Nejkvalitnější věci z monster

O předmětech - Horadric Cube, runová slova, sety, unikáty.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
raisen
Adviser
Re: nejkvalitnější věci z monster

Příspěvek od raisen » 29.01.2013, 21:49 hod.

Tib3rian: Hehe, gratuluji :) Také bych chtěla mít takové pocity :D

RIP: Myslela jsem si, že ji prostě tak hraješ :) Jinak co se MF výbavy týče, tak já zkoušela obojí, celý TR set a pak tu kombinaci, o které píše Attia, a ta mi přišla lepší. Však Tvůj run je rychlý, to TR set silný je, já teď uvažovala jen nad vyšším MF. I když na HC bych vzala spíše HotO.

Také jsem uvažovala, že bych hrála druida v Aldur's setu, ale nevím, jaký build by na to byl nejlepší.

Edit:
RIP píše:stejne bych nejradsi ctyri +5/-5 lightning, ale ten mam jen jeden
Do toho vysněného 4 socket magic Monarch s vyšším blokem pro nějakou pěknou javu? :D
Naposledy upravil(a) raisen dne 29.01.2013, 21:57 hod., celkem upraveno 2 x.
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 29.01.2013, 21:57 hod.

Tak pro me je Oculus jasne mimo misu kvuli nahodnemu teleportu, to se proste ukocirovat neda...A Hoto je prilis drahe versus spirit/ostatni, a taky ne moc efektivni...Jinak ja bych samozrejme mohl jeste o cca 50 ten MF snadno zvysit, vsude mam nacpane facety a ne topazy, ale tech by mi bylo lito a myslim, ze is 250% MF je efektivni dost...Chci rict, ze ani dalsich 50 - 100% by ve vysledku neudelalo velkej rozdil, obzvlast, pokud by to melo rychlost snizit...Navic jak jsem psal, je to dual sosa a neni primarne urcena pouze na Mepha, ikdyz ted beha pouze jeho, je spis vybavena pro ucely WSK

Edit: Presne tak Eli, Jewelers Monarch of deflecting + 4x Perfect Lightning facet ;)

Edit2: Jinak, zdroj mych informaci o tom, jak dobry Tals set je versus Vami navrhovany koncept je tady, velmi zajimave pocteni, doporucuju ;)
Naposledy upravil(a) RIP dne 29.01.2013, 22:10 hod., celkem upraveno 1 x.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 29.01.2013, 21:59 hod.

Jojo, já tam pak dopsala, že bych si Ocula nevzala. Jedině tak na toho Mephista.

Attia
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Attia » 29.01.2013, 22:00 hod.

druida v aldur setu bych osobně hrál buď na fire clawa (3x shael do zbraně), i když by to nebyl max speed tak by rychlost měl celkem slušnou.

ale dost reálnej a schopnej si myslím by byl i fury/maul druid. on ten Jagged Star má celkem sám o sobě sušnej dmg, + navíc ten bonus +40 to Minimum Damage, +62 to Maximum Damage, pak je tam nějaký 150 a 200% na deamony a undeady a hlavně přu full etu +350% ench damage.

pokud by se znraň socketla ias/ed jewelama myslím že by dával slušný pecky.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 29.01.2013, 22:14 hod.

Mrknete prosim na ten muj posledni post na minule strane, je tam link na porovnani Tals sady, jak jsme se bavili ;)

@Attia: Zajimavy namet, ale nez se k tomu dostanu, tak asi skoncim s hranim ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 29.01.2013, 22:37 hod.

To porovnání jsem už kdysi četla :) Ono hlavně záleží, na jaký build se ten TR set dá.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 29.01.2013, 22:44 hod.

Samozrejme, ale vzhledem k tomu, ze ja vicemene pouzivam ten, ktery je tam porovnavany, tak me netrapi, ze jsem noob a pouzivam full Tals :lol: :lol:

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 30.01.2013, 00:30 hod.

ono tr set komplet není vůbec špatnej. je hodně dobrej a celkově ze setů jako kompletů si myslím že je nejlepší. (v těsným závěsu mu konkuruje IK set podle mě).

tam je havně důležitý to na jakej build ten full set nasadíš. každopádně to nic nemění na tom že nosit full tr set není vůbec špatná volba, kor pro dual element sosu.

osobně myslím že třeba pro sosu využívající light skill je to ještě efektivnější ten tr set než pro fire/cold sosu.

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 30.01.2013, 14:46 hod.

Mohl byste mi někdo říct, jestli něco tady z toho je dobrý drop z NM Andariel? :-)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 30.01.2013, 14:57 hod.

Tak nejcennější věcí, kterou Andariel může hodit, je Stone of Jordan a TR amulet, myslím. Dost oblíbenou věcí je pak třeba Skin of the Vipermagi.

Záleží, co si pod dobrým dropem představuješ. Pokud třeba sbíráš předměty do sbírky, tak jich je tam třeba plno (za předpokladu, že je nemáš) :D Ale pokud máš třeba tu sorcku untwinked, tak se jí určitě bude hodit třeba Peasant Crown, Infernostride mám také ráda nebo ten unikátní heavy belt :) A Kelpie Snare je zase super pro pouštního merce.
Naposledy upravil(a) raisen dne 30.01.2013, 14:59 hod., celkem upraveno 1 x.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 30.01.2013, 14:58 hod.

nevim jak je to s vzácností dropu ale dobrý dropy já považuju Rakescar, peasantka, the impaler, goldwrap, wormskull, kelpie je dost dobrej drop, najs circlet, sureshrill frost, magnus rukavice, sanders botky...taky ten uniq amulet je super, i kdyz to byl nokozan.

tyhle kousky jsou aspon podle mě dost dobře využitelný. a celkově na Andy nm si myslím že ti popadaly pěkný kousky. ideální na twinked postavy na low lvl...jako z andy nm si myslím že můžeš být relativně spokojený.

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 30.01.2013, 15:10 hod.

Jo taky se snažim sbírat věci do sbírky, ale byl jsem jen zvědavej jestli to jsou na NM Andariel dobré kousky nebo alespoň ucházející. Vím, že nejlepší z ní je SoJ, ale zase takovýho času tam zase nechci strávit, protože jeden run mi trvá tak minutu a půl až 2 takže to nějákej fofr taky neni...jen tak for fun .... takže díky za zhodnocení ;-)
HC grál

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.01.2013, 18:54 hod.

Nechci se tu nikoho dotknout, ale z 90% jsou ty itemy k ničemu, které se dají dropnout u Mephista (N). Jsou dobré tak na proběhnutí Normal obtížnosti. Z těch fotek bych do dobrého dropu zařadil: Kelpie Snare, Sureshrill Frost a Magnus' Skin.

Když totiž vemem v potaz, co vše může NM Andariel dropnout, tak jsi měl asi trochu smůlu. Za pěkné kousky bych považoval: Stone of Jordan, Witchwild String, Arm of King Leoric, Shaftstop, Skin of the Vipermagi, Ribcracker, Hone Sundan...Tal Rasha's Adjudication, Tal Rasha's Fine-Spun Cloth, Natalya's Soul, Trang-Oul's Claws, Sazabi's Mental Sheath.

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 30.01.2013, 22:09 hod.

je to do sbírky, jen mě zajímalo jestli něco z toho je něco vzácnějšího .... s tim, že ne, se smířim ...
HC grál

Tib3rian
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 31.01.2013, 01:11 hod.

Pre cloveka ktory este lne zacina farmit na NM su to dobre kusky. Ono co moze Andy ci meph dropnut je uplne irelevantne ak nemas ani priemerne itemy. Potom je taky drop ako mas urcite hodnotny. Ale z priemeru vystupuju infernostride a goldwrap (tie sa normalne pouzivaju), potom magnus rukavice, nais circlet.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 31.01.2013, 23:57 hod.

Mini report.

Protože se od Mephista cítím uražena, vydala jsem se hledat poklady se svojí pure fire kouzelnicí někam jinam.

Prvně. Mám fakt ráda takové ty chvíle, kdy si říkám něco ve smyslu "skočím si jednou za Andy a schválně, co mi ta obluda dropne". :)

A poté jsem už jen probouzela pány nemrtvé v Kryptě a Mazoleu. Nic moc toho nepadlo, ovšem za zmínku stojí tato pěkná runa. Co moje paní Thea opravdu umí, je hledat Arachy. Na to je fakt přeborník. Za měsíc a pár dní mi jich našla pět 8-) A poslední. Jasně, když padají magic srandy jako Hydra Bow, Berserker Axe, rare Kraken Shell, tak si člověk říká, no co, stejně z toho unikát bude jednou za pět let. Ale pokud padne něco jako tohle, tak má chuť něco opravdu poničit :OXO (padl i v kvalitě magic samozřejmě)

Co je na Skullder's Ire tak vzácného? :(

Crec
Gorebelly

Příspěvek od Crec » 01.02.2013, 00:10 hod.

Teda ty máš na toho aracha nějakou pifku :lol: btw proč paseš zrovna po skullderovi ? ještě ti nedropl nikdy ?
HC Grál od 18. 2. 2019

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.02.2013, 07:14 hod.

Ale jo, kdysi dávno na SC. Teď ho chci do grálu, kde mi chybí spolu s Shaftstop ( :roll: ) jako jediný exceptional armor, tak bych je už ráda dosbírala a hlavně kvůli MF, protože nepočítám, že by mi někde padl TR armor a amulet :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.02.2013, 07:27 hod.

Abych se vyjadril k predchozimu probiranemu tematu, a to Andy NM...Ono strasne zalezi na uhlu pohledu...pokud to beru z pohledu cloveka, ktery tech veci moc nema, ci nekoho, kdo by hral bez prehozu, tak to nebyly spatne veci, daji se i lepsi, ale nebyly spatne...Pokud to beru ale z pohledu hrani s prehozem, tak uprimne ja bych sebral pouze Kelpinu, podival se na staty a pak si ji bud nechal nebo prodal, zbytek bych ani nesbiral...Treba ted, jak beham Hell Mepha, tak nesbiram naprostou vetsinu Normal ani Exceptional unikatu, a obcas ani Elite, proste je necham lezet...Tedy rozumnejte, jediny predmet, ktery mi Meph jeste muze dat a ja ho nemam, je BKWB ring, a to ten hajzl proste neda, i kdybych se na hlavu stavel - stejny pripad jako u Eli a jejiho Skullderu...Ze setu treba sbiram jen amulety a nechal bych si pouze Tals, ale ten zatim ted nepadl...

Jinak screeny jsem zapomnel doma, tak je dotahnu zitra, zase se tam najde par peknych veci ;)

Co se tyce ringu, tak jsem nasel dva, Wisp projector a znovu Nagel, takze ted je to 3x Nagel, 1x Manald, 2x Ravenfrost, 1x Dwarf star, 1x Natures piece a 1x Wisp projector, po SoJi ci BKWB ani pamatky :OXO :OXO

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 02.02.2013, 07:37 hod.

Tak jak jsem vcera slibil, tak dnes plnim, tady jsou nalezy z posledniho Mephovani :lol:

Zacneme takovymi merc stouchadly, pak bychom tu meli par pasku, rekl bych, ze je to kompletni kolekce, dale bychom tu meli jeden otravny stit, ktery pada porad...Dale bychom tu meli nejaka brnca, a to tradicni Ormus - opet to byl Chilling armor :roll: , celkem casty doplnek Gladiatora, nu, a jeste jedno, ktere prilis nepotesi Eli...Pak tu mame zajimavy double drop, bohuzel ve skutecnosti to nebylo tak dobre, Kiras mel jen 53% a ten amulet byl Nokozan...Hmm, take drive zminovany Wisp, jakasi Eschuta, ale ta stala taky za pendrek, protoze mela jen jeden + skill...Na zavrseni kolekce by tu byl jeden Rainbow facet a take dvojice itemu, ktera padla v jednom runu z Mepha, a to ma oblibena sekera (mimochodem velmi nedocenena zbran, a take tento rare Mighty scepter...Mit tak jiny skill misto BH, byl by to super svihak ;)

Odpovědět

Zpět na „Předměty“