pocity z cekani na D3 :)
Jak travite vikend aby vám co nejrychleji utekl? :-D
Odjíždím na chalupu, bude grilovačka a další věci co dají zapomenout na chvilku na Diablo! A uteče to jedna dvě!!!!!
Odjíždím na chalupu, bude grilovačka a další věci co dají zapomenout na chvilku na Diablo! A uteče to jedna dvě!!!!!
- Raahk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Raahk#2416
Re: pocity z cekani na D3 :)
Bohužel v práci
Mě už je to jedno strašně jsem se těšil na 15.,ale včera se se mi porouchal notebook (Nabíječka je pod proudem, ale když je připojená k notebooku tak se notebook chová jakoby připojená nebyla.) takže ho budu muset v pondělí v alze reklamovat.
Neco podobnyho s nabijenim notebooku se mi taky kdysi stalo. Uz nevim co presne pomohlo, ale prosel jsem nastaveni power managementu ve win a v aplikaci od vyrobce nootebooku. Pak jsem vypnut notebook a jeste jsem tusim vyndal baterku. Po nejakych tehle ukonech zas vsechno zacalo fungovat jak ma asi to byla nejaka prkotina. Takze doporucuju vyzkouset podobne kroky treba se ti to taky podari vyresit.
Už sem to vše zkoušel bohužel problém je nejspíš někde jinde, ale i tak díky za radu
Tak mam možná nějakou naději. Zítra jedu vyzvednout počítač, bohužel nwm co je v něm je za grafárnu a jestli to bude stačit na D3.
- Chadzi
- Fallen Shaman
- BattleTag:Chadzi#2987
Dneska ranní, v neděli ranní, v pondělí ranní ... hned po šichtě formátovat PC, ve 23:00 stepovat před Xzone v Ostravě, pak do rána hrát, trochu se vyspat před úterní noční a pak hurá volno!
-
- Quill Rat
- BattleTag:Xpulec7#2294
- Kontaktovat uživatele:
No já si počkám na 14. nainstaluju, v pulnoci to pustim . No sem zvedavej mam pomerne slabou masinku graficiky , Macbook pro , ale pro me na praci jedina volba , no prinejhorsim ve stredu pojedu pro naky komponenty a poskladam si nakej stroj ciste jen na diablo , nic jineho hrat nechci a na praci me vyhovuje Mac . Po 4 letech si zase zahraju nejakou hru a to právě Diablo
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
no jestli to v úterý nebudou mít/nepůjde nainstalovat/hrát/jakejkoliv jinej problém, tak se asi rozbrečim včera a dneska se slečnou celej den, vyřízenej, konečně jdu spát, zítra se učim na pondělní zkoušku + nějaký videa o D3 a samozřejmě forum
a potom v pondělí škola 8.00 - 20.00, vřele doporučuju, jako čekačka na D3 úplně bezkonkurenční
a potom v pondělí škola 8.00 - 20.00, vřele doporučuju, jako čekačka na D3 úplně bezkonkurenční
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
tak tohle je dobrej blazen
http://www.youtube.com/watch?v=vn7Vy0mb ... ture=share
pulec7: tak tomu se říká žluté peklo, máš smajlíky úplně všude
... Jinak já na třetí díl Diabla čekám hodně dlouho, pamatuju jak jsem o tom pořád diskutoval se spolužákama ještě na základce, to mohl bejt tak rok 2002-03... nedlouho potom taky nezapomenu aprílový žertík časopisu Score, který vtipně napsal na obálku, že CD obsahuje demo Diabla 3... jsem to na tom cédu hledal skoro hodinu a pak se v časáku dočtu, že si ze mě udělali dobrý den. Na jinou hru jsem nečekal tak dlouho a tak vytrvale, v porovnání s D3 mi jsou ostatní hry v podstatě ukradený Takže moje pocity, už jenom pár hodin před vydáním, si asi každý dokáže představit.
... Jinak já na třetí díl Diabla čekám hodně dlouho, pamatuju jak jsem o tom pořád diskutoval se spolužákama ještě na základce, to mohl bejt tak rok 2002-03... nedlouho potom taky nezapomenu aprílový žertík časopisu Score, který vtipně napsal na obálku, že CD obsahuje demo Diabla 3... jsem to na tom cédu hledal skoro hodinu a pak se v časáku dočtu, že si ze mě udělali dobrý den. Na jinou hru jsem nečekal tak dlouho a tak vytrvale, v porovnání s D3 mi jsou ostatní hry v podstatě ukradený Takže moje pocity, už jenom pár hodin před vydáním, si asi každý dokáže představit.
"Wow. You're a Barbarian, huh?"
Tak ten je jasnej...žádná sůl ale kokain.Po dokončení to vyšňupal a bude do 15.5 do půlnoci v limbupejtrix_cz píše:tak tohle je dobrej blazen
-
- Quill Rat
- BattleTag:Xpulec7#2294
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, taky jsem si všiml po odeslání, je to taková deformace určitá, ani nevím že je tam mačkám když píšu naopak se musím kontrolovat abych je tam nepsal.DeadMeat píše:pulec7: tak tomu se říká žluté peklo, máš smajlíky úplně všude
No v roce 2002-2003 to sem byl na střední, strašně sme žrali ultimu online, pro mě naprosto bezkonkurenční MMO, zkoušel sem pak kde co, WoW, LOTR online, Warhammer atd.. ale nic uz me nebavilo tak jako ultima, tak komplexnost a hlavne neni nad to sedet v dole, tamovat lamy a zosty, pripadne vyuzivat dalsi craft skills, takhle rozsahle crafteni uz se nikdy nikde neobjevilo, no jak o tom mluvim snad si ji pudu zahrat.
na to Score si naprosto jasně pamatuju, taky sem ho hned na stanku kupoval. No ja se taky tešim hodně, nicméně neplanuju, že bych u toho seděl od nevidim do nevidim, planuju tak max hodku denně v tu stredu dam asi vic než hodku .
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Jooo Ultima, to byla hra, nic lepšího už nikdy nebude, snad jen Diablo 3
S ultimou souhlasim, tam jsem zažil krásné chvíle, nevyjímaje i ty začátky. Někdo mi prodal brnění, pak si na mě počíhal zabil mě a vzal si ho zpátky. A nebo zabití PK když utikalo s malo HP střelou z vlastního baráku a pak následné okradení. A další. Hra která se prostě jentak nevidí. Ale teď je tu Diablo 3!
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
To bude tá pravá polnočná atmoška. Nočný Tristram. Paráda
Btw, bude podcast dnes alebo v Pondelok. Len mi tak napadlo, že v Pondelok by sa to viac hodilo. Podcast by mal "launch" atmosféru Všetci by sme sa triasli na 00:01
Btw, bude podcast dnes alebo v Pondelok. Len mi tak napadlo, že v Pondelok by sa to viac hodilo. Podcast by mal "launch" atmosféru Všetci by sme sa triasli na 00:01
Podcast bude mit stejnou atmosferu i dnes si myslim. Clovek se diva na ten odpocet a nemuze tomu skoro uverit.
V pondeli mne prijde klic z MMOBoost, Blizzard doplni info na web, vecer se spusti instalacni servery, takze urcite bude co delat.
V pondeli mne prijde klic z MMOBoost, Blizzard doplni info na web, vecer se spusti instalacni servery, takze urcite bude co delat.
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Nj to bol len taký skromný návrh Ale máš pravdu, ono je to jedno. Ja si Habra pustím až zajtra, dneska hokej hráme 19:15
@16cmfan .. Ja ani nevim, jestli opravdu chci videt ten vyklep, co dostaneme od Rusu zive. Mozna se na to radeji podivam ze zaznamu.