Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
Tak to naštve..bez toho není žádný build opravdu perfektní
Jinak snad poprvé se mi stalo, že z jedné vlny u Baala (byl to Achmel a jeho kumpáni) padly dva elite unique předměty (Ondalka a Baranars):
A tady jsem včera našel další unique scourge z Mepha:
můžete ovšem hádat, co to bylo zase...
Jinak snad poprvé se mi stalo, že z jedné vlny u Baala (byl to Achmel a jeho kumpáni) padly dva elite unique předměty (Ondalka a Baranars):
A tady jsem včera našel další unique scourge z Mepha:
můžete ovšem hádat, co to bylo zase...
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Re: nejkvalitnější věci z monster
teda ale najska, teda pokud to je najska.., dungo a scourge je sakra dobrej drop..hlavne u sebe..
Najska to neni, je to Arkánina Hůlka Smrti s Deadly strikem. Jinak to Dungo bylo jaký ?
Dungo bylo tuším 12% DR a 36 VIT, ale to nehledám (už mám v truhle 15 % DR/39 VIT).
Kamaráde... to dungo... mě pomalu tekly sliny, jak sem ho záviděl a udělám 6 runů na pindla... luck jak prase... a werewolfovi sluší akorát tu vit čekal sem větší boost do life než nějakých 70 hp (oak, lycan, were)
Jo a jeden kousek co se mi líbil škoda že mám shako
Jo a jeden kousek co se mi líbil škoda že mám shako
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- damagedeath
- Zhar the Mad
Bemiku, to je bug u druida, zrovna to chystám dát na web, ale věz, že do nárůstu životů z Lycanthropy a Oak Sage se nepočítá pasivní bonus do vitality, jen do životů. Myslím si, že mi to potvrdí i Fraxinus. Na srazu v Phe jsme se o tom bavili a zrovna to odzkoušeli.
Sorry za OT: Hele a není to náhodu úplně u všech skillů, co zvyšují život, že neberou v potaz věci, co přidávají Vitalitu, ale přímé body do života ? Čili podle mne to není bug (i když to samozřejmě hrozně naštve).
jj už vím o co de... myslím si že barbar to má taky s BO.... že jen life z předmětů a ne vit z předmětů...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak bug to podle mne je. Proč vlastně zvyšovat life z itemů? To je přece nesmysl a nehoráznej boost. Mělo by se zvyšovat jen to, co si sám narveš do daného atributu. Když ale navýšíš třeba BO nebo Oakem life i z předmětů, tak proč ne i life s passive points to Vitality?
Tak jasně...je divný, že to Blizz udělal na life, ale na vitalitu ne. Chtěl jsem říct, že když už tak to není bug jen u druida, ale všech skillů co zvyšují life. Moje teorie proč to funguje jen na life je tahle: Kdyby to šlo z obojího, tak to je už fakt moc. A v Blizzu chtěli podpořit nošení itemů s + to life a udělat hru variabilnější (rare itemy zajímavější a použitelnější). Si vem, že většinou člověk nosí třeba pásek s Vitality (Dungo, Tgods) a oni chtěli podle mne dát i výhodu lidem, co mají rare pasek s + to life. Amulety s + to life jsou taky velmi oblíbené a nenosí tedy každý jen unikáty. A i třeba prstýnky jako Dwarf Star a Bul Kathos mají hned o trošku lepší pozici díky tomu, že přidávají do life.
Aragorn : ta teorie zvýhodňování je dost zajímavá... asi tak nějak to bude...
Mě napadlo že bude rozdíl v charakterech... vemte si že je přecejen rozdíl když dungo s 40 vit nosí třeba sorc, které bod přidá 2 life a nebo barbar, kterýmu to přidá 4 life + BO
Mě napadlo že bude rozdíl v charakterech... vemte si že je přecejen rozdíl když dungo s 40 vit nosí třeba sorc, které bod přidá 2 life a nebo barbar, kterýmu to přidá 4 life + BO
Já to za bug rozhodně nepovažuji, prostě to beru jako fakt,zvlášť když s manou to je stejné.
btw nepočítá se ani z + life(mana) per level(shako)...ale beru to jako obecně známou věc
btw nepočítá se ani z + life(mana) per level(shako)...ale beru to jako obecně známou věc
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Když chodíte na runy do Lower Kurastu, tak je kolikrát ztrátou času otevírat super chesty:
http://ddzone.wgz.cz/image/17212618
http://ddzone.wgz.cz/image/17212618
já se na to ... včera sem dal přez 300 runů LK před spaním... asi 3 nebo víc hodin času zabitých... nejvyžší runa ? Amn
Heh, to jsem teda ještě neviděl, aby z nějaké kosti todle padlo. Doufám, že všechny screeny high run archivuješ ... A pak sepíšeš nějaké ty paměti.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Bémiku. Dle mého je to celkém jasné. On tam je ten rozdíl ve verzích dost patrný. Ale hlavu bych nevěsil. Jednou ti nějaká pěkná runa taky padne...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Neprobíralo se už někde, že z chestů je furt stejná šance dropu HR nehledě na verzi?
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Probíralo. Nic to však nemění na mém subjektivním pohledu.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
To nevypadalo na "subjektivní" pohled.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]