Muzu se ale zeptat pro jaky server? Co si pamatuju tu informaci tykajici se nejlepsi mozne runy, ktera se da u hrabenky najit, tak je to Gul... Muzu vsak zit ve lzi ze?(nebylo by to jiste poprve, ani naposled) Hlavne by mne to zajimalo u hry jednoho hrace...Gladiator91 píše:Countess má max runu Lo pokud není upravená
Runy
Moderátor:Dark_Deamon
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Re: Runy
No já sem koukal do toho německýho kalkulátoru a podle toho je tam napsáno že max runa je Lo.Ale tak to fakt jinak nevim jestli gul
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak zas nová věc kterou jsem nevěděl a už vim.Díky 

Jen bych dodal pro upresneni, ze ten normalni drop je opravdu normalni, tedy temer jako s kterehokoliv monstra z Hell diff, takze na players 1 ty sance vidim dost blede - jinak receno, s runami nad IST z Countessy radsi moc nepocitejte, me ta mrcha dala jen dve MAL, a to jsem ji rezal dost casto...Javurek píše:Special rune drop max IST
Normální drop max LO
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Šťastný to člověk 
Co já bych dal za 2 mal od tý holky nezbedný.Nejvyšší runa mi z ní padla snad pul.Ale kamarád tam našel Lo na forti

Co já bych dal za 2 mal od tý holky nezbedný.Nejvyšší runa mi z ní padla snad pul.Ale kamarád tam našel Lo na forti

Me to zase az tak prevratny neprijde, vzhledem k poctu runu, ktery jsem na ni udelal...Samozrejme nejaky UMky, PULky tam byly taky, presto bych rekl, ze me dava spis podprumerne...Gladiator91 píše:Šťastný to člověk
Jinak MAL jako takova neni zase az tak vzacna, me jich zatim padlo pet (zadna z HF), takze je to spis semi rare runa z meho pohledu...Rare podle me zacinaji az od VEX...
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak jasně ale když uděláš kolem 1K runů a háže samý šmejdy tak zas seš pak rád za každou "lepší" runu :? Jasně mal není zas až tak dobrá ale není to jako když ti padne el 

Nechci zakládat zbytečně nové téma, tak to strčím sem :o)
Jaký je váš názor na hledání vs. skládání(vylepšování) vzácných run?
Největší pravděpodobnost Ist je u The Counntess 1:832(hell, P8). Gul u The Summonera(nepočítám 1. kill Andy) 1:67400. Není lepší chodit ke Countess a pak je skládat?
Jaký je váš názor na hledání vs. skládání(vylepšování) vzácných run?
Největší pravděpodobnost Ist je u The Counntess 1:832(hell, P8). Gul u The Summonera(nepočítám 1. kill Andy) 1:67400. Není lepší chodit ke Countess a pak je skládat?
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
4 Javůrek
Hale a myslíš že by to fungovalo i na realmu?Že vlastně místo /players8 nastavim hru jenom pro 3
Snažim se snažim ale ani countess ani LK nechtěj nic dát
Hale a myslíš že by to fungovalo i na realmu?Že vlastně místo /players8 nastavim hru jenom pro 3

Snažim se snažim ale ani countess ani LK nechtěj nic dát

- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Hmm tak děkuju.Tak mám dvě možnosti.Buď překecám kamaráda aby sme chodili ve dvou+jeden mule a nebo chodit sám a vzít sebou vždy 2 mule, ale zase než to připojim tak to už mam všechno hotový :?
To jo, to bude asi pravda, vsechno, co jsem tady kdy psal bylo napsano z pohledu SP...Jinak Travincal by musel okomentovat Matysek, pamatuju se, ze nekde psal, ze tam lovi runy...Ja to tam parkrat taky zkousel, ale nikdy nic lepsiho nez rekneme HEL - LUM jsem z nich nevyrazil, takze moje znalosti jsou dost omezene...Javurek píše:CHodit LK na realmu není efektivní. Na singlu tě nic neomezuje nastavíš players a jedeš furt stejnou mapu. Na realmu to je těžší. tam bych chodil třeba travincala lokace s potenciálně vyšší šancí na runy v plných hrách.
3 x JAHJavurek píše:Matysek je asi nejakej divnejPamatuju jak mi říkal že tam našel snad 3 jah a já asi za blbejch 10 000 runu jen OHM