DIII Collector's Edition
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Batista#2716
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé. Asi před dvěma týdny jsem sem psal, že bych měl zájem o ten art book diablo. Někdo ho zde nabízel k rozprodeji - respektive něco si nechá a něco prodá...
- rainbowdash
- Quill Rat
- BattleTag:Nxinyourface#2901
Re: DIII Collector's Edition
Začínám mít čím dál větší radost, že na mě collectorka nezbyla )).
Streamuji denně na http://www.justin.tv/noxicek
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Zajímavé. Mám u nich objednávku z 18.4. a prý se na mě dostane až v druhé várce 22.5., každopádně jsem si to pojistil, zatím nedostal žádné vyvrácení, ale zítra bych měl dostat CE přímo do práce.Bronxigar píše:me 20.4. dosel mail z xzone ze se na me uz nedostane a jeste 24.4. jsem CE objednal z supergameru a nastesti me uz ujistili o dodani
Tak už mám CE doma rozbalenou kdyby kdokoliv chtěl něco zodpovědět pořípadě nafotit tak napište btw čekal jsem 4 guess passy a jsou tam 2x na wow a 2x na diablo:-)))
-
- Quill Rat
Kdes tu CE nakonec sehnal? V tom futuru asi ne co?pleskomet píše:Tak už mám CE doma rozbalenou kdyby kdokoliv chtěl něco zodpovědět pořípadě nafotit tak napište btw čekal jsem 4 guess passy a jsou tam 2x na wow a 2x na diablo:-)))
Javurek: jak zítra ? když mi psali email, že to bylo odesláno ?
-
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
D3 CE je domaaaaaa YES po veceri rozbalim a 6.6 po statnicich nainstaluju
- Rafider
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Grrrr.... tak už nemám termín neznámý, ale prý konec výroby
POPIS TERMÍN DODÁNÍ NA SKLAD KS KS BLOK CENA BEZ DPH CENA S DPH
SOFT Hra PC - Diablo 3 The Collector's Edition konec výroby 1 0 2499.2 2999.0
POPIS TERMÍN DODÁNÍ NA SKLAD KS KS BLOK CENA BEZ DPH CENA S DPH
SOFT Hra PC - Diablo 3 The Collector's Edition konec výroby 1 0 2499.2 2999.0
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
inak sory ze otvaram tuto temu znova ale proste mi to neda
no predobjendal som si stvrtok CE priamo v predajni hrac.sk nakolko vsade inde uz bolo vypredane tak som to u nich riskol
dneska im dorazili na predajnu oficialne ich maju povolene vydavat az vecer ako aj vsade takze vsetko fpoho, osobne som si pre nu mohol prist uz dnes lebo sa ukazalo ze predajca je moj bratranec ktoreho som nevidel asi 5 rokov no ale to vas asi nezaujima
dalej, hrac.sk su fakt uplne trosky, nemaju ziadnu reklamu, stranka vyzera pofiderne, priamo v predajni maju sialene ceny(ale CE stala 118€)
no odporucam sa od nich drzat dalej nakolko tu mame ine kvalitne predajne a eshopy
ale na druhu stranu to ma vyhodu,... su tak stroskotany ze niektori ludia ich ignoruju tzn ze maju mozno este stale nejake CE, tak ak mate pobliz predajnu hrac zastavte sa tam, stvrtok boli predobjednane len 2 CE v jednej predajni
no predobjendal som si stvrtok CE priamo v predajni hrac.sk nakolko vsade inde uz bolo vypredane tak som to u nich riskol
dneska im dorazili na predajnu oficialne ich maju povolene vydavat az vecer ako aj vsade takze vsetko fpoho, osobne som si pre nu mohol prist uz dnes lebo sa ukazalo ze predajca je moj bratranec ktoreho som nevidel asi 5 rokov no ale to vas asi nezaujima
dalej, hrac.sk su fakt uplne trosky, nemaju ziadnu reklamu, stranka vyzera pofiderne, priamo v predajni maju sialene ceny(ale CE stala 118€)
no odporucam sa od nich drzat dalej nakolko tu mame ine kvalitne predajne a eshopy
ale na druhu stranu to ma vyhodu,... su tak stroskotany ze niektori ludia ich ignoruju tzn ze maju mozno este stale nejake CE, tak ak mate pobliz predajnu hrac zastavte sa tam, stvrtok boli predobjednane len 2 CE v jednej predajni
Bože ty křidla vypadaji huře než jsem předpokladal.
Je to začátek prvního AKTU jak začínala BETA neměl byt to být spoiler je to jenom ukázka křidel z CE.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ntus#t=19s
Je to začátek prvního AKTU jak začínala BETA neměl byt to být spoiler je to jenom ukázka křidel z CE.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ntus#t=19s
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Co jsi čekal? Vždyť vypadají stejně, jako to bylo uvedeno na propagačních materiálech
Teď jsem to porovnával. Imhou mě dobrý, nemuže mít křídla jako má Tyrael
Teď jsem to porovnával. Imhou mě dobrý, nemuže mít křídla jako má Tyrael
Nemohli by ste me poradit kde je najdu nebo jak ty kridla spustit.Nasel sem jen baner of sigil.
- Doom Knight
Měl by jsi je mít v inventáři, stejně jako rare barvy..
Hm tak problem je slozitejsi Mam Anual pass od pulnoci sem hral barbara na digitalni edici hry rano sem si sel pro CE Edici zaregistroval a na nove vytvorenych postavach tyto veci mam na Barbarovy nikoliv musim to vykoumat
- Doom Knight
Založ si prostě novou postavu z ní přehoď věci na toho barbara a tu novou postavu pak smázni. Ty veci se dají přesouvat jen v společné truhle.
takhle to psal i Bashiok.
- Rafider
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Uuuuaaaa taky mám CE!! Zelený mužík z Alzy mě zachránil ... to je nádhera! Ale co tomu předcházelo, málem jsem měl obyč, přestože jsem se s nimi po telefonu vždy ujišťoval, že se jedná o CE za 3k, tak sem dnes málem dostal obyč, udělali špatně objednávku a dostal jsem (prý) poslední kus . Nemohu se dočkat z práce, jupííí...
BTW: Mě se ty křídla líbí
BTW: Mě se ty křídla líbí
Diky za raduStill-Alive píše:Založ si prostě novou postavu z ní přehoď věci na toho barbara a tu novou postavu pak smázni. Ty veci se dají přesouvat jen v společné truhle.
A jeste kdyby mel nekdo stejnou vec jako ja ze ma Anual pass WOW + CE edici at me pisne ve faq meli napsani ze pri anual pasu a registrace do acc CE edice bych mel dostat 5 mesicu zdarma do wowka
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Alza má v nabídce CE.
Za 2 hodiny snad konečně obdržím svou CE, mám ještě jednu objednanou ze supergamer. Pokud by i ta vyšla, dejte mi vědět, zda máte zájem, ať to nemusím rušit.
Za 2 hodiny snad konečně obdržím svou CE, mám ještě jednu objednanou ze supergamer. Pokud by i ta vyšla, dejte mi vědět, zda máte zájem, ať to nemusím rušit.
tak prave som dorazil s CE z hrac.sk pobocky, este prej nejake maju tak ked tak chodte na predajnu
inak dneska predali v jednej predajni kde som bol len 4x clasic a 1xCE .. fail
http://i.imgur.com/uZyEj.jpg
inak dneska predali v jednej predajni kde som bol len 4x clasic a 1xCE .. fail
http://i.imgur.com/uZyEj.jpg
- Rafider
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Heh, Alza pěkně tu cenu natahuje, měl sem to mít za 3K, nakonec jsem to měl za 3,4 a teď koukám, že je to už skoro 4K ... vydělávají, pacholci...