Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
tak si na závěr ladderu běhám do Pitu a nejdříve Schaeffers bác-hammer, říkám si: že bych ještě postavil Bersekera? A potom Ethereal Edge 2h sekerka:
252-447 dmg, ethereal, indestr, 25 IAS... no prostě hovado.
Komu by jste to dali do ručky? Možná si postavím non-ladder, jen abych to viděl v akci :_))
Chargedin?
No, ale když to teď porovnávám s tím "Šéfou-hammerem" (něco jako raisen), tak zůstává ta 2H nevýhoda a menší +AR. Takže asi ten Berseker. Ale vidím to poprvé..., i když letos to padalo a vyběhal jsem i první životní ZODku v CS. Tu už asi taky nepoužiji. Za týden by měl být reset.
252-447 dmg, ethereal, indestr, 25 IAS... no prostě hovado.
Komu by jste to dali do ručky? Možná si postavím non-ladder, jen abych to viděl v akci :_))
Chargedin?
No, ale když to teď porovnávám s tím "Šéfou-hammerem" (něco jako raisen), tak zůstává ta 2H nevýhoda a menší +AR. Takže asi ten Berseker. Ale vidím to poprvé..., i když letos to padalo a vyběhal jsem i první životní ZODku v CS. Tu už asi taky nepoužiji. Za týden by měl být reset.
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejkvalitnější věci z monster
Ahoj. Nemyslím si, že by ty itemy stály za nějakej spešl build. Kor když ti končí Leadder. Jinak gratulace k Schaefer's Hammer a Zodce. Ať už dropnuté nebo seskládané Ethereal Edge je crap, kterej padá co chvila
Tak jsem se vratil K Diablo 2 zatim na SC Diablo 3 me moc nebere
na jinych forech jsem videl uz i JAH
http://deathhero.rajce.idnes.cz/Evelyn# ... hot008.jpg
na jinych forech jsem videl uz i JAH
http://deathhero.rajce.idnes.cz/Evelyn# ... hot008.jpg
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tvle dneska tu píšu, že na D2 už asi každej prdí a z ničeho nic přifrčí raisen a teď ty Jinak pěknej drop z DoE. Já tam tuším v celé pařanské historii našel nejlíp Mal a to padla mám pocit z Corpsefire.
Ať to teda padá dál
Ať to teda padá dál
Ja mam z DoE max tak El
- Neposunuse
- Gorebelly
Tak mi konečně ten mizera spadnul Ale z Pindla bych ho nečekal, šance okolo 1:59000 But I'm lovin' it...
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju. Já na něj do grálu pořád čekám. Sice jsem ho už dropl, ale pak jsem ho zas ripl, takže následoval odečet.
-
- Wraith
To je dárek.. už na začátku normal akt 5
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné Škoda, že se místo těch dvou posledních chujovin nenarollovala třeba dex + str. Ale tak dá se tam udělat socket, že
-
- Wraith
Tak na konec normal každá damage a resisty pomůžou ..
A je zábava běhat po nightmare s damage 15-1750
Jen se bojím že na hell to už jen s lightning paladinem nedám
A je zábava běhat po nightmare s damage 15-1750
Jen se bojím že na hell to už jen s lightning paladinem nedám
-
- Wraith
Chodit pity se vyplatí K čemu je to +3 fire skills ? využije to asi jenom paladin ne ?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak použít to může každá postava, která má nějakej skill, kterej produkuje fire damage. To, jestli to pak bude v dané situaci efektivní je už jiná věc.
-
- Wraith
Asi na třetí nájezd do pits dnes Asi pár kroků předtím padla Immortal King hlava
Co s tím? Na jakou postavu / build se to hodí nejvíce? Má smysl udělat nového barbara/paladina pouze pro tento item?
Co s tím? Na jakou postavu / build se to hodí nejvíce? Má smysl udělat nového barbara/paladina pouze pro tento item?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já Stormshield nosím na svém Zerkovi
Jinak je použitelnej pro Kick Assu (Dragon Talon).
Jinak je použitelnej pro Kick Assu (Dragon Talon).
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak Flamebellowem by nepohrdla sorcka enchantka, která by se nebála jet obouruč.
A na Stormshield určitě něco vymysli, to by byla škoda nepoužít.
A na Stormshield určitě něco vymysli, to by byla škoda nepoužít.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
ihatemylifep: každej kdo má slot na štít a nepotřebuje fcr by si mohl vzít storma, dle mého, hlavně na hc teda...
Asi to není nejkvalitnější věc, ale je to celkem pěkně rollnutá helma pro barbara, nabízí všechny tři druhy weapon mastery
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Možná je to jen můj pohled, možná je to tím, že v drtivé většině hraju caster chary, ale SS (jak v minulosti někde psal RIP) mi přijde málo využitelný. Osobně spíš preferuju Rhyme (CbF, rezy, MF) nebo Spirit (skilly, FCR, rezy a FHR se hodí dycky).
Maarshjaz: Je to křáp Možná by se o ní dalo lehce, velmi lehce uvažovat, kdyby měla všechny Mastery +3 nebo kdyby měla Mastery a +3 BO. Nikdo přece nezačíná Barbara s tím, že pojede na 3 různý zbraně. Kdyby měla aspoň 2 sockety => RW Lore....ale nemá. Navíc když mrkneš na Arreat's Face, tak je vše jasný
Maarshjaz: Je to křáp Možná by se o ní dalo lehce, velmi lehce uvažovat, kdyby měla všechny Mastery +3 nebo kdyby měla Mastery a +3 BO. Nikdo přece nezačíná Barbara s tím, že pojede na 3 různý zbraně. Kdyby měla aspoň 2 sockety => RW Lore....ale nemá. Navíc když mrkneš na Arreat's Face, tak je vše jasný
To já samozřejmě vím, jenom mi to přišlo na normal 1/2 akt celkem zajímavě vygenerovaný kousek.