Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Gorelord
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Inferno .. predstavy, postrehy, nazory atd.

Příspěvek od Gorelord » 05.05.2012, 14:01 hod.

I kdyby byla redukce dmg 90%, tak jeden "obycejny" mob bude davat 20k dmg coz pri +-50k HP na 60lvl neni zas tak malo a co teprv az takovych mobu nabehne 5-10 najednou.
Urcite se casem pocet HC hracu zredukuje na jednotky %, myslim ze neprezije nikdo:)

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 05.05.2012, 14:04 hod.

jenže nevíš co předměty. Klidně může být item co ti ten heal zdvojnásobí, to fakt nekdo teď neví. Navíc itemy budou přidávat % HP. Třeba nejlepší Amethyst sám přidává +18% HP.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 05.05.2012, 14:04 hod.

Pocitam s tim, ze po nekolika mesicich wipovani budou hrat HC jenom lidi, kteri to hraji pro zabavu a adrenalin bez planu farmit inferno.

@Javurek .. Je to mozne, ale ja spise reagoval na posty typu, ze postavy budou muset mit milion hp. Na tom fixnim healu jsem chtel jenom ukazat v jakych souvislostech je treba uvazovat.

persoholic
Quill Rat
BattleTag:persoholic#2240

Příspěvek od persoholic » 05.05.2012, 14:14 hod.

inferno bude podla vsetkeho pre party...
rychlost - vsetky postavy maju abiity na 80% spomalenie, zmrazenie a pod... nevidel by som to tak cierno...
skor to vidim na dlhe suboje, prevahu def abilit a plosnych utokov s dlhym trvanim a mikrovanie...
bude to zabava :-D

Gorelord
Fallen Shaman

Příspěvek od Gorelord » 05.05.2012, 14:18 hod.

Podle dostupnych affixu+kalkulatoru postav to nevypada ze by melo byt nejak razantne vic nez kolem tech 50k. Nasvedcuje k tomu i par skilu, nebo TOP HP poty. Do vydani ale neni jiste vubec nic a jsou to jen predpoklady..TOP amethyst taky nebude otazka par tydnu:)
Ohledne party to nebude o moc jednodussi kdyz se pocet HP znasobi a DMG mobu se diky "enrage timer" (alespon myslim ze je to i u obyc mobu) bude po urcitem case zvysovat a dlouhe souboje tak budou koncit smrti hracu..

SynchR
Fallen Shaman
BattleTag:SynchR#2411

Příspěvek od SynchR » 05.05.2012, 14:21 hod.

S tim hp to nebude tak veselé, proč by jinam poslední lahvička doplňovala jen 12500 Life?
http://eu.battle.net/d3/en/item/minor-health-potion

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 05.05.2012, 14:38 hod.

Těžko říct, ze hry toho o vlastnostech předmětu nevíme skoro nic zatím., každopádně já s tím problém nemám že se bude muset víc farmit před infernem. Už se hrozně těším na farmení věcí, jsem tím známej a vždy sem měl štestí :D

ten pocit když najdete unikát, kterej Vám padne tak 1x za rok je prostě super :D

persoholic
Quill Rat

Příspěvek od persoholic » 05.05.2012, 14:41 hod.

:-D

persoholic
Quill Rat

Příspěvek od persoholic » 05.05.2012, 14:42 hod.

tie predmety budu dufam este lepsie, nez si vyrabal na svojom realme... i ked doteraz spominam na iste brnenie... :-)
ktovie, mozno sa vrati aj west... :-D

Cejkis
Fallen Shaman
BattleTag:Cejkis#1290

Příspěvek od Cejkis » 05.05.2012, 17:27 hod.

Hele a health globy padají jen na normal ? na vyšší už jen lektvary, itemy a spelly ?
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'

pejtrix_cz
Fallen Shaman
BattleTag:pejtrixcz#2651

Příspěvek od pejtrix_cz » 05.05.2012, 17:53 hod.

samozrejme ze health globy budou padat at hrajes cokoliv (SC-HC, normal - inferno)

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 06.05.2012, 09:29 hod.

Mě docela rozesmívá jak lidi řeší jen Inferno a vůbec si neuvědomujou, že musí projít Hellem a dát 60 lvl. Nemyslím si, že dát 60 lvl je otázka dvou týdnů pokud u toho člověk nebude sedět pořád. To samý projít Hellem. Lidi prostě řeší jen to inferno, jak kdyby všecko ostatní byla procházka růžovou zahradou, ale neuvědomujou si, že většina lidí nedá ani ten Hell. Rozhodně né hned. Potom dohrát inferno bude otázka farmy itemů na hellu a než člověk bude schopnej se do inferna vůbec podívat natož ho dokončit, to podle mě bude trvat normálnímu hráčovi měsíce. Lidi jsou strašně sebevědomí v tomhle tom, myslí si, že diablo je jen klasická klikačka a všecko vyklikaj, ale chce to prostě skill a kvalitní equip. To se nezíská během měsíce.

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 06.05.2012, 09:35 hod.

Trhanec píše:ale chce to prostě skill a kvalitní equip. To se nezíská během měsíce.
Tos objavil ameriku :wave: Veď na Carpinus podcastoch o tom stále kluci hovoria, vieme že to bude ťažké.. i ten Hell... ale zas trošku sebavedomia a "provokácie" hry nikomu neublíži, práve naopak ;)

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 06.05.2012, 09:40 hod.

16cmfan píše:
Trhanec píše:ale chce to prostě skill a kvalitní equip. To se nezíská během měsíce.
Tos objavil ameriku :wave: Veď na Carpinus podcastoch o tom stále kluci hovoria, vieme že to bude ťažké.. i ten Hell... ale zas trošku sebavedomia a "provokácie" hry nikomu neublíži, práve naopak ;)
Tohle vyjádření jsem spíš myslel tak nějak všeobecně. Ani né tak pro vás, ale spíš vyjádření na situaci jak na to většina hráčů na forech atd nahlíží. Mě je jasný, že vy jste o tom informovaný dost, pročetl jsem skoro celej topic.

SynchR
Fallen Shaman

Příspěvek od SynchR » 06.05.2012, 10:37 hod.

Proč se tak bavíme? No řekl bych proto, protože kdybych nedal např. Hell, tak se budu považovat za lamu :), což je nepřijatelné. Proto ta jistota. Nemůžu se zaseknout na Hell, to by ponížilo mojí situaci, proč jdu Diablo hrát. Asi tak :)

JamieChris
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:JamieChris#2321

Příspěvek od JamieChris » 06.05.2012, 10:40 hod.

A hlavně ... většina hráčů na tomhle foru jsou gameři, kterým se o D3 releasu už zdaj sny a po probuzení "jsou o 4 hodiny blíž k diablu" xDDD ... nebál bych se, že do inferna nedojdem.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 06.05.2012, 10:44 hod.

Pro mě třeba možnost, že bych nedal Inferno vůbec neexistuje :D

Peckoslav
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 06.05.2012, 10:47 hod.

už se těším jak tu začneme brečet, že to inferno nedáváme ani po x měsících farmení hellu :D

Jinak pro mě to je konečně VÝZVA, tak doufám, že to nebude za týden hotové ;)
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Ravenwolf
Fallen Shaman

Příspěvek od Ravenwolf » 06.05.2012, 10:49 hod.

Já jsem na infermo nadrženej jak panna na první sex ve dvaceti. Je to jednoznačně challenge a chci být jedním z prvním barbarů kteří se tím prosekaj :-) Takže pro mě ta možnost taky neexistuje :-)
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!

Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)

SynchR
Fallen Shaman

Příspěvek od SynchR » 06.05.2012, 10:52 hod.

Někdy je lepší si držet odstup. Aby se vám potom nezvedal tlak, až to nebudete moct dát :).

Odpovědět

Zpět na „Obecně“