Hledači pokladů
Moderátor:Dark_Deamon
nevim jestli jsem to správně pochopil že chceš dropnout luk Windforce??? pokud ano tak tuším že u pindla to vůbec nejde. Myslím že on nemá vůbec šanci ho dropnout stejně jako aracha tuším. Ale nejsem si jistej...
- BladeMaster
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Hledači pokladů
Pindle dropuje Windforce, šanca je 1:51 674 na pl1, takže ten Vindforce bol také zbožné želanie
. Pindle nedropuje myslím Aracha, Tyrael's Might a Azurewrath. Ostatné z neho adá všetko.

Přesně tak, jenom tyhle tři věci.
Attio, mně přece padnul o prázdninách na FWD2 WF, když jsem u Pindla hledala Griffona. Ještě jsem Ti to říkala :-)
Attio, mně přece padnul o prázdninách na FWD2 WF, když jsem u Pindla hledala Griffona. Ještě jsem Ti to říkala :-)
HC grál: 537/516 (-21)
jj tak to je moje chyba...já věděl že pindl němůže dropnout nějaký itemy a že jedním z nich je 100% arach. tím WF jesm si nebyl jistel. Tak to se omlouvám za desinformace...;-)
jj vybavuju jsi jak jsme se o tom bavily...;-) předtím mi to ale nedošlo...;-)
jj vybavuju jsi jak jsme se o tom bavily...;-) předtím mi to ale nedošlo...;-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
BladeMaster: Pěkná statistika. Škoda, že nepadl žádnej TC87 item.
- BladeMaster
- Wraith
Čakal som aspoň 1 TC 87 item, ale nakoniec nie som sklamaný, Arkaine mám do Grailu a Arreatku na turnajového barbara, keď sa dožije Guardiana. A ešte môže niečo padnúť z Tresh Socketa.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak Arkaine Valor mi taky chybí a v mé herní kariéře mi ještě nepadl. Treshe bych nepodceňoval. Tak 2 roky zpátky jsem ho hodně běhal a úlovky byly parádní.
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Thresh je parádní, ze screenů co mám mi tam za cca 300 runů z lepších věcí padlo:
Sazabi meč
Astreon's Iron Ward
Nightwing's Veil
Demonhorn's Edge
Aldur chesta
Stormshield
Oculus
Ondal's Almighty
Gut Siphon
Většinou to bylo tak že 5 runů nic a pak nějaký unique. Pokud se vygeneruje pěkně tak je to bez portu rychlejší jak Pindleskin.
Sazabi meč
Astreon's Iron Ward
Nightwing's Veil
Demonhorn's Edge
Aldur chesta
Stormshield
Oculus
Ondal's Almighty
Gut Siphon
Většinou to bylo tak že 5 runů nic a pak nějaký unique. Pokud se vygeneruje pěkně tak je to bez portu rychlejší jak Pindleskin.
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Asman: Hras na players 1? Inak mne minule padla Astreon's Iron Ward s Tresha s +4 combat skills a ma ho uz moj Zealot. Ani som nevedel, ze je tato zbran v hre 

"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- BladeMaster
- Wraith
Práve tú mapu k Treshovi generujem, to je na runoch asi najviac o nervy - generovanie máp
. Viem, že Tresh je super - Myrmidon Greaves, Doombringer 2x, Mavina armor, Cham z truhly pri Treshovi...

-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
- BladeMaster
- Wraith
Deviaty run a padli Steelrendy - TC87. Pekne, keby to Treshovi vydržalo a podelil sa o Windforce.
Edit: Opravený Vidforce --> Windforce. Až teraz mi to padlo do oka a skoro mi ho vyrazilo
.
Edit: Opravený Vidforce --> Windforce. Až teraz mi to padlo do oka a skoro mi ho vyrazilo

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se vydal na další hledání. Snad popádá vše, krom těch 3 kusů
Více informací je na první stránce...
Edit: Za těch prvních 100 runů jsem vypozoroval jednu zajímavost...šíleně často padají rare vyrhací zbraně. Ať už oštěpy nebo skery. Když jsem zase běhal NM Andariel, tak ta zas dost často pouštěla rare pařáty pro Assu.

Edit: Za těch prvních 100 runů jsem vypozoroval jednu zajímavost...šíleně často padají rare vyrhací zbraně. Ať už oštěpy nebo skery. Když jsem zase běhal NM Andariel, tak ta zas dost často pouštěla rare pařáty pro Assu.
Tak jsem si dneska vygeneroval novou LK mapu, je o dost lepsi, pac je kruhova, testnul jsem 100 p3 runu a 11 p7 runu (updateovano) a nenasel jsem nic vyssiho nez THUL
Celkem by me zajimalo, proc mam takovou smulu, to si v LK nepamatuju, ze by to bylo az takhle spatne, obzvlast, kdy v predchozich 300 runech jsem nenasel nic lepsiho nez SOL...No vydrzat sudruzi, vydrzat, vysledek se snad nekdy dostavi...Mam v planu delat alespon 300 runu tydne dokud nenajdu to co hledam (LO+BER), tak si muzete tipnout, kolik kilo najezdu budu muset dat 
Edit: Tak ted jsem udelal ponekud detailnejsi pruzkum ohledne 1.11 a p3 LK runu na d2.net a zjistil jsem, ze se mi ani nevyplati behat na p7, takze od teto chvile to bude p3 only...

Edit: Tak ted jsem udelal ponekud detailnejsi pruzkum ohledne 1.11 a p3 LK runu na d2.net a zjistil jsem, ze se mi ani nevyplati behat na p7, takze od teto chvile to bude p3 only...
Proveden update po 500 runech, splneno 50% ukolu, nalezena LO a vytvoren Grief 

tak mam za sebou tisicovku najezdu na pindla a ted budu pokouset stesti u treshsocketa doufam ze mi pudou padat krasne runy z popelnic jako Dark_Deamon 

Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jj...moje posvátná Jah
Tak přeju hodně štěstí a ať získáš to, co potřebuješ.

Diky Eli
Ted uz mam dokonceno 750 runu, mezi 500 a 750 mi padla akorat jedna LUM, jinak nic, a to bylo navic zase s obycejneho popable-u, tedy v tomto pripade stromu...
Celkove, kdyz nad tim premyslim, tak mi slusne runy z techto obycejnych uren/stromu atd padaji pomalu se stejnou cetnosti jak z tech superchestu, ted dokonce cateji, protoze za poslednich 1k jsem ze superchestu mel akorat 1xLUM a nic vic...Tedy kombinace pro BER a LO padaji spravne, jenom bez tech run
Az budu mit to kilo, co to opravdu pocitam, tak postnu vysledky, a, no, zacnu dalsi kilo

Ted uz mam dokonceno 750 runu, mezi 500 a 750 mi padla akorat jedna LUM, jinak nic, a to bylo navic zase s obycejneho popable-u, tedy v tomto pripade stromu...
Celkove, kdyz nad tim premyslim, tak mi slusne runy z techto obycejnych uren/stromu atd padaji pomalu se stejnou cetnosti jak z tech superchestu, ted dokonce cateji, protoze za poslednich 1k jsem ze superchestu mel akorat 1xLUM a nic vic...Tedy kombinace pro BER a LO padaji spravne, jenom bez tech run

Az budu mit to kilo, co to opravdu pocitam, tak postnu vysledky, a, no, zacnu dalsi kilo

- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tak jsem se nechal inspirovat vašimi nájezdy a rozhodl se, že tedy po cestě do práce budu ve vlaku kosit Thresh Socketa. No a pěkně jsem na to dojel. Samotný Thresh Socket byl v pohodě, ale asi okolo desátého runu jsem se po jeho smrti rozhodl, že se půjdu podívat do pravého rohy, kde jsem zaregistroval auru might. Šel jsem se tam podívat a rozhodnut, že opatrně skolím daného bosse jsem dostal instant.
Jen jako dodatek bych chtěl uvést, že tuhle postavu jsem měl asi pět let. Nic moc u sebe neměla vyjma runového slova Crescent Moon, který jsem měl jak já, tak můj společník.
Jinak bych chtěl ještě poprosit o ujištění, zdali jsem opravdu mohl padnout na jednu ránu s hladinou života něco přes tři tisíce. Vlastnosti toho bosse můžete vidět na obrázku...

Jen jako dodatek bych chtěl uvést, že tuhle postavu jsem měl asi pět let. Nic moc u sebe neměla vyjma runového slova Crescent Moon, který jsem měl jak já, tak můj společník.
Jinak bych chtěl ještě poprosit o ujištění, zdali jsem opravdu mohl padnout na jednu ránu s hladinou života něco přes tři tisíce. Vlastnosti toho bosse můžete vidět na obrázku...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger