runove slova
Moderátor:Dark_Deamon
- damagedeath
- Zhar the Mad
U strafe by knockback měl fungovat, ale nečekej, že se k tobě nikdo nedostane. Podle mne bych spíš šel do IAS nebo nějakého ED jewelu.
Re: runove slova
nedavno me padl Goldstrike Arch ...tak premyslim jestli ho raci nedat misto toho lycana..?
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Pro dovednost Strafe samozřejmě Knockback funguje a to velice dobře. Ale jestli jej mít v luku, toť otázka. Většinou se nosí rukavice Gleglaw´s Pincers, nebo se v kostce vytváří Hit Power rukavice. Ale mít v nějakém elitním luku runové slovo Melody a zajít si do krypty, či mauzolea, to by mohlo vypadat docela dobře.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Zdravím, potřeboval bych vaši radu. Nevím proč, ale nejde mi poskládat runové slovo Duress. Mám verzi Diabla 1.10, runy dávám ve správném pořadí => Shael + Um + Thul. Dávám to do Archon plate, které jsem si prvně v Horadric Cube udělal ozdobitelné (3x samozřejmně). Jediné, co se mi stalo je to, že runy přidali svoje bonusy, ale slovo nic. Vážně mě nenapadá, co může být špatně.
Screenshot je zde :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7430_n.jpg
Děkuju předem, sehnat Um mi dalo hodně práce a jsem z toho malinko na infarkt
Screenshot je zde :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7430_n.jpg
Děkuju předem, sehnat Um mi dalo hodně práce a jsem z toho malinko na infarkt
- damagedeath
- Zhar the Mad
nebude to tím, že je to runové slovo only ladder?
Zkus si nainstalovat patch 1.13 a mělo by to být v pohodě
Zkus si nainstalovat patch 1.13 a mělo by to být v pohodě
Právěže tohle slovo je na verzi 1.10 a je i pro singl. Ale zkusím to s novým patchem
Právě jsem to patchnul na 1.13 a opravdu runové slovo funguje Je to ale zvláštní, protože jsem na více stránkách našel informace, že je Duress od patche 1.10.
Nedalo mi to, protože mám 1.10 rád, a provedl jsem re-patchnutí zpět na 1.10. Podle mě se stala hodně zajímavá věc, nevím jestli jste se s tímto již setkali, pro mě je to novinka. Slovo si zanechalo své vlastnosti, jen se brnění tváří jako pouhý "šedý" osoketovaný předmět
Nejlépe to vystihuje tento screen : http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 2639_n.jpg
Ještě doslov, zase tak dobrej nápad to nebyl. Diablo se mi pomstilo za vymejšlení blbostí a projistotu mi brnění smázlo I když asi první dvě hry na 1.10 jsem ho měl a fungovalo jak má
Nedalo mi to, protože mám 1.10 rád, a provedl jsem re-patchnutí zpět na 1.10. Podle mě se stala hodně zajímavá věc, nevím jestli jste se s tímto již setkali, pro mě je to novinka. Slovo si zanechalo své vlastnosti, jen se brnění tváří jako pouhý "šedý" osoketovaný předmět
Nejlépe to vystihuje tento screen : http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 2639_n.jpg
Ještě doslov, zase tak dobrej nápad to nebyl. Diablo se mi pomstilo za vymejšlení blbostí a projistotu mi brnění smázlo I když asi první dvě hry na 1.10 jsem ho měl a fungovalo jak má
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já jsem zde ale uvedl, že rw Duress je only ladder a teď si nejsem jist jak to na patchi 1.10 je, jestli můžeš Ladder rw skládat i na singlu. V 1.13 to však jde bez problémů a mám to odzkoušené.
Na 1.10 nejde dávat ladder rw na singlu.
V tom případě by bylo lepší, upravit kolonku runových slov co je zde na stránkách, protože tam je Duress řazeno mezi singlové slova... z toho jsem taky čerpal
A děkuji za radu
V tom případě by bylo lepší, upravit kolonku runových slov co je zde na stránkách, protože tam je Duress řazeno mezi singlové slova... z toho jsem taky čerpal
A děkuji za radu
Duress bylo "ladder only" pouze v 1.10 od 1.11 funguje i na singlu stejně jako Prudence,Splendor a Wind - již to jsou singlová slova,ale v 1.10 byly ladderová
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Jake je podle vas nejlepsi dostupne runove slovo do zbrane pro meele char?Vsichni basni nad griefem,vsude vidim v navodech grief grief grief.Ja ted dal do eth ettin axe RW Death a nemuzu si ho vynachvalit (jedu zealota).
- damagedeath
- Zhar the Mad
Death je dobrej, ale problém je, že navyšuje procentuálně dmg, takže z hlediska attack speedu je rozhodně lepší Grief ve Phase Bladu. No a ten bonus do dmg je masakr. Grief je rozhodně lepší...Jedinou výhodou Deathu je CB, kterej Grief nemá...takže je dobrej třeba na ubery nebo akt bosse, ale máš switch ne...tak zkus oba a uvidíš ten rozdíl...
vyzkousim,pokud nekdy najdu Lo runu
grief neni spatnej ani na bosse ci uberbosse, nepotrebujes zas tolik cb abys obetoval tolik dmg co grief dava , navic kdyz se to vsechno secte a vynasobi tak rychlejsi to mas tak jako tak s griefem protoze kdyz budes mit aspon trochu cb (okolo 20%) tak na ubery to pomalu ale jiste staci, sice jim nesundas tolik prvnima trema ranama jako s LW ale treba 5-7, ale pak tech par hp co budou mit jim rychle dorazis, coz s LW je docela problem kvuli tomu ze nedava moc dmg, a na normalni prisery je grief proste lepsi, proc ubirat % z aktualnich hp a mlatit 10x kdyz to jde zabit na 2hity ...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Siroga, o Last wish jsme se nebavili, ale je fakt, že Death je takovou podobnou a o hodně levnější variantou. Já třeba Death ani LW nejedu, nedává to bonus do ias a sekery jsou holt pomalý. Stačí mít 2x upnutý Goblinky a Guillemku a pak je to s tím Griefem masakr.
lw jsem uvedl jen jako nejvetsi sanci na CB, a i prezto ze dava might tak ten dmg a rychlost s jakou padaji uber bosaci se s griefem neda srovnat, death se sice vyplati ale tak maximalne do druhej zbrane u barbara, aspon podle mne...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak já zkoušel Deatřh u smitera místo griefu a jde to v UT rychlejc - ostatní běžná monstra pomalejc