Tož takhle:
1) MP jsem v D2 vypnul po 5 minutách, pač mě nebaví se přizpůsobovat ostatním, alespoň co se týče D2. Rád si všechny mechanismy hry a objevování nechám pro singl, kde na to budu mít klid. Nicméně, MP v D3 v pozdějších fázích nevylučuju.
2) Nikdo z mých přátel takhle D3 asi hrát nebude (nejsou fanoušci... ale prozatím

), tudíž hrál-li bych někdy MP, tak asi s cizími lidmi.
3) PvP mi ani ve wowku nešlo (můj prstoklad je pomalý

), takže se radši budu zaměřovat na PvE.
4) Aukci jen za goldy.
5) Spíš SC, HC je pro hardcore hráče a za takovýho se nepovažuju snad v žádné počitačové hře (kromě HoMaMů

).
6) Chci mít požitek z
celé hry, budu to asi kombinovat.
7) SC2 zatím nemám a na wow jsem hrál na free serverech (pouze 3 měsíce na ofic., pak jsem acc prodal), takže až si koupím D3.
8) Miluju bojový umění. Pro mě jasná volba Male Monk, ale postupně bych určitě vyzkoušel všechny postavy, přednostně Male Barbara a Male Witch Doctora, protože má nejblíž k Nekromancerovi.
9) Silblade nebo Gibbonek, popřípadě jiný "-blade" (viz Enblade ve wow, jestli mě tam někdo nepotkal

).
10) Hrozně rád bych tomu věnoval hodně času, ale letos mám státnice, tudíž vydání D3 není pro mě úplně příhodnou dobou. Ale tak v mezičase určitě.
11) Jsem úchyl na achievmenty. Ať je to wow, MtG nebo L4D. Je to příjemné zpestření hry a mnohdy větší challenge než skolit bosse.
12) Týýýýýt.
13) Považuji se za Diablo-amatéra, který vám nevyjmenovává absolvované/vymyšlené buildy nebo není matematickým fanatikem, který počítá procenta damage, pravděpodobnosti, vzorce, Gaussovy křivky a podobné šílenosti, ale který je fascinován jeho prostředím, atmosférou, příběhem. To pro mě znamená mnohem víc než fakt, že jsem třeba natáhl brka u bosse, jelikož jsem si dal špatnou runu k určitýmu skillu nebo že jsem si špatně "vypočítal" svoji šanci na crit hit.