pocity z cekani na D3 :)
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Ale ani na Vianoce som sa tak netešil ako teraz
Re: pocity z cekani na D3 :)
Vy ste tu, ale fakt vysoko niektori. Sny o Diable. Zobudim sa a som 4 hodiny blizsie k diablu. omfg Tento thread je moc
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu za to co se mi zdá. Ty si to snad plánuješ? Beztak se ti zdají nějaký podobný věci, nebo nějaký prasárny ale jen se to bojíš říct nahlas a svěřit sesklb píše:Vy ste tu, ale fakt vysoko niektori. Sny o Diable. Zobudim sa a som 4 hodiny blizsie k diablu. omfg Tento thread je moc
.
.
.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
O čem máš sny ty?sklb píše:Vy ste tu, ale fakt vysoko niektori. Sny o Diable. Zobudim sa a som 4 hodiny blizsie k diablu. omfg Tento thread je moc
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:persoholic#2240
a o com sniva demon hunter?
Topic se jmenuje Pocity z čekání, tak o co jde ?
Vánoce jsou každý rok a stejný, diablo jednou za pár let.
Taky se mi zdálo o diablu, hrál jsem za barbara a hrozne jsem nakládal
Vánoce jsou každý rok a stejný, diablo jednou za pár let.
Taky se mi zdálo o diablu, hrál jsem za barbara a hrozne jsem nakládal
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou se mi taky častěji zdá o Diable, než o prasárnách, ale to zas přejde
Rozhodně nepatřím mezi nejmladší tohoto fora. Nejsem tu sice tak zběhlý ale zařadil bych se s jistotou do te mid možná starčí kategorie :-) a je mi uplně jedno, že se chovám jako malé děcko :-D aspoň zustanu věčně mladý :-)
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Programos píše:Fajn diskuse o zarůstání nehtů....
Programos píše: Bohužel jsem pařil za Wizzarda a za dvě hodiny jsem naexpil jen 8. lvl. Potom sem se ztratil v jakési lokaci, která mi připomínala přírodu tady za barákem, sněžilo tam etc.
nemůžu z vás A já si myslel, že jsem na tom špatně, jak už se na to klepu a z notasu jsem si udelal D3player (tapety, zvuky pri spusteni, kurzory...) mlada dneska " co to jeeeee, to ted hrajes ? " - " ne lasko, to vyjde az 15tyho .. a pak uz se neuvidime "Ravenwolf píše:Včera když jsem si šel po obýdku zdřímnou asi na 4 hodinu tak po probuzení první co mě napadlo bylo, že jsem o 4 hodiny blíž diablu :-D
ja ji rek at si nejmin na dva roky planuje vse bezeme.JamieChris píše:vyjde az 15tyho .. a pak uz se neuvidime "
tak jsem si alespoň o trochu zkrátil cas tím,ze jsem byl na včerejší legalizaci.. na parukarce byla po tom super party kterou ukončil az strasnej lijak... Škoda.. v tu chvilku mi bylo diablo totálně ukradené... vic takových dnu... pak už budu jen zasekanej u compu kua...
Lidi aby jste pak nebyli zklamaný, nečekejte od hry něco co vám nemůže dát.
Některý pocity jsou opravdu přehnaný. Může se vám pak stát, že budete po 10 hodinách hraní diabla 3 zklamaný, protože jste od toho čekali něco co to nemůže bejt. Některí tu vypadaj, jak kdyby měli život na prd a po vydání diabla čekaj, že se budou mít skvělě.. Možná chvíli
JInak moje pocity jsou normální, celkem se těším a jsem rád, že ta hra vydrží relativně na dlouho. Ale 15týho asi hned hrát nebudu, čekaj mě ještě nějaký zkoušky a nechci být rozptylovanej hrou. Hru si ale nicméně musím vyzvednout z Tesca, abych jí měl za senzačních 725 Kč
Některý pocity jsou opravdu přehnaný. Může se vám pak stát, že budete po 10 hodinách hraní diabla 3 zklamaný, protože jste od toho čekali něco co to nemůže bejt. Některí tu vypadaj, jak kdyby měli život na prd a po vydání diabla čekaj, že se budou mít skvělě.. Možná chvíli
JInak moje pocity jsou normální, celkem se těším a jsem rád, že ta hra vydrží relativně na dlouho. Ale 15týho asi hned hrát nebudu, čekaj mě ještě nějaký zkoušky a nechci být rozptylovanej hrou. Hru si ale nicméně musím vyzvednout z Tesca, abych jí měl za senzačních 725 Kč
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Já se těšil na betu podobně jak na plnou verzi a zklamala mě jen tím, že byla šíleně krátká. I tak jsem si to ale užil. A od plné verze neočekávám nic jinýho než ty stejný pocity + delší hrací dobu :-)
presne.. Beta me bavila. Dokonce az nezdrave moc. Tudiz neni prostor k pochybam. (alespon u me). A co vic. Bavila i moji drahou polovicku. Sice nevim zda-li je to vyhra, pze se bojim o vecne dohady o tom kdo bude hrat atd, ale co uz... neni cesty zpet. Snad jen jedna... koupit ji ntb...
Jako se hrou jsem spokojen dost . Akorát beta byla moc easy na to aby to člověka bavilo . Takže mě nejvíce bavil naked run. Ale to se v plné verzi změní, takže proč plakat. Už počítám dny a přemyšlím, čím se asi zabavím.
- JamieChris
- Gorebelly
Kdybyste hráli betu sotva 3 hodiny jako já, těšíte se víc
- milaczech
- Fallen Shaman
- BattleTag:MiLaCzech#2874
Mluvis mi z duse a to jsem hral o trosku vic.JamieChris píše:Kdybyste hráli betu sotva 3 hodiny jako já, těšíte se víc
Panove a damy pokud tu jsou... Taky mate, ten pocit ze se nam to zacina nejak tahnout a prodluzovat...?! :/ Zda se ze pan Terroru zacina "zpomalovat" nas cas aby oddalil svuj bolestivy konec.
- JamieChris
- Gorebelly
No, teď už to neutíká ani trochu ... Včera jsem byl skoro celej den se slečnou, tak to ještě šlo, ale dneska nemam celej den do čeho píchnout, takže jen po 5 minutách aktualizuju diablofans forum a koukam na TV, kde nic nedávaj
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Já jdu zabít trošku času a reinstalovat šunku. Potom učeníčko.. ale zase jsme o jeden den blíž.