Seznamka hráčů Diabla III
1) Chtěl bych hrát spíše v partě.
2)neznam nikoho nejak blíž kdo by hrál diablo, takže když se někdo ozve budu rád
3)PvP chci hrát hodně .
4)občas si něco koupím, občas něco prodám ,ale uričite do toho nebudu rvát tisíce měsíčně
5)SC -VoiD.828 tak si mě klidně uložte a nebo spíš napiště zprávu sem kdyby o mě někdo měl zájem
6)PvP/PvE . jdu do všeho
7)jo klidně si vás přidám na BN
8)rozhoduji se mezi wizardem a DH ale spíše wizard protože je to GOSU
9)Bud Spicak,Void,Armadon- jedno z toho ale Spicak bude asi Main a zbytek alti
10)přitelkyně bude přes týden na intru takže jen co příjdu ze školy tak k tomu sednu a tak do půlnoci u toho budu sedět
11)achiev moc neřeším , ale tu se budu asi snažit , takže jo chci jich co nejvíc
12)jak sem psal -VoiD.828 a je to SC2 -gold liga jestli někdo chce zahrát napište
13)Byl bych moc rád kdyby se vytvořilo nějaké TS nebo VT kde bysme se sházeli a hráli spolu . Budu se těšit
S pozdravem Spicak
2)neznam nikoho nejak blíž kdo by hrál diablo, takže když se někdo ozve budu rád
3)PvP chci hrát hodně .
4)občas si něco koupím, občas něco prodám ,ale uričite do toho nebudu rvát tisíce měsíčně
5)SC -VoiD.828 tak si mě klidně uložte a nebo spíš napiště zprávu sem kdyby o mě někdo měl zájem
6)PvP/PvE . jdu do všeho
7)jo klidně si vás přidám na BN
8)rozhoduji se mezi wizardem a DH ale spíše wizard protože je to GOSU
9)Bud Spicak,Void,Armadon- jedno z toho ale Spicak bude asi Main a zbytek alti
10)přitelkyně bude přes týden na intru takže jen co příjdu ze školy tak k tomu sednu a tak do půlnoci u toho budu sedět
11)achiev moc neřeším , ale tu se budu asi snažit , takže jo chci jich co nejvíc
12)jak sem psal -VoiD.828 a je to SC2 -gold liga jestli někdo chce zahrát napište
13)Byl bych moc rád kdyby se vytvořilo nějaké TS nebo VT kde bysme se sházeli a hráli spolu . Budu se těšit
S pozdravem Spicak
- pallino2293
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Pallino #2431
Re: Seznamka hráčů Diabla III
1) Najprv singleplayer, a po prejdení sa pustím do MP
2) je to vec náhody, ale mám známych z D2, takže určite zahrám aj s nimi
3) iba občas
4) uvidíme
5) Softcore, a potom možno prejdem na Hardcore
6) pve
7) až keď kúpim D3
8) Barbarian - male
9) Pallino2293
10) cez týdeň poobede max 2 hod denne, cez víkend možno aj celý deň, ešte sa uvidí
11) určite sa nejaké nájdu
12)...
13 teším sa na hranie s ľudmi z tohoto fóra
2) je to vec náhody, ale mám známych z D2, takže určite zahrám aj s nimi
3) iba občas
4) uvidíme
5) Softcore, a potom možno prejdem na Hardcore
6) pve
7) až keď kúpim D3
8) Barbarian - male
9) Pallino2293
10) cez týdeň poobede max 2 hod denne, cez víkend možno aj celý deň, ešte sa uvidí
11) určite sa nejaké nájdu
12)...
13 teším sa na hranie s ľudmi z tohoto fóra
1. budem hrat v parte s kamosmi z d2, single ked budu offline
3. mozno 4fun
4. podla dopytu
5. sc
6. pve ( dps , frenzy )
7. mam sc2, z AHG nemam problem si pridat tych co ma poznaju a chcu
8. male Barbar
9. Fast & Furious
10. povodne to malo byt 20hodin denne , zalezi ci budem pracovat
11. potesi
12. Deef #722
d2 som zacal hrat na svojej 800ke single ku mp som sa dostal az par rokov dozadu takze som zacinal ako noob a tak zacnem aj d3, ale svoju predstavu o hrani mam, pokusim sa co najviac zopakovat barbara z d2 uz mi z toho cakania zacina dobre hrabat tak uz len kontrolujem raz za den mail
3. mozno 4fun
4. podla dopytu
5. sc
6. pve ( dps , frenzy )
7. mam sc2, z AHG nemam problem si pridat tych co ma poznaju a chcu
8. male Barbar
9. Fast & Furious
10. povodne to malo byt 20hodin denne , zalezi ci budem pracovat
11. potesi
12. Deef #722
d2 som zacal hrat na svojej 800ke single ku mp som sa dostal az par rokov dozadu takze som zacinal ako noob a tak zacnem aj d3, ale svoju predstavu o hrani mam, pokusim sa co najviac zopakovat barbara z d2 uz mi z toho cakania zacina dobre hrabat tak uz len kontrolujem raz za den mail
1)Podle situace , když budou kamarádi online tak MP když ne tak singl.
2)Rád si zahraji s lidma které znám , popř z fora.
3)PvP bych hrál asi stejně aktivně jako PvE , takže velice aktivně.
4)Prodávat budu za real money jen věci kterou mají aspoň nějakou větší hodnotu. Kupovat nejspíše jen za goldy.
5)Tak SC chci ject do té doby dokuď nebudu tak dobrý abych jel HC protože je to má 1. diablovka tak to SC bude na dlouho.....
6)Tak PvE i PvP tak oboje na 50%
7)Mám hru World of Warcraft i Starcraft 2 takže není problém mě kontaktovat.
8)Barbariana - Muže , stejný level jako v partě , časem Wizarda - Muže , budu expit když můj barbarian bude na stejném levelu jako moje parta.
9)Barbarian - Becrux , Wizard - buď ßecrux pokud půjde nebo Guzlok pak mám jeden speciální nick který bych moc rád chtěl takže ho nebudu zveřejňovat.
10)Tak , mno to je podle školy tak ale tak min 3 hodiny denně to budu
11)Achievmenty moc nemusím , jako když je za to titul nebo něco , proč ne , kdyby to byl vzácný achi co má jen málo lidi proč ne, ale vyloženě achi které má skoro každý a nic nedají po tom se neženu.
12)Pm na foru , wow jsem hrál , starcraft 2 už moc také ne.
13)Hledám dalši lidi kteří nic nehrotí , berou to vážně jako zábavu a RL je na 1. místě.
2)Rád si zahraji s lidma které znám , popř z fora.
3)PvP bych hrál asi stejně aktivně jako PvE , takže velice aktivně.
4)Prodávat budu za real money jen věci kterou mají aspoň nějakou větší hodnotu. Kupovat nejspíše jen za goldy.
5)Tak SC chci ject do té doby dokuď nebudu tak dobrý abych jel HC protože je to má 1. diablovka tak to SC bude na dlouho.....
6)Tak PvE i PvP tak oboje na 50%
7)Mám hru World of Warcraft i Starcraft 2 takže není problém mě kontaktovat.
8)Barbariana - Muže , stejný level jako v partě , časem Wizarda - Muže , budu expit když můj barbarian bude na stejném levelu jako moje parta.
9)Barbarian - Becrux , Wizard - buď ßecrux pokud půjde nebo Guzlok pak mám jeden speciální nick který bych moc rád chtěl takže ho nebudu zveřejňovat.
10)Tak , mno to je podle školy tak ale tak min 3 hodiny denně to budu
11)Achievmenty moc nemusím , jako když je za to titul nebo něco , proč ne , kdyby to byl vzácný achi co má jen málo lidi proč ne, ale vyloženě achi které má skoro každý a nic nedají po tom se neženu.
12)Pm na foru , wow jsem hrál , starcraft 2 už moc také ne.
13)Hledám dalši lidi kteří nic nehrotí , berou to vážně jako zábavu a RL je na 1. místě.
Naposledy upravil(a) Becrux dne 04.02.2012, 18:58 hod., celkem upraveno 1 x.
Jednou budu obdarován mocí , i navzdory jakémukoliv postižení a předpokládám že se mi to splní.
My power....will be.... beyond anything you can fight!
My power....will be.... beyond anything you can fight!
1) Only MP
2) Mě je to jedno ale rád bych hrál s CZ/SK lidmi
3) PVP určítě velice aktivně
4) Budu se snažit prodat všechno co jde, ať si alespon něco vydělám
5) SC kvuli aukci a PVP v pozdější fázi možná nějaký to HC z nudy.
6) asi pve
7) Starcraft 2 nick iNstinkt, ID 159
8) Main DH female, Alt Monk male
9) DH - iN, Monk - iNstinkt
10) 24/7 po vydáni D3, pak budu omezovat(Maturita)
11) All achievments completed.
12) 7
Rád bych hnedka od bety začal hrát v partě, takže když se někomu bude chtít pište.
2) Mě je to jedno ale rád bych hrál s CZ/SK lidmi
3) PVP určítě velice aktivně
4) Budu se snažit prodat všechno co jde, ať si alespon něco vydělám
5) SC kvuli aukci a PVP v pozdější fázi možná nějaký to HC z nudy.
6) asi pve
7) Starcraft 2 nick iNstinkt, ID 159
8) Main DH female, Alt Monk male
9) DH - iN, Monk - iNstinkt
10) 24/7 po vydáni D3, pak budu omezovat(Maturita)
11) All achievments completed.
12) 7
Rád bych hnedka od bety začal hrát v partě, takže když se někomu bude chtít pište.
1)Budu hrat pouze closed s moznosti pripojeni pratel
2)Preferuji hru s lidmi z clanu
3)aktivne
4) HC = vubec
5)Hardcore(sc pvp max 1 postavu)
6)pve a item farming
7)mám jen BN2 účet, hraju SC2
8)Witch Doctor - pohlavi jeste nevim
9) ArrTuuDOCTORToo (alias ArrTuuDUDUToo alias R2D2), Stacey Valentine , Aeris
10) denne 4 hodky
11)chci vsechny
12) xxx
13) WFH forever
2)Preferuji hru s lidmi z clanu
3)aktivne
4) HC = vubec
5)Hardcore(sc pvp max 1 postavu)
6)pve a item farming
7)mám jen BN2 účet, hraju SC2
8)Witch Doctor - pohlavi jeste nevim
9) ArrTuuDOCTORToo (alias ArrTuuDUDUToo alias R2D2), Stacey Valentine , Aeris
10) denne 4 hodky
11)chci vsechny
12) xxx
13) WFH forever
D3Pedia.cz
1) Samotného mne to nebaví
2) S kýmkoliv, nač se omezovat
3) PvP bych rád, záleží jak pořeší HC arénu, kdyžtak se udělají extra softchars
4) RMAH pouze prodej a velmi zřídka
5) Hardcore, popřípadě Softcore PvP
6) PvE'ing, PvP'ing, AchievHunting, ItemHunting, Idling, Trolling & Dying
7) WoWo i SC2
8) Male Only in this order (hc) - Monk>Baba>Soso>Doc>VanHelsing
9) Pár jich mám připravených, tak snad nebudou obsazené
10) Kdykoliv to půjde, alespoň 6 - 13 hodin denně, pokud bude čas a síla.
11) Vše (mimo FoS ofc.), a jak znám Blizzard, tak to nebude nic jednoduchého
12) Battletag - Qoliker#2897
13) Unleash the Kraken!
2) S kýmkoliv, nač se omezovat
3) PvP bych rád, záleží jak pořeší HC arénu, kdyžtak se udělají extra softchars
4) RMAH pouze prodej a velmi zřídka
5) Hardcore, popřípadě Softcore PvP
6) PvE'ing, PvP'ing, AchievHunting, ItemHunting, Idling, Trolling & Dying
7) WoWo i SC2
8) Male Only in this order (hc) - Monk>Baba>Soso>Doc>VanHelsing
9) Pár jich mám připravených, tak snad nebudou obsazené
10) Kdykoliv to půjde, alespoň 6 - 13 hodin denně, pokud bude čas a síla.
11) Vše (mimo FoS ofc.), a jak znám Blizzard, tak to nebude nic jednoduchého
12) Battletag - Qoliker#2897
13) Unleash the Kraken!
Naposledy upravil(a) Qoliker dne 16.12.2011, 14:48 hod., celkem upraveno 1 x.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Já to shrnu, uvidím jak to bude moc lídí kolem mě tento tip her nehraje a pokud ano tak je n příležitostně, takže nejspíš sám , a HC či normál? ehm na HC jsem srabík radsi normál
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
1,2)Pokud se najdou nějací intelektuálové, kteří by semnou hráli, tak bych chtěl hrát především v partě. Nicméně, aby tohle fungovalo, musí to bejt hráči kteří se chcou dělit a ví, co je to team play. V opačném případě bych se naklonil raději k SP.
3)Než naexpím na fullcup, preferuji PvP pouze jako takové oživení hry, stereotypu.
Tzn-Dokud nebudu mít postavu tak, jak chci, PvP budu hrát jen vyjmečně ale v endgame se chystám PvP hrotit, a to jako že hodně :-p
4)Aukce-Nikdy jsem do hry necpal peníze víc, než je třeba. Sell for realmoney/golds a buy just for golds :-p. Nemá cenu si kupovat něco za realmoney, když to stejně jednou padne. Chce to jen trpělivost.
5)Softcore nebo Hardcore-HC si vyzkouším jako vždy ale až potom, co si ošahám herní mechanismy a postavy. Tzn. SF->Hc
6)Styl hry už je myslím dost přednastavený samotným blizzardem-rozhodně chci diablo dohrát. První obtížnosti prostě nějak zkusit projít, pak farm phase na inferno a nakonec to inferno samotné. Po infernu mě čeká hrocení PvP.
7)Mám účet na WoW(koupil jsem ho před prázdninama za 150kč(Wow+bc+1měsíc zdarma) takže lze se kontaktovat tímto způsobem. Nick Programos na Drakthulu
8)Jakou hlavní postavu plánuji hrát nejdříve? Těžká otázka... Nevím v jakém pořadí ale chci hrát DH, Barbara a Sorcerrerku.
9)Moje nicky rozhodně - Programos, Progy, Kostihlav, Lumon
10)Hmm, čas kdy budu hrát. Podle toho kdy Diablo vyjde. Jestli vyjde do konce roku, tak neodmaturuju. Takže hraní vidím na 24/7... a z reálného pohledu tak 3-4 hodiny přez prac. týden a 5+hodin o víkendu podle situace s přítulkyní.
11)Achievmenty - Beru to jako obohacení hry a endgame obsah. Pokud budu narážet na jednoduché achievementy ze začátku, plnit je budu. Pokud by mě ale měly zbytečně moc zdržovat od samotného hraní, levelování a farmení, tak je oželím a nechám si je nakonec.
12)Vzhledem k tomu, že vážně nevím, kde mám dát ADD friend na battlu, ani nevím kde je moje ID. Tak ho sem dát nemůžu :-p
3)Než naexpím na fullcup, preferuji PvP pouze jako takové oživení hry, stereotypu.
Tzn-Dokud nebudu mít postavu tak, jak chci, PvP budu hrát jen vyjmečně ale v endgame se chystám PvP hrotit, a to jako že hodně :-p
4)Aukce-Nikdy jsem do hry necpal peníze víc, než je třeba. Sell for realmoney/golds a buy just for golds :-p. Nemá cenu si kupovat něco za realmoney, když to stejně jednou padne. Chce to jen trpělivost.
5)Softcore nebo Hardcore-HC si vyzkouším jako vždy ale až potom, co si ošahám herní mechanismy a postavy. Tzn. SF->Hc
6)Styl hry už je myslím dost přednastavený samotným blizzardem-rozhodně chci diablo dohrát. První obtížnosti prostě nějak zkusit projít, pak farm phase na inferno a nakonec to inferno samotné. Po infernu mě čeká hrocení PvP.
7)Mám účet na WoW(koupil jsem ho před prázdninama za 150kč(Wow+bc+1měsíc zdarma) takže lze se kontaktovat tímto způsobem. Nick Programos na Drakthulu
8)Jakou hlavní postavu plánuji hrát nejdříve? Těžká otázka... Nevím v jakém pořadí ale chci hrát DH, Barbara a Sorcerrerku.
9)Moje nicky rozhodně - Programos, Progy, Kostihlav, Lumon
10)Hmm, čas kdy budu hrát. Podle toho kdy Diablo vyjde. Jestli vyjde do konce roku, tak neodmaturuju. Takže hraní vidím na 24/7... a z reálného pohledu tak 3-4 hodiny přez prac. týden a 5+hodin o víkendu podle situace s přítulkyní.
11)Achievmenty - Beru to jako obohacení hry a endgame obsah. Pokud budu narážet na jednoduché achievementy ze začátku, plnit je budu. Pokud by mě ale měly zbytečně moc zdržovat od samotného hraní, levelování a farmení, tak je oželím a nechám si je nakonec.
12)Vzhledem k tomu, že vážně nevím, kde mám dát ADD friend na battlu, ani nevím kde je moje ID. Tak ho sem dát nemůžu :-p
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Tož takhle:
1) MP jsem v D2 vypnul po 5 minutách, pač mě nebaví se přizpůsobovat ostatním, alespoň co se týče D2. Rád si všechny mechanismy hry a objevování nechám pro singl, kde na to budu mít klid. Nicméně, MP v D3 v pozdějších fázích nevylučuju.
2) Nikdo z mých přátel takhle D3 asi hrát nebude (nejsou fanoušci... ale prozatím ), tudíž hrál-li bych někdy MP, tak asi s cizími lidmi.
3) PvP mi ani ve wowku nešlo (můj prstoklad je pomalý ), takže se radši budu zaměřovat na PvE.
4) Aukci jen za goldy.
5) Spíš SC, HC je pro hardcore hráče a za takovýho se nepovažuju snad v žádné počitačové hře (kromě HoMaMů ).
6) Chci mít požitek z celé hry, budu to asi kombinovat.
7) SC2 zatím nemám a na wow jsem hrál na free serverech (pouze 3 měsíce na ofic., pak jsem acc prodal), takže až si koupím D3.
8) Miluju bojový umění. Pro mě jasná volba Male Monk, ale postupně bych určitě vyzkoušel všechny postavy, přednostně Male Barbara a Male Witch Doctora, protože má nejblíž k Nekromancerovi.
9) Silblade nebo Gibbonek, popřípadě jiný "-blade" (viz Enblade ve wow, jestli mě tam někdo nepotkal ).
10) Hrozně rád bych tomu věnoval hodně času, ale letos mám státnice, tudíž vydání D3 není pro mě úplně příhodnou dobou. Ale tak v mezičase určitě.
11) Jsem úchyl na achievmenty. Ať je to wow, MtG nebo L4D. Je to příjemné zpestření hry a mnohdy větší challenge než skolit bosse.
12) Týýýýýt.
13) Považuji se za Diablo-amatéra, který vám nevyjmenovává absolvované/vymyšlené buildy nebo není matematickým fanatikem, který počítá procenta damage, pravděpodobnosti, vzorce, Gaussovy křivky a podobné šílenosti, ale který je fascinován jeho prostředím, atmosférou, příběhem. To pro mě znamená mnohem víc než fakt, že jsem třeba natáhl brka u bosse, jelikož jsem si dal špatnou runu k určitýmu skillu nebo že jsem si špatně "vypočítal" svoji šanci na crit hit.
1) MP jsem v D2 vypnul po 5 minutách, pač mě nebaví se přizpůsobovat ostatním, alespoň co se týče D2. Rád si všechny mechanismy hry a objevování nechám pro singl, kde na to budu mít klid. Nicméně, MP v D3 v pozdějších fázích nevylučuju.
2) Nikdo z mých přátel takhle D3 asi hrát nebude (nejsou fanoušci... ale prozatím ), tudíž hrál-li bych někdy MP, tak asi s cizími lidmi.
3) PvP mi ani ve wowku nešlo (můj prstoklad je pomalý ), takže se radši budu zaměřovat na PvE.
4) Aukci jen za goldy.
5) Spíš SC, HC je pro hardcore hráče a za takovýho se nepovažuju snad v žádné počitačové hře (kromě HoMaMů ).
6) Chci mít požitek z celé hry, budu to asi kombinovat.
7) SC2 zatím nemám a na wow jsem hrál na free serverech (pouze 3 měsíce na ofic., pak jsem acc prodal), takže až si koupím D3.
8) Miluju bojový umění. Pro mě jasná volba Male Monk, ale postupně bych určitě vyzkoušel všechny postavy, přednostně Male Barbara a Male Witch Doctora, protože má nejblíž k Nekromancerovi.
9) Silblade nebo Gibbonek, popřípadě jiný "-blade" (viz Enblade ve wow, jestli mě tam někdo nepotkal ).
10) Hrozně rád bych tomu věnoval hodně času, ale letos mám státnice, tudíž vydání D3 není pro mě úplně příhodnou dobou. Ale tak v mezičase určitě.
11) Jsem úchyl na achievmenty. Ať je to wow, MtG nebo L4D. Je to příjemné zpestření hry a mnohdy větší challenge než skolit bosse.
12) Týýýýýt.
13) Považuji se za Diablo-amatéra, který vám nevyjmenovává absolvované/vymyšlené buildy nebo není matematickým fanatikem, který počítá procenta damage, pravděpodobnosti, vzorce, Gaussovy křivky a podobné šílenosti, ale který je fascinován jeho prostředím, atmosférou, příběhem. To pro mě znamená mnohem víc než fakt, že jsem třeba natáhl brka u bosse, jelikož jsem si dal špatnou runu k určitýmu skillu nebo že jsem si špatně "vypočítal" svoji šanci na crit hit.
- Klaunik
- Quill Rat
- BattleTag:Klaunik#2380
- Kontaktovat uživatele:
1)Jenom Multiplayer
2)Budu hrát s kámošema které znám osobně ... a už máme plnou partu a rozdělené chary
3)Zkusím, uvidím... Už jsem si moc zvykl jen na pvp ve WoW takže nevím jestli přijdu v D3 pvpčku na chuť
4)Kupovat určitě nebudu ... a prodávat se tam budou stejně epic věci ... které tam jen tak nebudou
5)Soft... kvůli infernu a chci si to pořádně odzkoušet a pak si dam teprve HC
6) nejspíš item farming ... ale žadný runy jako kdysi
7) Hraju WoW ... takže kdo chce může
8) WD
9) Swan
10) Skoro každý den kolem 21:00 - ??:??
11) Achiev je dobrá věc ale že bych farmil úplně všechny ... takový no-life nejsem
12) Klaunik#2380
13) Kdo bude chtit hrat s nama... rozhodne chceme doplnovat vzdy do cele party... takze az vyjde D3 klidne si nas pridejte ... nejsme zadni "newbie" .. sice D2 jsem hral kdyz jsem byl docela maly ... takze jsem to hral spise jen tak ale bavilo me to.. a takovy "pro" jsem spis ve WoW PvP ... a i ted seknu z wow a d3 budu mit jako takovou paradni oddychovku
2)Budu hrát s kámošema které znám osobně ... a už máme plnou partu a rozdělené chary
3)Zkusím, uvidím... Už jsem si moc zvykl jen na pvp ve WoW takže nevím jestli přijdu v D3 pvpčku na chuť
4)Kupovat určitě nebudu ... a prodávat se tam budou stejně epic věci ... které tam jen tak nebudou
5)Soft... kvůli infernu a chci si to pořádně odzkoušet a pak si dam teprve HC
6) nejspíš item farming ... ale žadný runy jako kdysi
7) Hraju WoW ... takže kdo chce může
8) WD
9) Swan
10) Skoro každý den kolem 21:00 - ??:??
11) Achiev je dobrá věc ale že bych farmil úplně všechny ... takový no-life nejsem
12) Klaunik#2380
13) Kdo bude chtit hrat s nama... rozhodne chceme doplnovat vzdy do cele party... takze az vyjde D3 klidne si nas pridejte ... nejsme zadni "newbie" .. sice D2 jsem hral kdyz jsem byl docela maly ... takze jsem to hral spise jen tak ale bavilo me to.. a takovy "pro" jsem spis ve WoW PvP ... a i ted seknu z wow a d3 budu mit jako takovou paradni oddychovku
Naposledy upravil(a) Klaunik dne 21.05.2012, 14:03 hod., celkem upraveno 2 x.
1) Ze začátku single, pak se uvidí jak mě to vůbec baví a mám-li chuť/lidi na MP.
2) Preferuji hru se známými.
3) Asi vůbec.
4) Maximálně zkusím něco prodat, ale pochybuju, že to bude nějaký zlatý důl.
5) SC a pak možná HC (nicméně občas mám nutkání jet hned na začátku HC)
6) Item farming forever. Doufám, že to bude zábavné a náročné.
7) Mám kamarády, co hrají SC2 i WoW, ale sám mám tuším jen BN účet z "demoverze" SC2.
8) Wizard slečna
9) Sabriel
10) To je ještě ve hvězdách
11) Pokud nebudou stupidního typu, tak se o ně asi budu zajímat.
2) Preferuji hru se známými.
3) Asi vůbec.
4) Maximálně zkusím něco prodat, ale pochybuju, že to bude nějaký zlatý důl.
5) SC a pak možná HC (nicméně občas mám nutkání jet hned na začátku HC)
6) Item farming forever. Doufám, že to bude zábavné a náročné.
7) Mám kamarády, co hrají SC2 i WoW, ale sám mám tuším jen BN účet z "demoverze" SC2.
8) Wizard slečna
9) Sabriel
10) To je ještě ve hvězdách
11) Pokud nebudou stupidního typu, tak se o ně asi budu zajímat.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
1)Preferuju hru v parte, ale radsi budu hrat sam nez Pub hry
2)Určitě nejradsi se znamymi, se kteryma budu na TS bo VT...
3)PvP bych chtel hrat urcite, ale uvidime jak to na tom HC nakonec udelaji a jestli pujde kupovat SC chary tak na 100% hraju
4)HC = odpoved
5)Viz 3.
6)PvM + PvP
7)ee
8)Male Monk
9)Hippo + neco k tomu nebo neco v tom stylu...
10)Tak od 18 do x
11)Achievy chci vsechny :-)
13)Ak nekdo planuje hrat HC klidne se ozvete, rad si zahram s lidmi odtud :-)
2)Určitě nejradsi se znamymi, se kteryma budu na TS bo VT...
3)PvP bych chtel hrat urcite, ale uvidime jak to na tom HC nakonec udelaji a jestli pujde kupovat SC chary tak na 100% hraju
4)HC = odpoved
5)Viz 3.
6)PvM + PvP
7)ee
8)Male Monk
9)Hippo + neco k tomu nebo neco v tom stylu...
10)Tak od 18 do x
11)Achievy chci vsechny :-)
13)Ak nekdo planuje hrat HC klidne se ozvete, rad si zahram s lidmi odtud :-)
1) MP jinak SP.
2) MP bych si hrál jen s CZ/SK lidmi na TS/Vent/Skype.
3) až hra výjde tak asi moc ne ale jakmile dosáhnu inferna tak určitě ve větší míře.
4) myslím že v určitých případech bude třeba používat real money, ale neplánuji do hry dávat vklady navíc.
5) první se hra musí odzkoušet než se začne HC .
6)PvE --> item farming --> PvP
7)SC2. to už nějakou dobu nehraji, ale u diabla 3 plánuji aspoň ze začátku žhavit blizzardské servery ve dne v noci :-). kdyžtak mě PM.
8)WD, Barb nebo Witch. záleží na komunitě. nerad bych hrál za nejhranější postavu. zatím to vidím na WD.
9)asi John Bart nebo LoBarto.
10) jelikož jsem student tak v případě že budou prázdniny tak první týden plánuji denně 8-10 hod lvling :-). v případě že prázdniny nebudou tak budu mít komplikace :p.
11) asi si jich nebudu ani všímat .
12) LoBarto id:194, ale lepší bude PM protože na SC2 už moc nechodím.
13) hledám HC hráče na doplnění party .
2) MP bych si hrál jen s CZ/SK lidmi na TS/Vent/Skype.
3) až hra výjde tak asi moc ne ale jakmile dosáhnu inferna tak určitě ve větší míře.
4) myslím že v určitých případech bude třeba používat real money, ale neplánuji do hry dávat vklady navíc.
5) první se hra musí odzkoušet než se začne HC .
6)PvE --> item farming --> PvP
7)SC2. to už nějakou dobu nehraji, ale u diabla 3 plánuji aspoň ze začátku žhavit blizzardské servery ve dne v noci :-). kdyžtak mě PM.
8)WD, Barb nebo Witch. záleží na komunitě. nerad bych hrál za nejhranější postavu. zatím to vidím na WD.
9)asi John Bart nebo LoBarto.
10) jelikož jsem student tak v případě že budou prázdniny tak první týden plánuji denně 8-10 hod lvling :-). v případě že prázdniny nebudou tak budu mít komplikace :p.
11) asi si jich nebudu ani všímat .
12) LoBarto id:194, ale lepší bude PM protože na SC2 už moc nechodím.
13) hledám HC hráče na doplnění party .
12) MotodriveR 988 (pvp v SC2 nehraju ale v D3 budu,nekonečné překlikávání obrazovek mě nebaví, ale rád se dívám na streamy-myslím SC2 )
13) ve wow jsem byl v celkem solidní guildě, tak doufám, že tady najdu fajn lidi na pěkný progres na nějakou pořádnou obtížnost.GL s betou
13) ve wow jsem byl v celkem solidní guildě, tak doufám, že tady najdu fajn lidi na pěkný progres na nějakou pořádnou obtížnost.GL s betou
-
- Quill Rat
- BattleTag:h4ckertoxic#2632
- Kontaktovat uživatele:
1.Singleplayer,, keď nájdem dobrú partu tak samozrejme Multiplayer
3.PvP jooo
4.Real money do toho dávať nebudem,, ale predávať itemy za real money prečo nie
5.HC
6.Sc2 mám nick:hackertoxic id:382
7.pve,pvp
8.Female Monk
9.Nagual, Hackertoxic
10. tak približne 7:00-14:00 a 18:00-00:00
11.Achievmenty chcem všetky!
12.Hackertoxic#382
13.Sc2 už nehrajem tak mi píšte na icq..Hľadám partu HC hráčov:)
3.PvP jooo
4.Real money do toho dávať nebudem,, ale predávať itemy za real money prečo nie
5.HC
6.Sc2 mám nick:hackertoxic id:382
7.pve,pvp
8.Female Monk
9.Nagual, Hackertoxic
10. tak približne 7:00-14:00 a 18:00-00:00
11.Achievmenty chcem všetky!
12.Hackertoxic#382
13.Sc2 už nehrajem tak mi píšte na icq..Hľadám partu HC hráčov:)
1) Hodlam hrat jak "single", tak v parte. Prednost budu davat samozrejme parte...
2) Preferuji hru se znamymi
3) PVP bych se chtel zucastnovat aktivne
4) AH budu pouzivat jak k prodeji, tak k nakupu [k nakupu pouzde za ingame gold]
5) Nejdrive SC na osahani, pozdeji urcite HC
6) Vsechny styly hrani...
7) Mam pouze BN2 ucet
8) Demon hunterku :]
9) Di-Amona, Gorath, Triss Rannuncul...
10) Prevazne v podvecer, z pocatku casto - tj. cca. 4 hodiny denne...
11) Vic aichu, chci je mit vsechny!
12) ---
13) Demonu hunterku s lukem
2) Preferuji hru se znamymi
3) PVP bych se chtel zucastnovat aktivne
4) AH budu pouzivat jak k prodeji, tak k nakupu [k nakupu pouzde za ingame gold]
5) Nejdrive SC na osahani, pozdeji urcite HC
6) Vsechny styly hrani...
7) Mam pouze BN2 ucet
8) Demon hunterku :]
9) Di-Amona, Gorath, Triss Rannuncul...
10) Prevazne v podvecer, z pocatku casto - tj. cca. 4 hodiny denne...
11) Vic aichu, chci je mit vsechny!
12) ---
13) Demonu hunterku s lukem
1) jak single, tak v partě. Zatím vím jen o tom, že budeme hrát s bráchou ... moc přátel k zahrání nemám
2) Buďto budu teda hrát sám samotinký, nebo když se naskytne nějaký pohodový člověk, co by se mnou chtěl hrát a popř. i bráchou, tak proč ne ale náhodně se připojovat asi nebudu na servery.
3) nikdy a v žádné hře jsem PvP nehrával a v D3 taky nebudu ...
4) Real Money Auction House zatím nevím, je to určitě lákadlo, ale nechám tomu otevřená vrátka.
5) No za první moji postavu si dám SC, pak se uvidí
6) Styl hry bude pomalé prozkoumávání světa Diabla 3, plnění všech questů i bonusových a chystám si to velmi poctivě projít.
7) Přátele nemám .. kdysi jsem hrál WOWko a tam jsem měl 2 přátele ale o ty jsem přišel
8) První postava bude Male Barbarian a moc se těším na tu rubačku
9) snad mi nikdo neveme nick HELLERcz ... HELLER bude stopro obsazen, tak to vidím tak no
10) Dobrá otázka. Jelikož jsem pracující a pracuji od 7:00 do 15:00 tak hraní Diabla 3 vidím právě od nějakých dejme tomu 16:00 do 0:00 nebo i později (trochu času i na spaní musím nechat, nechci moc pokoušet moje zdraví, není na tom nejlépe ) .. takto to vidím od PO - ČT ... PÁ + SO + NE jsem většinou s přítelkyní, takže tam to bude bída, ke hře se dostanu až někdy v Neděli okolo 19:00 a dohraju neděli
11) achievmenty, na ty se těším a budu se snažit ulovit všechny v rámci mých možností, jelikož nebudu hrát PvP, tak PvP achievmenty asi nevydělám ..
2) Buďto budu teda hrát sám samotinký, nebo když se naskytne nějaký pohodový člověk, co by se mnou chtěl hrát a popř. i bráchou, tak proč ne ale náhodně se připojovat asi nebudu na servery.
3) nikdy a v žádné hře jsem PvP nehrával a v D3 taky nebudu ...
4) Real Money Auction House zatím nevím, je to určitě lákadlo, ale nechám tomu otevřená vrátka.
5) No za první moji postavu si dám SC, pak se uvidí
6) Styl hry bude pomalé prozkoumávání světa Diabla 3, plnění všech questů i bonusových a chystám si to velmi poctivě projít.
7) Přátele nemám .. kdysi jsem hrál WOWko a tam jsem měl 2 přátele ale o ty jsem přišel
8) První postava bude Male Barbarian a moc se těším na tu rubačku
9) snad mi nikdo neveme nick HELLERcz ... HELLER bude stopro obsazen, tak to vidím tak no
10) Dobrá otázka. Jelikož jsem pracující a pracuji od 7:00 do 15:00 tak hraní Diabla 3 vidím právě od nějakých dejme tomu 16:00 do 0:00 nebo i později (trochu času i na spaní musím nechat, nechci moc pokoušet moje zdraví, není na tom nejlépe ) .. takto to vidím od PO - ČT ... PÁ + SO + NE jsem většinou s přítelkyní, takže tam to bude bída, ke hře se dostanu až někdy v Neděli okolo 19:00 a dohraju neděli
11) achievmenty, na ty se těším a budu se snažit ulovit všechny v rámci mých možností, jelikož nebudu hrát PvP, tak PvP achievmenty asi nevydělám ..
1)nejdriv si hru projdu v singlu, ale pozdeji budu hrat prevazde MP
2)preferoval bych hrat s lidmy s tohoto vebu
3)PvP nejspis budu hrat jen obcas, uvidime jak me to chytne
4)Za real money budu rozhodne jen prodavat a to veci ktere se nebudou hodit bud me nebo mym znamym
5)na zacatku rozhodne softcore a pak somozrejme i hc
6)nejdriv si projdu cely svet, pozabijim co se bude hybat....a potom nejspis item farming
7)Hraju SC2: CrazyCZ#239
8)Tesim se predevsim na Wizzarda a barbara.. pohlavi nerozhoduje :-D
9)nejspis CrazyCZ...uvidime
10)ted me ceka bakalarka, ale az to bude za mnou tak budu hrat od rana do vecera :-D
11)achievmenty uvidime jaky budou, rozhodne se budu snazit splnit achievementy, ktere predstavuji nejakou vyzvu
12)CrazyCZ#239
Co takhle zalozit tabulku na google, do ktere by mohli vsichni pridavat sve kontaktni informace... bylo by to vice prehledne
2)preferoval bych hrat s lidmy s tohoto vebu
3)PvP nejspis budu hrat jen obcas, uvidime jak me to chytne
4)Za real money budu rozhodne jen prodavat a to veci ktere se nebudou hodit bud me nebo mym znamym
5)na zacatku rozhodne softcore a pak somozrejme i hc
6)nejdriv si projdu cely svet, pozabijim co se bude hybat....a potom nejspis item farming
7)Hraju SC2: CrazyCZ#239
8)Tesim se predevsim na Wizzarda a barbara.. pohlavi nerozhoduje :-D
9)nejspis CrazyCZ...uvidime
10)ted me ceka bakalarka, ale az to bude za mnou tak budu hrat od rana do vecera :-D
11)achievmenty uvidime jaky budou, rozhodne se budu snazit splnit achievementy, ktere predstavuji nejakou vyzvu
12)CrazyCZ#239
Co takhle zalozit tabulku na google, do ktere by mohli vsichni pridavat sve kontaktni informace... bylo by to vice prehledne
Zkuste se pridavat i sem https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... lOXc&hl=cs pripominky pres PM