Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
šak o tom pvm tam padla jen zmínka, máš omezenej úhel pohledu! ...
Re: Nejkvalitnější věci z monster
Tak aby se tu neco delo, prisel jsem s par drobky - Kronosovi v Pitu padl Messerschmidts a Ondals, ten mel jen +2 skilly a sel do prodeje
A taky bych si rad postezoval na tu mrchu Countess, pac nedava nic...Tim chci rict nic Nevim, jak siky8 tam nasel ty MAL a IST, ale proste nedava, luzra jedna...Jeste, ze cestou k ni neco padlo
A taky bych si rad postezoval na tu mrchu Countess, pac nedava nic...Tim chci rict nic Nevim, jak siky8 tam nasel ty MAL a IST, ale proste nedava, luzra jedna...Jeste, ze cestou k ni neco padlo
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIPe, na kolik players ti dala ta truhla, normálně na 3 nebo jedeš na víc?
Greenhorn s duší Throwera
Bylo to na p7, Pit s tim necrem jezdim jenom na p7, hezky pak lezou expy, uz ma lvl 90
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Takže u Komtesy jsem si ripnul sosso a protože můj WW byl zamrzlej, tak jsem porušil pravidlo a resetnul ho na Polearms. A najednou to šlo. Pak to začalo vypadat na špatnej večer, tak jsem začal utrácet a laborovat a nakonec se to vyplatilo. No a nad ránem ještě toto.
Abych dodržel slib, tak jsem začal běhat dominanci dropu v LK. V mém případě je to opravdu na dlouhou dobu. Znáte to, je to především o času, jenže ... ještě tuhle bednu, hele ještě támhle je strom, ty potvoro dostaneš, ty taky....:-)) Ale už se blížím k první stovce :-))))))))))))))))
Edit: ...funguje ta dominance weapon/armor racků i na 1.13? Dělám si fotky, tak to pak hodím do xls (asi tak za rok :-))
Abych dodržel slib, tak jsem začal běhat dominanci dropu v LK. V mém případě je to opravdu na dlouhou dobu. Znáte to, je to především o času, jenže ... ještě tuhle bednu, hele ještě támhle je strom, ty potvoro dostaneš, ty taky....:-)) Ale už se blížím k první stovce :-))))))))))))))))
Edit: ...funguje ta dominance weapon/armor racků i na 1.13? Dělám si fotky, tak to pak hodím do xls (asi tak za rok :-))
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Funguje. Proč by neměla?
Jinak gratulace k anihilu.
Jinak gratulace k anihilu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Nevim, co myslis presne tou dominanci, ale pokud to, jestli jde donutit armor/weapon rack sypat stejne veci, tak jo, na verzi nesejde...
A gratuluju k tem runam, ja mam ted nejak sucho, mno celkove tomu moc nedavam
A gratuluju k tem runam, ja mam ted nejak sucho, mno celkove tomu moc nedavam
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: To je velmi pěknej Anihil, cg
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
DD: díky, asi nejlepší za poslední 3 roky
RIP: GUL bych vyměnil za LO :-) ano, čekám na nějaké ty unique dropy, ale jestli se nepletu, tak DamageDeath psal, že tam má vliv i MF, tož dotáhnu stovku a přezbrojím. Zatím chodím pl3 MF 0, dvě ohniště + všechny racky. Ale jak jsem psal, ještě tady si kopnu, tady si bouchnu, u mně je to na dlouho :-)
RIP: GUL bych vyměnil za LO :-) ano, čekám na nějaké ty unique dropy, ale jestli se nepletu, tak DamageDeath psal, že tam má vliv i MF, tož dotáhnu stovku a přezbrojím. Zatím chodím pl3 MF 0, dvě ohniště + všechny racky. Ale jak jsem psal, ještě tady si kopnu, tady si bouchnu, u mně je to na dlouho :-)
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Když bys měl chodit jen kvůli dominanci, tak ti postačí pl1. Je to o trochu bezpečnější, dá ti úplně to samý, co by ti dal i na pl8, totéž když picneš někde tam bosse, a z truhel nějaký dobrý věci taky zas tak často nepadají, takže nevadí, když toho občas vypadne míň. Ale MF by to chtělo tak 300, aby to mělo význam. Brnění Wealth (Lem-Ko-Tir), k tomu korunu nebo helmu s 3 perfect topazy, zbytek doplnit nějakými rare rukavicemi, prsteny a tak dále, nebo i unikáty či sety s mf.
...Ancients, go, go go!
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka, zvednul jsem MF na 280, chodím pl 3, zatím nic.
Moc mně to nebere, tak jsem si rozjel Throwera. Lvl 70, NM, pl 7 - expeni u Shenka
Moc mně to nebere, tak jsem si rozjel Throwera. Lvl 70, NM, pl 7 - expeni u Shenka
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Ty jseš s tím throwerem nesmrtelnej Ať se daří a co nejmíň ripů
Jo je to frajer..za to u nás stojí to HC nakec za prd, když si ho někdo založí potom se neozve
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to sem ani nedával, ale myslím, že má první IST na NM. Zpravidla chodím trojici Tresh/Eldritch/Shenk. Runy tam na NM padají pořád, ale max IO (čti "jo"). Thrower není untw., tož jsem se vyhoupnul rychle, ale už jsem "musel" na Hell, takže pl šlo brutálně dolů :-)) V LK se s WW blížím k 200 runům, MF zatím 367 pl3 a nic extra, prostě se s tím moc párám...
PS: nevíte kolik enh dmg je perfect?
Edit: nechal jsem si poradit a chtěl změnit mapu LK. Odskočil jsem si na Normal Baala pl1. To MF asi funguje :-)
PS: nevíte kolik enh dmg je perfect?
Edit: nechal jsem si poradit a chtěl změnit mapu LK. Odskočil jsem si na Normal Baala pl1. To MF asi funguje :-)
Tak to je hodně slušné ), jinak bych ti řekl, na balla kašli, je to mrzák
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Tak já tu farmím několik hodin NM Andariel a přitom stačí jít jednou Baala...
Alestpoň mi Nightmare Mephisto quest drop hodil tohle. Myslím že mi nějakou chvíli vydrží.
Alestpoň mi Nightmare Mephisto quest drop hodil tohle. Myslím že mi nějakou chvíli vydrží.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Asman: nj, pěkný amulet na Diabla, víš kolikrát jsem šel se sosskou NM Andy? (než chcípla) a nic...
prostě jsem si chtěl přehodit mapu, kliknul jsem Normal, tak jsem šel Baala. Ale buď v klidu, za celý zbytek dne vůbec nic...
Welwet: mrzák, ale pořád lvl 60!
Btw: už mám nejlepší (59%) enh dmg u toho štítu, nebo to půjde ještě výše? (60% se nepočítá :-))
prostě jsem si chtěl přehodit mapu, kliknul jsem Normal, tak jsem šel Baala. Ale buď v klidu, za celý zbytek dne vůbec nic...
Welwet: mrzák, ale pořád lvl 60!
Btw: už mám nejlepší (59%) enh dmg u toho štítu, nebo to půjde ještě výše? (60% se nepočítá :-))
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Hram Tunderstorm sorceress, som na zaciatku normal a v Underground Passage mi ako uliaty padol biely eagle orb s +2 charget bolt +2 warmt +1 ice blast a +4 life. Som na 7 lvl.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"