Hledači pokladů
Moderátor:Dark_Deamon
S temi TC 87 je to trosku jinak, ten clanek jsem necetl doslova, ale probiral to s Hrusem osobne a on mi vysvetloval, ze je tim mineno pouze TC87 Unique, ne sety, ty samozrejme padaji casteji...Presto to ovsem neodpovida skutecnosti, jinymi slovy, nastesti se Hrus mylil a pada to lip nez pise, jinak by se to nedalo...
Btw, Astreons a Griffon? To jsou s*it, ktery padaj na kazdym rohu , ale Tyraels je jiny kafe
Btw, Astreons a Griffon? To jsou s*it, ktery padaj na kazdym rohu , ale Tyraels je jiny kafe
Re: Hledači pokladů
JasněRIP píše:Btw, Astreons a Griffon? To jsou s*it, ktery padaj na kazdym rohu
HC grál: 537/516 (-21)
- Neposunuse
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
RIP: No tak určitě...
Ještě doplním, že jsem odběhal také litr LK runů (taky to bylo kontinuálně ) a výsledky byly tyto (pouze ze superchestů):
Ber 1x, Sur 4x, Ohm 1x, Gul 2x, Um 2x (čili jedna HR za 100 runů, asi nic moc, co?).
Nějaké obrázky zde, ale taky nejsou úplně všechny. Fotil jsem hlavně vždycky první od každého kusu.
Dost run ale padalo i mimo chesty. Hlavně z té jedné mrtvoly u ohniště mi vypadla 1x Ber a 1x Vex Tedy doporučení: Ohledávejte mrtvoly
Ještě doplním, že jsem odběhal také litr LK runů (taky to bylo kontinuálně ) a výsledky byly tyto (pouze ze superchestů):
Ber 1x, Sur 4x, Ohm 1x, Gul 2x, Um 2x (čili jedna HR za 100 runů, asi nic moc, co?).
Nějaké obrázky zde, ale taky nejsou úplně všechny. Fotil jsem hlavně vždycky první od každého kusu.
Dost run ale padalo i mimo chesty. Hlavně z té jedné mrtvoly u ohniště mi vypadla 1x Ber a 1x Vex Tedy doporučení: Ohledávejte mrtvoly
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Nic moc?To se me snazis asi nastvat, co? Ja tam v 1.13 za 4k runu jeste BER nenasel, a to jedno z ceho, a SUR taky 4x jako Ty, takze rekl bych, ze za 1k runu je to megaklika
Nic moc? Za tisíc runů? Vždyť tam máš díky těm Sur runám 3x Ber v podstatě Gratuluji, je to super výsledek!
Mimochodem, mně za 6600 runů padla jedna Ber a jedna Sur
Mimochodem, mně za 6600 runů padla jedna Ber a jedna Sur
Naposledy upravil(a) raisen dne 12.01.2014, 10:21 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkných 1000 LK runů
Já za 3700 runů taky ještě Ber neviděl.
Já za 3700 runů taky ještě Ber neviděl.
Jo, máš kurňa štěstí, chlape! mě to taky zabralo tak 4k runů
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem....na těch obrázkách je 2x Ber
- Neposunuse
- Gorebelly
Jednou pech, jednou štěstí, já se v tom přestávám orientovat...
Dark_Deamon: Ano, je tam dvakrát Ber. Jednou to bylo z truhly a jednou z té mrtvoly
Dark_Deamon: Ano, je tam dvakrát Ber. Jednou to bylo z truhly a jednou z té mrtvoly
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
ty voe....to je nejlepší výsledek co tu kdo kdy měl..a prej nic moc
lidi tu dělaj tisíce runů kvůli jedný ber.... jako já, Deamon atd...
co chceš, strávíš pár chvilek v kurastu a můžeš si poskládat valnou většinu RW, ti to připadá málo?
lidi tu dělaj tisíce runů kvůli jedný ber.... jako já, Deamon atd...
co chceš, strávíš pár chvilek v kurastu a můžeš si poskládat valnou většinu RW, ti to připadá málo?
- Neposunuse
- Gorebelly
Já už si pomalu začal zvykat na to, že štěstí nemám
A propos, mě zajímala ta frekvence dropu HR ze superchestů, jestli 1 HR za 100 runů je hodně nebo málo, neřešil jsem konkrétní runy.
Tak doufám, že vám nepřivodím akutní zánět myokardu, ale na Ber mám v poslední době štěstí. Councilové v Travincalu a Councilové v DoH. Celkem jsem tedy od srpna 2013 (co hraju patch 1.13) našel 5 Ber run
Věřím, že i těm, kterým chybí, v brzké době padne!
Úplně náhodou,nevíte, zda existuje nějaký recept, jak runu rozložit na tu o level (dva) nižší? Je to jen teoretická situace, např. kdybych našel 3 Zod a rozhodl se ty dvě proměnit např. ve 4 Cham, bylo by to reálně proveditelné?
A propos, mě zajímala ta frekvence dropu HR ze superchestů, jestli 1 HR za 100 runů je hodně nebo málo, neřešil jsem konkrétní runy.
Tak doufám, že vám nepřivodím akutní zánět myokardu, ale na Ber mám v poslední době štěstí. Councilové v Travincalu a Councilové v DoH. Celkem jsem tedy od srpna 2013 (co hraju patch 1.13) našel 5 Ber run
Věřím, že i těm, kterým chybí, v brzké době padne!
Úplně náhodou,nevíte, zda existuje nějaký recept, jak runu rozložit na tu o level (dva) nižší? Je to jen teoretická situace, např. kdybych našel 3 Zod a rozhodl se ty dvě proměnit např. ve 4 Cham, bylo by to reálně proveditelné?
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Hezké no
Jinak takový recept opravdu neexistuje, myslím, že jen málokdo by snižoval takové runy
1 HR na 100 runů je hezký průměr, u těch šťastnějších lidí vcelku normální
Jinak takový recept opravdu neexistuje, myslím, že jen málokdo by snižoval takové runy
1 HR na 100 runů je hezký průměr, u těch šťastnějších lidí vcelku normální
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Tak jsem po delší době mrkl na fórum a nestačím koukat. Samé Diadémy a Sacred Armory :-) Moc pěkné AT runy Raisen, Pit od DarkDeamoa
a Pindl od Neposunuse. Obdivuju vaši trpělivost. Ale vyplatilo se. Gratulace.
K tématu:
Zkouším si vyběhat Enigmu v LK a potvrzuji, že ta 1 HR na 100 runů tak může být. Někdy míň, někdy víc. Momentálně mám cca 1000 runů a
taky celkem hoodně štěstí oproti ostatním : 1xMAL,1xIST,1xOHM, 2xSUR, 1xBER. Celkovou statistiku dodám až bude Enigma...
Jinak kdyby šly vyšší runy rozložit na dvě menší - to bych rozkládal SURky. Na ty mám pech, ale LO se mě bojí jak čert kříža, zatím ani jednu :-)
Ještě mi vypadl Gheed 36% z Mefa, což jak čtu je úspěch.
Tak ať Vám to všem dál padá.....
a Pindl od Neposunuse. Obdivuju vaši trpělivost. Ale vyplatilo se. Gratulace.
K tématu:
Zkouším si vyběhat Enigmu v LK a potvrzuji, že ta 1 HR na 100 runů tak může být. Někdy míň, někdy víc. Momentálně mám cca 1000 runů a
taky celkem hoodně štěstí oproti ostatním : 1xMAL,1xIST,1xOHM, 2xSUR, 1xBER. Celkovou statistiku dodám až bude Enigma...
Jinak kdyby šly vyšší runy rozložit na dvě menší - to bych rozkládal SURky. Na ty mám pech, ale LO se mě bojí jak čert kříža, zatím ani jednu :-)
Ještě mi vypadl Gheed 36% z Mefa, což jak čtu je úspěch.
Tak ať Vám to všem dál padá.....
petanmrtvolak: 3,8K runů a po lo ani zmínka, ber 1, sur 1 , jinak samé mal, ist
pěkně vám to padá, gratulace ale i né vůbec tichá závist
pěkně vám to padá, gratulace ale i né vůbec tichá závist
Chce to zmenit mapu, pokud das opravdu kila runu a nepada urcita konkretni runa (nebo v pripade Pindla item jako BK Sacred charge - zde nejde o zmenu mapy jako takove, to nejde, ale map seedu) opravdu pak ty itemy zacnou padat...
Ja se ted zase vratil po nejake dobe do LK s novou mapou a vyplatilo se, uderilo hned dvakrat, jak postnu v pristim update-u Avengers...Sice stale zadna BER, a to za 4+k LK a 5k Pindlu a ja nevim co ceho v 1.13, ale nemusi prset, hlavne kdyz kape...A mohla by kapnout JAH
@Neposunuse: To snad nejni mozny, chci rict, gratuluju
Ja se ted zase vratil po nejake dobe do LK s novou mapou a vyplatilo se, uderilo hned dvakrat, jak postnu v pristim update-u Avengers...Sice stale zadna BER, a to za 4+k LK a 5k Pindlu a ja nevim co ceho v 1.13, ale nemusi prset, hlavne kdyz kape...A mohla by kapnout JAH
@Neposunuse: To snad nejni mozny, chci rict, gratuluju
Jo, to mě děsí, že už mám odchozeno na své LK mapě skoro 7k runů a ještě mi 3k zbývají a mám pocit, že některé runy už tam prostě nepadnou Ale dochodím ji, ať jsou ty výsledky z jedné mapy
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
A když jsem přesně tuto myšlenku zmiňoval na sraze, tak mě měl každej za bláznaRIP píše:Chce to zmenit mapu, pokud das opravdu kila runu a nepada urcita konkretni runa
Tak bych se nevyjadril, ikdyz v minulosti jsem se k teto myslence stavel asi negativne, ted tomuto map seed komplotu zacinam verit
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já pravidelně v LK měním mapu tak po 1k-1,5k runech. Však Eli by mohla vyprávět, kolik už jsem složil Infinity
Me spis fascinuje, jak je to divne rozlozene - SUR/OHM/VEX padaji v LK dost casto, kdezto BER a LO minimalne, tedy na to usuzuji z toho, co jsem tam zatim v 1.13 odbehal...Podobne to bylo i v 1.11, kde najit takovou runu bylo radove 10x tezsi (i v LK), presto mi tam dropla ma jedina karierni BER