pocity z cekani na D3 :)
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Aj by som podiskutoval, ale bolo by to veľmi OT.
Re: pocity z cekani na D3 :)
Neboj habr si pustíš, hokej se hraje v 16:15
Edit: Aha omlouvám se, jsem to ale debil. Já tu hovořím se slováky a ani mi to nepřišlo. Přijměte mojí nejhlubší omluvu
Edit: Aha omlouvám se, jsem to ale debil. Já tu hovořím se slováky a ani mi to nepřišlo. Přijměte mojí nejhlubší omluvu
Naposledy upravil(a) SynchR dne 13.05.2012, 09:36 hod., celkem upraveno 2 x.
asi je to jedno ale 16cmfan je podla toho co pise Slovak a hrame vecer ... ja si tiez pozrem hokej. A po hokeju sa posledny krat pozeram na fans.cz vraciam sa az po prejdeny normalu ...
Moje momentalne pocity s cakania ked sa pozeram na ten odpocet tak som rozklepany ako nedelny rizek tiez cakam na diabla od cias strednej kde sme mastili 2jku a potom basnili o tom ako bude urcite pokracovanie...
Moje momentalne pocity s cakania ked sa pozeram na ten odpocet tak som rozklepany ako nedelny rizek tiez cakam na diabla od cias strednej kde sme mastili 2jku a potom basnili o tom ako bude urcite pokracovanie...
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Těch 37 hodin uteče jak voda.
- 16cmfan
- Gorebelly
- Kontaktovat uživatele:
Tak to áno. Ten Hokej mi nejak pomôže na chvíľu nemyslieť na D3. A zajtra to už bude taký ten pocit, preparation and s*it like that... btw, odporúčam ako energeťáky Kamikaze, dúfam, že ešte nejaké v Hypernove ostali (český Albert).
Jak tu někdo psal, že je dobré pít čistou vodu. Tak čistou vodu ze studně piju asi tak půl roku, takže mi to ani nepřijde a energeťáky vůbec pít nebudu. Proč piju tak dlouho čistou vodu? Protože jsem pil hodně minerálky a strašně moc jsem po nich začal škytat. Teď co piju vodu je to o dost lepší, ale pořád občas škytám.
- 16cmfan
- Gorebelly
- Kontaktovat uživatele:
Ono bublinkové veci tiež nemusím, preto ten Kamikaze. A potom ešte starý dobrý čaj. Najlepšie ovocný, taký na osvieženie
16cmfan: Rozhodně si dám čaj. V energy nápojích je na moc moc cukrů (resp. skoro samý cukr), jsou ale i "přírodní", které nemají skoro žádné cukry a fungují (odzkoušeno).
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
tak vcera som bol v jednej predajni na Slovensku a takto to tam vyzera
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3222_n.jpg
..a ako bonus som si odtial odviezol toto
uplnou nahodou som tam vosiel, videl kolektorku (mali 3 - 2 rezerve a jednu na predaj), stala 119€, dohodli sme sa s predavacom, lebo mi to predat nechcel a zrazu to mam doma
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0384_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3222_n.jpg
..a ako bonus som si odtial odviezol toto
uplnou nahodou som tam vosiel, videl kolektorku (mali 3 - 2 rezerve a jednu na predaj), stala 119€, dohodli sme sa s predavacom, lebo mi to predat nechcel a zrazu to mam doma
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0384_n.jpg
Když se tak dívam na ten regálek, tak mi to připomělo dobu, kdy lidi byli naštvaný a řvali, kde je to datum vydání. Vycházely různé spekulace apod...
Naposledy upravil(a) SynchR dne 13.05.2012, 10:22 hod., celkem upraveno 1 x.
- RipperOwen
- Wraith
tak ono bolo jasne ze raz to vinde, takisto bolo jasne ze niekedy vnikne takato fotka mnoha kusov hry v regale.takze chcelo to len pockat
a uz je to fakt skoro tu
a uz je to fakt skoro tu
- RipperOwen
- Wraith
v ziline
zakazali mi povedat,lebo blizzard vydal embargo na predaj pred 15.5.
zakazali mi povedat,lebo blizzard vydal embargo na predaj pred 15.5.
Nechapem naco si to potom vylozili do regalov ked to nechcu predavat este
- RipperOwen
- Wraith
v tych regaloch su len skatule bez hry, dali si tu robotu a kazdu rozbalili a vybrali hru a dali do regalu, neviem naco ale je to tak
takže sa môže stať, že si tam človek kupi hru v rozbalenej krabici, príde domov zadá key na battlenet a hodi mu to, že už je použitý? :P
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
- 16cmfan
- Gorebelly
- Kontaktovat uživatele:
Riadna demencia Mne to nevadí ale ľudia niektorí by sa šli roztrhnúť.
posledních skoro už jen 24 h bude nejhorších :-) jdu si pustit Game of Thrones S02 ať to aspoň trošku uteče.
- rainbowdash
- Quill Rat
- BattleTag:Nxinyourface#2901
No zítra to bude opravdu nejhorší pocit z čekání, každopádně mám v plánu jít do školy, potom spát do 17:00 (chci vidět jak usnu ), nainstalovat Diablo a čekat do 0:01.
S trochou štěstí servery pojedou a budu si moci zahrát 24 hodin nonstop .
S trochou štěstí servery pojedou a budu si moci zahrát 24 hodin nonstop .
Streamuji denně na http://www.justin.tv/noxicek
- Hellknight
- Fallen Shaman
- BattleTag:Hellknight#1178
Jj tak to se taky divím, vždyť nemůžou přece prodávat Orig. hru v rozbalené krabici, dyť to je na žalobu té prodejnyMorishort píše:takže sa môže stať, že si tam človek kupi hru v rozbalenej krabici, príde domov zadá key na battlenet a hodi mu to, že už je použitý?
We who are about to die, salute you!