Nejkvalitnější věci z monster

O předmětech - Horadric Cube, runová slova, sety, unikáty.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
homer_cz
Adviser
Re: nejkvalitnější věci z monster

Příspěvek od homer_cz » 29.11.2010, 12:44 hod.

Sice jsme už dost mimo téma,ale kde psali o malém zvýšení? To zvýšení je všude v řádech stovek procent...
Pro pobavení: na FWD2 je v cow cca 5000 krav,pro drop Zod je potřeba (na pl1) vybít cow cca 6550x
na battle.netu je v cow cca 800 krav, na drop Zod je potřeba vybít cow cca 3200x
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 29.11.2010, 13:53 hod.

To není zas tolik, jinak mě s tím Kardiakem dropla i Vex, což zároveň za dva dny spolu s tou Lo je už haluz...nejlepší droping u jedné postavy jakej jsem kdy měl

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 29.11.2010, 14:53 hod.

damagedeath píše:To není zas tolik....
:shock:
Tak to zkusím v jiných číslech - při sólo hře:
Na AHG potřebuješ na Zod zabít skoro 41 milionů krav
Na FWD potřebuješ na Zod zabít skoro 33 milionů krav
Na Pařeništi potřebuješ na Zod zabít skoro 29 milionů krav
Na BN 1.13 potřebuješ na Zod zabít méně než 3 miliony krav (2 miliony 560 tisíc)

Líbilo se mi jak se v anketě o dropu run někteří pohoršovali nad tím že tam určitě někdo napsal runy které dropl na FWD nebo jiných serverech kde je zvýšený drop run,ale runy z 1.13 jsou legitimní :lol:

btw ještě jedno čísílko pro pobavení ...šance na vypadnutí Vex (vyšší runu nedávala) z komtesy v 1.07 je 1:5 713 500 ....na 1.13 máš z jedný krávy 2x větší šanci na Zod :lol:
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 29.11.2010, 15:58 hod.

Kupodivu mě to stále baví..

Aragorn
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Aragorn » 29.11.2010, 16:11 hod.

jo jo ethereal Hellslayer jsem tu nedávno taky dával. Myslím, že ta max dmg bude přes 1000 na nejvyšším lvl. Zajímalo by mě jestli kolem něj jde udělat nějaký pěkný build, který by využil i tu Fire dmg (jasně, že základ je mít vůbec Zod)
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might 8-)

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 29.11.2010, 16:27 hod.

furysin bez zodky? :{

Venom
Redaktor DiabloFans.cz
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Venom#21979

Příspěvek od Venom » 29.11.2010, 19:41 hod.

Zhruba v priebehu minúty na NM, 4. akt...

Obrázek

Obrázek

Viac ku tomu nemám čo dodať... :lol: Len možno toľko že ked si predstavím že by kľudne jedno z toho mohlo byť napr. HoZ, tak ma ide drbnúť :lol:
Marast píše:Ale tak p*d si dělej z plastelíny :!: >:o >:D
Ja viem že to vyzerá neuveriteľne ale prisahám že sa to stalo, teraz pred chvíľkou... :D :D No jo ale je to fakt sila... :lol:
Naposledy upravil(a) Venom dne 29.11.2010, 21:44 hod., celkem upraveno 4 x.
Obrázek
Redaktor webu
http://www.diablofans.cz
Obrázek

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 29.11.2010, 19:51 hod.

Ale tak pr*el si dělej z plastelíny :!: >:o >:D
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

hoparikus
Quill Rat
BattleTag:Lukas #2205

Příspěvek od hoparikus » 30.11.2010, 09:37 hod.

Ahoj chtel bych se zeptat tak fajne veci co tady vidim ze jste dropli tak to vetsinou az na Hell pada?Bo ja su s WW Drujdikem na lvl 59 na NM 4 akt a az vcilka se mi podarilo slozit to Smoke brnko a nejake lepsi unikaty nebo sety zatim prd,takze dostavam na zadek celkem dost:)

Welfcz
Quill Rat
BattleTag:Welfcz#1425

Příspěvek od Welfcz » 30.11.2010, 10:31 hod.

Zdarec, musím poděkovat damagedeath za motivaci. Na Komtese už jsem dlouho nebyl a tak jsem se nechal motivovat. cca 10 navštěv a 2x KO, 1x Hel a 1x ist :-D. Tak uvidíme jak to pujde dál. Do toho ještě 1x Pala combat SK po cestě :-) Sakra a zapoměl jsem na 2 klíče. Už to podruhé upravuju, bylo to včera...ach ta skleroza.
Život je boj, který se nedá vyhrát, ale nesmí se nikdy vzdát.

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 30.11.2010, 12:25 hod.

Ho, potěšení na mé straně...já jen dnes ráno za cca 10 runů: 4x Lum, 1x Fal, 1x Pul...pak nějaké harampádí typu, ort, thul, amn, sol, dol...

Aragorn
Gorebelly

Příspěvek od Aragorn » 30.11.2010, 12:54 hod.

hoparikus: Ano, většinu unikátních věcí, co tu vidíš, našli lidi na Hell. Na Nightmare totiž taky mnoho elitních unikátů padnout nemůže. Ale také tam lze najít pěkné věci, viz chvíli před tebou jak postnul Venom ty Titanky a ten Oculus. Doporučil bych ti ted´ až budeš v 5.aktu farmit/expit u Shenka/Eldricha a pak expit ve WSK a až se dostaneš do 1. aktu na Hell tak běhat Countess pro runy a Pit na expy/itemy (padá tam vše ze hry).

Jinak ohledně té Countess, já bych vám řekl co mi ona dropne na 1.12 patchi za deset runů, ale je tady ta cenzura :lol: Ale slušně řečeno, to co DD nazval "harampádím" je pro mě dobrý Countess drop :P

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 30.11.2010, 13:15 hod.

no jako ja ted premejslim jestli hraju stejnou hru jako DD.. to co on nadropuje za 10 runu ja mam za 50 kdyz se dari :D :D

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 30.11.2010, 13:16 hod.

Tak já za 5 runů na NM dropnul 7x Amn (pokaždý padla z countess + elity po cestě) k tomu ještě jedna z těch "lepších" tuším to byla Dol :D To jsem asi neměl říkat, co? :D Smoke jsem poskládal v 5. aktu NM, ale té Lum runy lituju, od té doby mi nepadla a nemám na upgrade zbraně.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 30.11.2010, 15:13 hod.

já za 10 runů dropnu max dol nebo amn, když už mám hodně štěstí... :-| Jednou v životě mi dropla něco lepšího než hel ... a to je ta ist co mi padla před asi tejdnem...
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 30.11.2010, 21:09 hod.

Tak sem se dočkal :-) oproti IK maulu co sem měl doteď je tohle solidní hračka :-) má o 13% větší CB, větší dmg díky socketu 38%ED jewelu a stunuje prakticky každou vteřinku díky 33% chance to tornado on striking :love: Z UNIKÁTŮ je tohle podle mě pro PvM dudu werewolf fury/feral nejlepší zbraň... :love: :love: :love:

http://yfrog.com/ghscreenshot002zuj

Mimochodem... dropnul ho můj MF wind dudu s mf okolo 450 (s mercem, přičemž dává vždy ránu merc) z Mefista samozřejmně Hell :lol:

K dokonalosti mi chybí už jen a jn ta Jalalka, tak věřím že už brzo padne, protože se mi za poslední půlrok nějak podezřele vyhýbá :-)

Aragorn
Gorebelly

Příspěvek od Aragorn » 30.11.2010, 21:59 hod.

Gratz Bemiku :) Jsem si říkal jestli Windhammer nějaký build používá, tak evidentně jo a docela úspěšně jak tak píšeš koukám :) Na Jalalku moc radši cíleně nečekej, ty class specific itemy jsou pěkné potvory s tím dropem. Prostě najdi co nejlepší "náhradu" a nemysli na Jalalku a ona časem padne, když vytrváš :)

Jinak tady je pár mých dropů za poslední dobu (první tři jsou z Crys. Passage a pak Tunely):

Obrázek
Veil of Steel to byla
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
konečně perfect :)
Obrázek
teprve můj druhý za celou dobu hraní (ale je fakt, že jsem je moc často nehledal)
Obrázek
na Hell jsem je ještě nenašel
Obrázek
Obrázek

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 30.11.2010, 22:27 hod.

:-) na Jalalku budu čekat... stejně jako na Dracule a druhej Raven... prostě to chci :D nic s tím nenadělám, budu hledat a doufat... (jako náhradu mám zatím místo jalalky slušnej rockstopper (sallet) s Um runou... holt na rezy na hell ;) de to...

Jinak je to pěkný :) mě by potěšil hlavně ten maras, ten mám taky ale all rez 24... i tak ho mám rád takovej jakej je :lol:

No a dneska dělám takovej večer runování.... většinou si dám tak hodinku až hodinku a půl runování mefa... dneska dávám 4 hodiny a budu sepisovat co mi padne (jen názvy unikátů...) tak to sem napíšu... věřím že si někdo vybere, už mám za sebou asi 2 a půl hodiny, takže už jen hodinka a půl...

Aragorn
Gorebelly

Příspěvek od Aragorn » 30.11.2010, 22:33 hod.

Chraň tě ruka Tyraela jestli ti Meph dropne Stormlash :)

hoparikus
Quill Rat
BattleTag:Lukas #2205

Příspěvek od hoparikus » 30.11.2010, 22:38 hod.

Hoja podarilo se mi vcilka na vecir slozit pekne runove slovo Black do slusneho Maulu,a chvilu pote co ho testuju spadl nadherny polearm Pierre Tombale Couant pomoci kovare jsem u nej udelal slot a do nej dal runu Shael at ma very fast utok-oplati se v budoucnu ho vylepsit?A s tou Shael nepokazil jsem to moc?

Odpovědět

Zpět na „Předměty“