Na D2 INC s tím běhá každý druhý a nikdy se tam za to nikdo nehatoval ale chápu že to někomu může být proti srsti.Jinak jak si můžeš být tak jistý že právě tyhle 2 funkce používám ? O tom sem nikde nenapsal ani slovo a moje slova ohledně MH se točili okolo skrývání nepotřebných věcí,
ŽÁDNOU jinou funkci o kterých si psal výše nevyužívám , navíc mne nějaká pozice bosspacku netíží protože za těch pár stovek runu už vím kde ty packy sou a jak se pohybovat,kor na SC kde mne smrt nějak extra nepostihne.
Chápu že se to většině z Vás asi nelíbí a budu to respektovat tak jak vy respektujte mne,nikde sem nepsal ani netvrdil že ho používám po celou dobu hraní včetně průchodu hrou apod. Jestli Vám vadí to , že mám runy obarvené do červena a na screenech se mi nepovaluje 18 bilých Crystal Swordu s Antidote potionama tak se omlouvám a už sem nebudu nic dávat.
Alibismus to rozhodně není .
Tady se můžeš přesvědčit že mne to v ničem jiném nějak nezvýhodňuje , nemám náběhy kratší o 30 sec jak si každý myslí a ten čas co do toho investuji je stejný jako by si ho do hry investoval ty

. Jen tak pro info , viděl sem týpky co běhali bez MH za poloviční čas jako já .