Book of Cain
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Tak jsem zkouk to video a vidím, že na konci knihy je mapa. Mohl by ji někdo oskenovat ve slušném rozlišení? Mohl bych z toho udělat pozadí na D3 web...
- Mysterious Stranger
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stranger#2311
Re: Book of Cain
Tak napokon bookdepository úspešne knihu doručil- objednaná 11. a doručená 24.
bookdepository mi píše, že je kniha odeslána... jsem zvědav kdy mi přijde, já se tak těšim xD
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
tak za dva tejdny zhruba bych ji čekal, nebo aspon u me to tak bylo
jinak tu mapu nemam jak naskenovat ale jestli je nekdo v Brně tak ji můžu zapujčit
jinak tu mapu nemam jak naskenovat ale jestli je nekdo v Brně tak ji můžu zapujčit
- Mysterious Stranger
- Quill Rat
- BattleTag:Stranger#2311
Checkuj si objednávku kým nedostane označenie dispatched- do desiatich dní to máš doma.Azure píše:bookdepository mi píše, že je kniha odeslána... jsem zvědav kdy mi přijde, já se tak těšim xD
Mysterious Stranger: no dispatched je v překladu odesláno ... takže, už mi to napsali ... a opět, už se těšim xD... a dík za info
- Lahváč
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Lahvac#2142
wow, ta mapa je parádní. dávají ji ke všem knihám nebo to byl jen omezený počet kusů? případně určitý obchod?
Lahváč: to by mělo bejt součástí každý knížky... podle mě
- kuba7
- Quill Rat
- BattleTag:Kuba#2857
mapa je u každé knížky
dnes mi ta knížka přišla, je fakt epickohabrózní... a ta angličtina taky xD... docela mám co dělat a ještě dlouho budu mít co dělat, aspoň jsem zabavenej než vyjde další knížka Sin Wars nebo diablo... počítám že knížka bude dřív xD...
za dnešek jsem prolistoval celou knížku, a přelouskal tři stránky... a ty okousaný stánky nic moc
za dnešek jsem prolistoval celou knížku, a přelouskal tři stránky... a ty okousaný stánky nic moc
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Kolik že ta kniha stojí? Resp. kde se dá nejlevněji koupit?
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Programos: dyt tady mas cely vlakno o tom kde tu knihu nejlevneji koupit, a to z bookdepository.com je tam za 23 e... pokud trefíš slevu tak ze 16 e... mě osobně stála ta knížka 430 kč, což je velice luxusní...
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Aha, sorry... ale i tak díky, jdu do toho, podle těch ohlasů je to bomba :-) a desing je taky výtečnej.
já to chytil ještě za 14 eur:)
Len aby ta kniha nakoniec nemala vacsiu uspesnost a predavanost mez samotna hra Diablo III )
Ja by som sa ani nedivil...
Na screenshotoch vypada Diablo III ako omalovavanka pre deti )
Ja by som sa ani nedivil...
Na screenshotoch vypada Diablo III ako omalovavanka pre deti )
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
Tak mi dnes Konečně přišla mnou dlouho očekávaná Book of Cain (asi dva měsíce jsem měl zafixováno, bůhvíproč, že se jmenuje Book of Chain, jako Kniha řetězů :-D )
Musím říct, že zpracování je luxusní, každý stránka je vymazlená a obsahově taky vypadá bohatě :-) Na zadních deskách zevnitř je obálka s pěkně zpracovanou mapou Sanctuary.
A v knihovně se také krásně usadila mezi ostatními knihami z Blizzard Univerza :-)
Musím říct, že zpracování je luxusní, každý stránka je vymazlená a obsahově taky vypadá bohatě :-) Na zadních deskách zevnitř je obálka s pěkně zpracovanou mapou Sanctuary.
A v knihovně se také krásně usadila mezi ostatními knihami z Blizzard Univerza :-)
Tak a kniha je objednana, neviem preco som cakal tak dlho, mal som si ju objednat uz davno...Dufam, ze o tych 10 dni dojde. Objednaval som z bookdepository
Nevite nekdo jestli se ta knizka nekdy docka prekladu do CZ?
- kuba7
- Quill Rat
- BattleTag:Kuba#2857
to pochybuju
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si to neveme pod křídla Sir Netolička, tak bych tomu šanci nedával.