Moderátor:Dark_Deamon
V Lower Kurastu, pokud se tyce singlu...Na p3 to pada slusne, coz je idelani kombinace nastaveni pro runy a ne tak spatna pro charmiky...Bemik píše:ale jinak nvm kde ty skillery hledáte :-D
Jojo, z toho by se soska slušně oblíkla. ;-)Venom píše:Jeden z mojich dnešných NM Andariel runov:
http://i39.tinypic.com/33c65aq.png
Tá palica bola Chromatic Ire. Keby hrám za Sorcku, tak mi nepadne ani keby chodím pol dňa.![]()
Ostatné unikáty boli rukavice Frostburn a luk Hellclap, tiež mne k ničomu. :?
To bych teda rád viděl jak má Silks of Victor 4 sokety, to hraješ nějaký mód či co ?barrbarian GOD!!! píše:me padlo dcl zajimave brneni ktere sem este nikdy v D2lod newidel :silks of the victor (starodavne brneni)obrana 850 a dalsi dost zajimave atributy ale este na nej nemam LvL + na 4 socety:D:D:D
a tie sockety fakt nejako moc neverím, veru ani si nepamätám že či mi vôbec padol dakedy nejaký sockovaný unikát...Defense: 468-514 (varies)(Base Defense: 218-233)
A co black hades?.. ten ma 4 socketyVenom píše:a tie sockety fakt nejako moc neverím, veru ani si nepamätám že či mi vôbec padol dakedy nejaký sockovaný unikát...Mám tušenie že unique nepadajú zo socketmi v klasickej hre, ten screen by každopádne fakt bodol.
No pokud vím, tak Black Hades má ty tzv. sockets pouze 3Vorvy píše:A co black hades?.. ten ma 4 sockety
Bemik píše:kdyby bylo to silks of victory eth tak by to možná vysvětlilo tu def přez 800 ale i tak 4 sock nemůže v normál hře mít...
hoď pls screen... bylo by to zajímavý