Lower Kurast Runy
Moderátor:Dark_Deamon
a na players 5 ti padalo nejlíp i Ber Sur a podobný runy??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Re: Lower Kurast Runy
no podle toho co tady DD obcas pise,tak mu v LK runech pada i ZOD...
edit: napada me v tomhle kontextu vtip.Chuck Norris dropne ZOD runu i pri LK runech,na normal.
edit: napada me v tomhle kontextu vtip.Chuck Norris dropne ZOD runu i pri LK runech,na normal.
- damagedeath
- Zhar the Mad
nepadá: já ji díky runům na chesty vycubil. Dropl jsem Zod runu v 5. aktu
a padaj teda na pl5 v lk i ty nejlepší runy?? (teda ty co tam můžou padnout Lo, ber sur)
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
damagedeath:
dík za upozornění, protože bych nerad absolovoval 10000 runů, není pro mě pozdě :-)
Udělám celkem cca 500 runů na /players 3 (po 300 runech 1xOhm) a pak přejdu na players 5. Pokud nebudu mít takové štěstí, že by mi mezitím padl ekvivalent 12ti Mal run - tolik mi chybí do Ber.
Zatím mám 1*Lo (ne z Kurastu), 4 Ohm (vše LK), 1 Gul (LK), 3 Ist (nic z LK) a 10 Mal (mix z lokací)
dík za upozornění, protože bych nerad absolovoval 10000 runů, není pro mě pozdě :-)
Udělám celkem cca 500 runů na /players 3 (po 300 runech 1xOhm) a pak přejdu na players 5. Pokud nebudu mít takové štěstí, že by mi mezitím padl ekvivalent 12ti Mal run - tolik mi chybí do Ber.
Zatím mám 1*Lo (ne z Kurastu), 4 Ohm (vše LK), 1 Gul (LK), 3 Ist (nic z LK) a 10 Mal (mix z lokací)
Hraju 1.13 s Plugy 10.00.
dle toho co si řikal pl 5-6 ne??
Takže v průběhu několika dnů zkusím hrát na /players 5.
Co je evidentní, je to, že se vzrůstajícím počtem hráčů hra tuhne. A už na players 3 mám problém, když mě obklopí 2 boss packy vopic :-). Se silou postavy jsem spokojen, ubráním se, ale bohužel čas naskakuje. A počtem runů se čas násobí :-(. Dělám,co můžu, abych se střetům při LK runech vyhnul.
Co je evidentní, je to, že se vzrůstajícím počtem hráčů hra tuhne. A už na players 3 mám problém, když mě obklopí 2 boss packy vopic :-). Se silou postavy jsem spokojen, ubráním se, ale bohužel čas naskakuje. A počtem runů se čas násobí :-(. Dělám,co můžu, abych se střetům při LK runech vyhnul.
já se normálně portnu k truhle a příšery vůbec neřešim
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Mám dotaz, má mapa vliv na drop věcí? Myslím jako že hraju singl 1.13, bez Plugy, takže mapa se mi nemění a ty bedny jsou furt na svém místě. Znamená to, že z nich budou padat horší věci?
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Když je stejná, tak nemá. Z truhel padají věci furt se stejnými pravděpodobnostmi.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Spellsword : jako že se postupně opotřebovávají??
tato teorie je opravdu mimo realitu, i-když to je v diablu skoro vše
tato teorie je opravdu mimo realitu, i-když to je v diablu skoro vše
- damagedeath
- Zhar the Mad
Spell: mapu si měníš sám změnou obtížnosti
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Frax: Díky To jsem chtěl vědět.
hami: tak zrovna tohle jsem nemyslel. Nejspíš jsem se špatně zeptal...
DD: Já vím, zajímal mě drop na furt stejné mapě.
Já se tady brzy zapíšu do dějin jako uživatel s nejvíce otravnými otázkami Sorry.
hami: tak zrovna tohle jsem nemyslel. Nejspíš jsem se špatně zeptal...
DD: Já vím, zajímal mě drop na furt stejné mapě.
Já se tady brzy zapíšu do dějin jako uživatel s nejvíce otravnými otázkami Sorry.
jeden s X na začátku se tímto zapsal do dějin tohoto webu a toho fakt nedáš
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
hami: LOL
Spellsword: Klidně se ptej, ale zkus občas zabrousit do nějakých článků na stránkách, možná tam najdeš odpovědi a mnohé dotazy nebudou potom nutné.
Spellsword: Klidně se ptej, ale zkus občas zabrousit do nějakých článků na stránkách, možná tam najdeš odpovědi a mnohé dotazy nebudou potom nutné.
...Ancients, go, go go!
jj mě taky nevadí že se ptáš aspoň se nenudim a mam na co odpovídat
edit: i-když je fakt že tvé dotazy vytvářejí velké OT
edit: i-když je fakt že tvé dotazy vytvářejí velké OT