Tak jsem dokoncil druhou vetsi serii runu v Travincalu, a musim rict, ze jsem celkem zklamany...No, posudte sami
Dal jsem 1200 p3 runu s Barbary pouzivajicimi FI (puvodni Hulk a druhy Hulk) a dalsich 1100 runu prevazne s Thorem a nenasel jsem jedinou runu vyssi jak SUR...Nechapu, jak nekdo muze tvrdit, ze za 12k p3 runu tam nasel 6x CHAM, 6x JAH apod, kdyz me nepadne za 2.4 k runu ani jedna takova runa...budto mam extremni smulu, nebo dotycny pouziva nejaky drop mod, jinak nevim
Hulk 1+2 nasli SUR, SUR, OHM, VEX, IST , MAL, MAL
Thor nasel SUR, LO, OHM, IST, MAL, MAL
Jak vidite, fakt, ze Thor nepouziva FI skill se prilis nepodepsal na vysledku, rozdily jsou da se rict minimalni, a Thor zabijel rychleji a bezpecneji, takze Barbar v Travi je podle me silne precenovana komodita...
Co se tyce nejakeho plusoveho hodnoceni. pokud shanite v D2 bizuterii, Travincal je nejlepsi misto, kam jit...Padl mi tam ted Maras, Highlords, SoJ a rada dalsich slusnych kousku, bohuzel ne Wisp projector, ktery mi jediny chybi...
Aby to bylo kompletni, v posledni runde padly runy UM a FAL, diky kterym jsem stvoril Gloom brnco (takze mam ted 49 RWs a dalsi tri se daji vyrobit snadno), dale pak 2x Gheeds (dva runy po sobe, 30 a 32 roll

) a ten Highlords, to je asi tak vse
Ted se Thor zase prestehuje do CS, ikdyz asi parkrat radu obcas omrkne, kdyby nahodou