Attia: Sranda je v tom, že som nemal ani čas rozmýšľať čo s tými dvoma CHAM, keďže hneď v tej istej hre mi padla aj tá ETH BA, CHAM dropla vo WSK lvl2 a ETH BA vo VSK lvl 3 . Takže voľba je jasná pre BOTD, ostáva ešte dropnúť VEX.
Keď som mal len jednú CHAM rozmýšľal som, že postavím DOOM.
petanmrtvolak: Díky. Samozrejme som rád, len mám trochu smolu na runy od MAL po LO. Z vysokých som dropol 1 LO, 1 SUR, 1 JAH a tie dve CHAM. LO už mám v BA Grief.
Screenov mám okolo 800 a ešte moc neviem posúdiť čo je dobré a čo má akú hodnotu a tak som sa rozhodol vybrať iba týchto pár, ktoré myslím že patria k tým lepším predmetom ktoré som našiel.
Včera sem měl narozeniny... hodil sem si 20 runů na mepha Nm a konečně mi padl Shaftstop! 520 runů přesně to trvalo, než padl a padl mi z truhly (z té samé truhly mi za těch 520 runů padl i Crainte Vomir a Lidless wall - doporučuju otvírat bedny )
"Do what you fear and the death of fear is certain."
co řešíš??? ideální pro Iron Wolfa s light zaměřením, co víc si přát? ještě by moh padnout eth light ormus, do pracky mu dát dual spirity a máš super killera...;-)
Jooo Ohm dycky potěší To není jak když padne Gul A Ber z Pindla, to je krása. Jen mě trošku zaskočil ten požadavek na str u toho brnění Už tomu křiklounovi chybí jen Hellfire Torch
@Dark_Deamon tak enigma je čistě jenom pro chucka samozřejmě jsem to mohl naskládat do archon platu ale neměl jsem štěstí na sockety jinak jak jsem psal dám dohromady SoJe a aracha a pak už budu chodit čistě jenom na LK chesty je to bezpečnější než se sorckou. pak mám v plánu rozjed zealota tak uvidím jak se mi bude darit. Tenhle rok jsem měl dost technických problémů tak mužů být rád že aspoň něco se zadařilo.