Diabloprogress.com

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Diabloprogress.com

Příspěvek od Javurek » 07.05.2012, 17:01 hod.

Napřlíklad si Vás kontaktují, zkamarádí se s Vámi, vyzjistí další údaje atd atd. Stačí mi chvíli přemýšlet a vymyslel bych spoustu způsobů jak zjistit osobní údaje atd, které by mi pomohli se dostat na účet, a to nejsem žádnej hacker. Oni se ani nemusí zaměřit na vykradení účtu, ale třeba na Váš paypal, kde authentificator není třeba. Vím co se stalo pár lidem v diablu 2, kterým byl vykraden účet a rozhodně to nebyly nějací noobové s heslem 1234 ale lidi co brali bezpečnost vážně. Holt ale byli bohatí a vědělo se to o nich.

Kolikrát jsem si zkoušel zjistit o někom z nudy informace a z jednoho údaje, třeba emailu, jsem různě na netu zjistil jméno toho člověka, našel jeho fotky, ICQ, telefon...

Drakkari
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Drakkari » 07.05.2012, 17:17 hod.

stačí každý den měnit kontaktní emailové adresy, každý den měnit hesla, bezpečná hesla jako: &*Ax=/Bir6+6e7v.=AO01ůgýýý nebo tak něco, nechodit na jiné weby než od blizzardu a paypalu, nekamarádit se na netu s nikým koho jsem dobře nepoznal v realu, a být online pouze po dobu hraní diabla nebo návštěvy výše zmíněných stránek, jinak odpojovat kabel, zalepit webkameru aby nikdo nemohl vypozorovat neco co by se mohlo hodit k hacknutí, nepouživat mikrofon

staci techto par kroku a nikdo vam nic nehackne :)

GrOsO
Gorebelly
BattleTag:groso#1722

Příspěvek od GrOsO » 07.05.2012, 17:27 hod.

Javurek píše:
Kolikrát jsem si zkoušel zjistit o někom z nudy informace
rofl znudy jasne :D

ale ano ono sa to nezda ale fakt je to casto mozne ziskat vela informacii az by clovek nechapal

ja som napr pred nedavnom hral lol a nahodny typek ma nehorazne nasral a vytroloval mi 2 hry
podla jeho nicku som nakoniec zistil jeho cele meno, adresu a potom som ho ... tak trochu vystrasil :D. . .
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 07.05.2012, 18:20 hod.

Peckoslav píše:to není paranoia, ale opatrnost, ale jak chcete jsou to Vaše účty, postavy, peníze ;)
vetsi blbost jsem uz dlouho necetl...divas se pod postal,kdyz jdes spat,jestli tam neni nahodou bubak?

to je cista paranoia...navic ucet hacknout nijak nejde,maximalne pokud mate bordel v pc,stejny hesla a registrujete se vsude mozne,ale to je ciste vas problem...z toho ze nekde uvedu battletag nikdo nevycte o uctu vubec nic

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 07.05.2012, 18:23 hod.

presne tak, ukradnou ucet nekomu vzdy jen jeho vlastni vinou, proste to nejde imo :)

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 07.05.2012, 18:25 hod.

a ikdyz se nejakym zahadnym zpusobem k uctu dostanou,blizzard ho ve vetsine pripadu obnovi se vsim,co na nem bylo,takze no stress...

Qoliker
Doom Knight

Příspěvek od Qoliker » 07.05.2012, 18:27 hod.

Javůrku, copak tvoje adresa či email se rovná tvoje heslo? To by v dnešní facebookové éře byl každý druhý hacknutý. -.-
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.

Leon
Fallen Shaman
BattleTag:Leon#2149

Příspěvek od Leon » 07.05.2012, 18:35 hod.

Poďme hacknúť javurka, ma tu uvedený battletag ;pppp

zumik
Quill Rat
BattleTag:Zumik#2114
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zumik » 07.05.2012, 19:58 hod.

Lidi neblbněte, pokud nikde neudáváte svoje hesla tak vás jen tak někdo nehackne. Občas si připadám jak kdyby si někteří mysleli, že na hacknutí stačí jen na rapidu stáhnout nějakej program a dotyčnej vám ukradne i auto přes internet :-D.
Vůbec nejlepší je, jak tu někdo psal, že by vám kvůli D3 někdo hacknul PayPal. To si myslíte, že to nemaj vůbec zabezpečený a kdejaká trubka se tam dostane? To je jako kdyby Vám chtěli hacknout účet v bance :-D, jako stává se to, ale určitě to někdo neudělá na základu vaší postavy na D3, ale nabourá se do několika tísíc účtů najednou.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 07.05.2012, 21:31 hod.

Jen si ze mě a Peckoslava dělejte srandu. Napsal jsem Vám co a jak se může stát a takové věci se stávají. Vím to protože jsem znal lidi, kterým se to stalo. Ona je to velká sranda dokud se taková věc nestane Vám aani nebudete vědět jak se to stát mohlo... A na to že Vám blizz obnoví třeba smazané postavy v d3 fakt zapomeňte, tohle nebude wow.

Nějak nechápu co tu furt řešíte hacknutí, existují věci jako keyloggery, díky kterým může někdo zjistit Vaše hesla.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 07.05.2012, 21:38 hod.

No lidi by zabezpeceni uctu urcite nemeli podcenovat. Pokud tam v armory budou mit postavy, ktere na sobe budou mit legendary veci za stovky EUR, tak je to jako mavat cervenou hadrou pred bykem.

EDIT: To je zcela odlisna situace od WoW, kde mohli tak maximalne vybrat craft materialy a goldy, protoze itemy jsou soulbound.

ripi
Quill Rat

Příspěvek od ripi » 07.05.2012, 21:46 hod.

Osobne si nemyslim, ze by to bylo tak horky, jak si nekteri myslite (studuju VS informatiku a nejaky maly znalosti mam), vetsinou se ucty kradou plosne (napriklad nejakym super modem, addonem atd.), zamerit se na jeden konkretni ucet neni nic jednoduchyho a jak tu nekdo psal s tim kamaradenim, tak s rusama cinanama atd. se vykecavat nebudu.

Qoliker
Doom Knight

Příspěvek od Qoliker » 07.05.2012, 21:46 hod.

To je moc totok. :roll:

Ani mne nenapadá k čemu tohle přirovnat, tak alespoň z nouze zamávám. :wave:

Ripi, jasně, že to není tak horký. Účty se budou hackovat furt, zabezpečit se do určité míry dají. Profil na případné D3armory nikoho o nic více neohrozí.
Naposledy upravil(a) Qoliker dne 07.05.2012, 21:48 hod., celkem upraveno 1 x.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 07.05.2012, 21:47 hod.

zumik: Presne tak, a hlavne sa zameriavaju na slabe skupiny ludi, ktorych ucty sa daju lahsie hacknut.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

huhlak
Quill Rat

Příspěvek od huhlak » 07.05.2012, 21:48 hod.

hral jsem jednu online hru kde se hackovalo jak na bezicim pasu takze vim jak se mam branit (knight online)
-nekdo mi rikal ze mam kopirovat heslo a ne ho psat.. od ty doby to mam nejak zafixovany takze vzdy pres ctrl c -> ctrl v
-menit hesla v nejakem intervalu cca 1x tydne
-mit hodne slozity heslo -> kdyz dodrzis bod c1 tak muzes mit slozity heslo a nebude ti to prekazkou napr. asJqW.T6d8.Q
-mit email jen na diablo, nikde jinde a na jiny veci ho nepouzivat
-pak uz jen kvalitni antivirak+dalsi programy
-authentikator
-nedavat nikomu heslo a blabla
je tu hodne bodu nebudu to psat protoze kazdy kdo byl hacknuty tak to dodrzuje a kdo ne tak se na to stejnak vy*ere dokad ho nehacknou

jinak nechapu kam diskuze dosla? myslim si ze byste se meli vratit k tematu ohledne diabloprogress

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 07.05.2012, 21:53 hod.

kopirovat heslo je to nejhorsi co muzes udelat...vybrat "schranku" je jeste jednodusi nez sledovat co mackas...

kazdopadne keyloger chytne jen ten,kdo se hrabe v bordelu a nepouziva antivir a jak jsem rekl,je to jeho problem

mit strach o ukradnuti uctu pri zadani tagu na nejakou armory je jako strachovat se,jestli na nas zejtra nahodou nespadne Mesic

navic k ukradnuti uctu je potreba znat heslo k uctu,mail a v pripade authenticatoru jeste onen klic...chci videt jak tohle nekdo hackne...ono uz i authenticator povazuju za zbytecnost,ale je to jistota...bohate staci mobile alert,kterej da vedet kdyz se deje neco s uctem...

PSK
Wraith

Příspěvek od PSK » 07.05.2012, 22:04 hod.

Já osobně stihl už tu první informaci od Kjela, která se tu díky nějakému snaživému adminovi moc neohřála a velmi mě to potěšilo. S authentikátorem se hacknutí nebojím - i kdyby byl někdo nějak schopen spojit login s battletagem, na což by potřeboval nejdřív ukrást databázi blizzardu (né že by se to poslední dobou různým společnostem nestalo) - tak si nějak nedokážu představit, jak by se dostal přes authentikátor. Myslím že většinu lidí potěší, když zjistí, že jsou lehce v nadprůměru co se týče progresu inferna a může je to motivovat k ještě většímu snažení. Jak tu někteří píší že na co to je, vždyť bude stačit diablo3armory - nebude, protože v armory se nedá nijak rozumně vyhledávat.

Edit: jak tu někdo zmiňoval recount - tak ten z pochopitelných důvodů (nemožnost přidávání addonů do hry) tak jak ho znáš z Wowka nebude, nicméně pokud Blizzard vylepší chat funkce a přidá tak možnost vypisovat do nějakého chatu zásahy, tak bude pravděpodobně fungovat to co v různých jiných hrách http://advancedcombattracker.com/download.php nebo něco na ten způsob...

zumik
Quill Rat
BattleTag:Zumik#2114
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zumik » 08.05.2012, 08:19 hod.

Já se ani nedivím, že některým lidem ukradnou účty a dokonce těm co "nepodceňují" bezpečnost. Když si přečtu ty skvělý rady co tu napsal například huhlak. To je opravdu k nezaplacení mít heslo, který si nepomatuju a mít ho někde uložený a pak ho kopírovat, opravdu parádní nápad. To pak takoví lidé tvrdí, jak tu bezpečnost berou vážně a přitom jsou na tom hůř, než většina lidí. Taky nechápu, když to heslo nikde neřeknete, nikde jinde ho nepoužíváte a pokud to heslo nemá nic společnýho s váma (někteří používají datum narození, atd.), tak proboha k čemu by vám bylo ho každej měsíc měnit, to je paranoia která je akorád kontraproduktivní. Navíc pokud máte antivir, firewall a vše aktualizovaný a řádně nastavený, tak se k vašemu heslu nikdo nedostane. A pokud to doplníte o autentifikátor, tak jste v suchu.

Účty se kradou, ale pokud vám ho někdo ukradne, tak je to jen kvůli vaší chybě, máte nezabezpečenej počítač, naprosto nevhodný heslo nebo ho nedejbože snad někam napíšete. Určitě to nebude kvůli nějakému žebříčku, kde máte uvedený battletag, jo můžete na sebe takhle o to víc upozornit, ale to je tak všechno.

Vinz Clortho
Fallen Shaman
BattleTag:Morgion#2326
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vinz Clortho » 08.05.2012, 09:21 hod.

Jak pise zumik, dyt se tam zadava jen BattleTag, nic podle ceho by se dal zjistit nazev uctu. Osobne pouzivam jak autheticator, tak mobile alerts, tak snad to mam zabezpeceny.
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 08.05.2012, 09:48 hod.

No, k môjmu mobilu sa dostanem len ja. Tak isto mam aj em@il zabezpečený. Ak sa nejakou veľmi nepravdepodobnou náhodou niekto dostane k heslu cez nejaký keyloger alebo niečo podobného, tak ku verifikačnému kódu čo mi príde na mobil sa nemajú ako dostať. Ak budú chcieť zmeniť email alebo mobilné číslo, tiež bude pýtať ver. overenie. Takže naozaj, stačí urobiť toto a je to.

Ale chápem obavy. Ono, čakať na hru 12 rokov... to trošku zahlodá v hlave, báť sa o niečo, k čomu máme nejaký vzťah je ľudské.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“