Odjíždím na chalupu, bude grilovačka a další věci co dají zapomenout na chvilku na Diablo! A uteče to jedna dvě!!!!!

Tak ten je jasnej...žádná sůl ale kokain.Po dokončení to vyšňupal a bude do 15.5 do půlnoci v limbu
Ahoj, taky jsem si všiml po odeslání, je to taková deformace určitá, ani nevím že je tam mačkám když píšu naopak se musím kontrolovat abych je tam nepsal.DeadMeat píše:pulec7: tak tomu se říká žluté peklo, máš smajlíky úplně všude![]()
... Jinak já na třetí díl Diabla čekám hodně dlouho, pamatuju jak jsem o tom pořád diskutoval se spolužákama ještě na základce, to mohl bejt tak rok 2002-03... nedlouho potom taky nezapomenu aprílový žertík časopisu Score, který vtipně napsal na obálku, že CD obsahuje demo Diabla 3... jsem to na tom cédu hledal skoro hodinu a pak se v časáku dočtu, že si ze mě udělali dobrý den. Na jinou hru jsem nečekal tak dlouho a tak vytrvale, v porovnání s D3 mi jsou ostatní hry v podstatě ukradenýTakže moje pocity, už jenom pár hodin před vydáním, si asi každý dokáže představit.