Otázky a Odpovědi
Díky superfetchi by mělo být nahrávání oblastí teoreticky trochu rychlejší na sedmičkách. Druhá věc je grafická stránka hry, kdy záleží pochopitelně na tom, jestli tvoje grafická karta podporuje DX11 a pak potřebuješ windows 7 aby mohla i hra využívat DX11 funkce.
Re: Dotazy ohladom D3
I v případě, že to nestihnou do releasu, neznamená to, že ho nepřidají později...Bashiok píše:We're hoping to have time to get some DX11 support, mainly to allow us to get FSAA in.
zdravím, snad tu ten dotaz ještě nebyl.
zajímá mě, jaktože u wizarda u magic missile je u run použito množné číslo (missiles, popř. "their" u runy seeker)? vždyť jediná runa, kdy to střílí více missiles je runa split. zbylé runy by snad měly střílet dále pouze jednu raketu.
předem díky za slušnou odpověď
zajímá mě, jaktože u wizarda u magic missile je u run použito množné číslo (missiles, popř. "their" u runy seeker)? vždyť jediná runa, kdy to střílí více missiles je runa split. zbylé runy by snad měly střílet dále pouze jednu raketu.
předem díky za slušnou odpověď
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
tak nepoužíváš přece vždy tu samou jednu střelu, pokaždé vytvoříš novou, ne?
v kulometu se taky bavíš o tom že to používá ty a ty náboje a ne že to používa náboj..
v kulometu se taky bavíš o tom že to používá ty a ty náboje a ne že to používa náboj..
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
rozumím.
asi mě zmátlo, že u jiných skillů se píše vždy (teda nenašel jsem jiný podobný magic missile) v jednotném čísle - např. u demon huntera u hungering arrow se pak vždy mluví o jednom konkrétním šípu. a vlastně i u wizarda u arcane orb je tam runa, která dělá čtyři orby (arcane orbit), ale v dalších runách se opět hovoří už jen o jednom konkrétním orbu (arcane nova, celestial orb).
edit: teď se dívám dále na witch doctora a jeho poison dart a je to ten samý princip, co magic missile, ale u poison dart je to psáno "správně".
asi mě zmátlo, že u jiných skillů se píše vždy (teda nenašel jsem jiný podobný magic missile) v jednotném čísle - např. u demon huntera u hungering arrow se pak vždy mluví o jednom konkrétním šípu. a vlastně i u wizarda u arcane orb je tam runa, která dělá čtyři orby (arcane orbit), ale v dalších runách se opět hovoří už jen o jednom konkrétním orbu (arcane nova, celestial orb).
edit: teď se dívám dále na witch doctora a jeho poison dart a je to ten samý princip, co magic missile, ale u poison dart je to psáno "správně".
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Není to nic podstatného, nemusíš se bát, že by to "nefungovalo", možná to je jen trošku ošemetně napsané :-)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
U té Poison dart je to trochu jinak. Všimni si, že tady je množný číslo vždy, když je slovo Missile(s) na začátku věty. Je to prostě jenom trochu jinak napsaný. Myslím, že je docela lehce pochopitelný, že ta střela bude jenom jedna, i když je tam množný číslo.
jasně, chápu, je to jen taková drobnost, které jsem si všimnul, asi se nedá očekávat od blizzardu absolutní přesnost při systematice popisu skillů.
jen pro úplnost dodávám, proč jsme se nato zeptal - když jsem to četl poprvé (a shodou okolností poprvé hned tenhle skill z celého d3), tak jsem nevěděl nic o runách a jak fungují, tak mě tohle konkrétně dost zmátlo - myslel sjem, že s každou další runou dostanu něco navíc k té předešlé (což také vyplývá z popisu u magic missile), nikoliv tedy, že se runy vzájemně nahrazují k základnímu efektu daného skillu. díky za odpovědi.
jen pro úplnost dodávám, proč jsme se nato zeptal - když jsem to četl poprvé (a shodou okolností poprvé hned tenhle skill z celého d3), tak jsem nevěděl nic o runách a jak fungují, tak mě tohle konkrétně dost zmátlo - myslel sjem, že s každou další runou dostanu něco navíc k té předešlé (což také vyplývá z popisu u magic missile), nikoliv tedy, že se runy vzájemně nahrazují k základnímu efektu daného skillu. díky za odpovědi.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jak bude fungovat system nephalem valor? Bude to tak že s každou změnou skilu se to vrátí zpátky na nulu? Bude to tak i když si přidám novej skill?
Dík
chtěl bych se zeptat jak bude fungovat system nephalem valor? Bude to tak že s každou změnou skilu se to vrátí zpátky na nulu? Bude to tak i když si přidám novej skill?
Dík
Nephalem valor se "aktivuje" az na 60lvlu, takze uz zadne pridavani skillu neni, jen zmeny, ktere valor resetuji.. jedine ze bys sis nechal volny skill slot a cekal s nim na nejakou vhodnou situaci, ale i tak myslim, ze se ti to resetne
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
Dík, aha, takže to bude fungovat až od inferna, nebo i na nižších obtížnostech?
kedze 60 lvl dosiahnes na hell obtiaznosti tak to bude hell, ..
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze i na nizsich obtiznostech, budes si s tim moc nafarmit itemy na hellu
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
- milaczech
- Fallen Shaman
- BattleTag:MiLaCzech#2874
asi hloupa otazka ale stejne se zeptam... muzou spolu hrat HC a SC hraci??? predem dekuji za odpoved a schovivavost, s multiplayem nemam moc zkusenosti
milaczech: Určitě to možné nebude. Stejně jako HC postavy mají truhlu zvlášť od SC a tuším, že i zlato.
- milaczech
- Fallen Shaman
- BattleTag:MiLaCzech#2874
ANO, zlato i truhla je zvlast, myslel jsem si ze to tak bude ale radeji se zeptat
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Spis jsem zvedavej jestli na HC budou zvlast i artizani
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.