Hledači pokladů
Moderátor:Dark_Deamon
- Neposunuse
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Vím, že toho v LK moc naběháno nemám, ale taky pocituji "nedostatek" Lo (ta mi spadla zatím jen jedna, z councilů u Mepha). Nedejbože kdybych chtěl složit runové slovo LoLobrigida... (přidává +3 skilly do krásy)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledači pokladů
RIP: Já bych řek, že je to dost individuální. Mě třeba v LK dost padají Vex, Gul, Mal a právě Lo. Na co tam mám ale vyloženej pech a padá mi snad míň jak Sur a Ber, tak je Ist.
musím jen souhlasit, co napsal RIP, také to tak vidím..
DarkDeamon: tak přece jen tu istku nadropovat na councilech, hraběně není tak těžké ne? ...jak mám smůlu na lo a podobné, tak hraběna mě teď dává standartně ist+ist /mal+ist /mal+mal do hodiny..
DarkDeamon: tak přece jen tu istku nadropovat na councilech, hraběně není tak těžké ne? ...jak mám smůlu na lo a podobné, tak hraběna mě teď dává standartně ist+ist /mal+ist /mal+mal do hodiny..
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Mně se v LK daří SURky, MALky a GULky :-) a pronásleduje mě Io runa :-) apropo od které runy berete a skládáte v kostce navrch??
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Io, Lum a Hel...to je největší mor v LK Jinak já cubím všechny runy. Když tam člověk udělá několik tisíc nebo desítek tisíc runů, tak pak se i z těch křápů dostane na solidní runy. Navíc je to nejideálnější místo na shánění suroviny na crafty...nízké runy, jewely a gemy tam padají snad po metru.
Beru jen runy na crafty (i když to se mi poslední dobou moc nechce ) a pak Pul+ sbírám
HC grál: 537/516 (-21)
Problem je v tom, ze kdyz si spocitas, jak dlouho Ti trva tohle cubeni na opravdu solidni runu, myslim aspon MAL+, tak zjistis, ze za ten stejny cas bys pravdepodobne takovou runu v LK nasel, pripadne i vyssi...Ja nerikam, ze to taky obcas nedelam , jen kdyz se nad tim clovek zamysli, tak se to moc nevyplatiDark_Deamon píše:Io, Lum a Hel...to je největší mor v LK Jinak já cubím všechny runy. Když tam člověk udělá několik tisíc nebo desítek tisíc runů, tak pak se i z těch křápů dostane na solidní runy. Navíc je to nejideálnější místo na shánění suroviny na crafty...nízké runy, jewely a gemy tam padají snad po metru.
Jo, to se nevyplatí časově, ale vyplatí se mi to psychicky, jinak bych z toho zešílel, nezměnit na chvilku styl. A navíc se mi i líbí, když otevřu truhlu a mám celou stránku plnou run
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Po delší době aktualizovaná tabulka na první stránce (raisen, Welwet, já a Neposunuse (Pindl+LK))
Jak to tak vypadá, tak Pindl jde na dračku
Jak to tak vypadá, tak Pindl jde na dračku
Takže od minulého updatu LK runů jsem udělala dalších 900 a jsem tedy na celkových 7k z 10k
A co padlo za těch 900 runů:
Pul
Um
4x Mal
2x Gul
Vex
(slabé )
1x WT ze stojanu a 6 skillerů
A co padlo za těch 900 runů:
Pul
Um
4x Mal
2x Gul
Vex
(slabé )
1x WT ze stojanu a 6 skillerů
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Když to zas vemeš kolem a kolem, tak ti za 900 runů padlo 7 HR's, což není špatný. Akorát, když už se zadaří, tak se ty runy nedokážou vyšplhat na pomyslným žebříčku kvality až do těch nejvyšších pater
To jo, na to, že tam může padnout až Ber, tak je to slabé Hodila by se mi 2x Lo, ale nějak se jí nechce padnout
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Malá technická...může tam padnout max Zod
Tak já beru jen truhly Nepředpokládám dropnutí nějaké runy z něčeho jiného
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Člověk musí být připraven na všechno
Znám svůj rune drop, takže jsem realista a takové zázraky neočekávám
Rekl bych, ze Tvuj vysledek je asi tak prumer Eli, ikdyz by se samozrejme hodily vyssi runy...Me treba MAL prakticky nepada, a to uz jsem nekolikrat menil mapu, nastesti padaji vyssi...A co se tyce dropu JAH, CHAM a ZOD tady z monstra, tak u me ani za milion let
Edit: Btw, vcera mi v prubehu jednoho runu padl Soso Fire a Ama Java skiller, potesilo
Edit: Btw, vcera mi v prubehu jednoho runu padl Soso Fire a Ama Java skiller, potesilo
Bych řekla, že takové věci se stávají jen vyvolenýmRIP píše:A co se tyce dropu JAH, CHAM a ZOD tady z monstra, tak u me ani za milion let
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tabulka na první stránce aktualizovaná o LK nálezy mě a raisen.
Co se týče mě, tak za 4 měsíce od opětovného hledání grálu jsem v LK zatím udělal 4 000 runů a výsledky jsou fajn Sice žádná Ber a Sur, ale kompenzuje to nález Cham a Jah runy, takže jsem asi vyvolenej Škoda, že jsem tolikrát přišel o savy, protože bych měl teď odhadem nějakých 15 000 runů a to už by asi byly zajímavý čísla u nalezených run.
Co se týče mě, tak za 4 měsíce od opětovného hledání grálu jsem v LK zatím udělal 4 000 runů a výsledky jsou fajn Sice žádná Ber a Sur, ale kompenzuje to nález Cham a Jah runy, takže jsem asi vyvolenej Škoda, že jsem tolikrát přišel o savy, protože bych měl teď odhadem nějakých 15 000 runů a to už by asi byly zajímavý čísla u nalezených run.