRYING TO INSTAL´´ nevíte někdo co stím?

A ten nademnou není muj kámoš. Fakt ;)

Quill Rat
BattleTag:Tos#2783

Příspěvek od tos_cz » 15.05.2012, 08:18 hod.

Pokud vám to někomu píše ,,AN UNEXPECTED ERROR OCCURED WHILE TRYING TO INSTAL´´
Tak spustě znovu Diablo-III-Setup-enGB.exe zvolte nadřazenou složku složky Diablo-III-8370-enGB-Installer a spustě to, zkontroluje to všechny soubory instalačky a případně dostáhne chybějící MB. Já to měl stáhnuté asi 14 dní předem s tím že to bude fungovat ale právě jsem měl stejný problém s tou hláškou a takto jsem to opravil (stáhlo to pár MB navíc) a v poho nainstaloval.

Quill Rat

Příspěvek od davevo » 15.05.2012, 10:04 hod.

Ma nekdo nainstalovanou global verzi? Rano v 5 to neslo. Pry to melo jit od 9. Tak by me zajimalo jestli uz to jde nainstalovat nebo je problem jinde. Dik.

Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 15.05.2012, 11:13 hod.

Tak teď mi někdo řekněte jestli mi to pojede v pohodě? Včera jsem instaloval a dnes aktivovalal na BN. Na BN mi to píše Region: Global. To se mi pak automaticky změní na Europe až se přihlásim do hry? Už abych byl doma :)

Wraith
BattleTag:Morishort#1342

Příspěvek od Morishort » 15.05.2012, 11:26 hod.

myslím, že si to zmeníš v hre... teda v optionsoch by si si mal vybrať region na ktorom chceš aktualne hrať, ja som tam mal po nainštalovani deaultne Europu, ale ešte som nehral...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...

Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 15.05.2012, 11:31 hod.

JJ ve hře jsem na to koukal a dával Europe. No snad se to srovná až se hra propojí s BN.

Redaktor DiabloFans.cz
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Venom#21979

Příspěvek od Venom » 15.05.2012, 13:52 hod.

Sakra, dnes mi už druhý krát vyhodilo error: Connection was lost...dost nasere, hlavne kvôli achievementom...ach jo... :{
Obrázek
Redaktor webu
http://www.diablofans.cz
Obrázek

Quill Rat

Příspěvek od Nauti » 15.05.2012, 14:09 hod.

Error Code BLZPTS00007 mám ja,zkusil sem snad vse co je na netu,neco s agentem prosel prez to nekdo?ma nekdo stejny problem,

Odpovědět

Zpět na „Obecně“