Cubeni charmu
Moderátor:Dark_Deamon
Cau vsem kdyz chci cubit GC jaky gemy pouzivat?? A pokud se pouzivaj vsechny typy, udela treba ametyst neco jinyho nez treba diamant??
Re: Cubeni charmu
Ne, je to úplně jedno jaké. Záleží spíš na item levelu charmu, rozuměj z koho padl. Nejlepší skillery s HP můžeš mít napr z Baala hell, protože má lvl 99
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Na suffix of Vita je zapotřebí mít Grand Charm s ilvl 91+, což by měl splňovat: Diablo (94), Nihlathak (95) a Baal (99) (H).
Prosím prosím, smutně koukám.
Ráno jsem narazil během pročítání fóra na fakt, že jdou craftit charmy, ale ať hledám, jak hledám (fórum i web) nedaří se mi na takové recepty kápnout a nechci prosedět další cca. 4 hodiny hledáním a pročítáním.
Kde najdu recept/y na craft charmů (recept/odkaz)?
Propadám se hanbou, jak jsem slepý, že jsem to nenašel do teď sám.
Ráno jsem narazil během pročítání fóra na fakt, že jdou craftit charmy, ale ať hledám, jak hledám (fórum i web) nedaří se mi na takové recepty kápnout a nechci prosedět další cca. 4 hodiny hledáním a pročítáním.
Kde najdu recept/y na craft charmů (recept/odkaz)?
Propadám se hanbou, jak jsem slepý, že jsem to nenašel do teď sám.
Nikdy není pozdě.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
V offico D2 charmy craftovat nejdou. Charmy jdou akorát "mutovat" a to stylem: jakýkoliv charm + 3 perfekt šutry (ne lebky). Vždy to ale bude magic.
Aha, tak jsem se špatně vyjádřil (holt lumík no ), každopádně to jsem měl na mysli.
Jinak velikost charmu tedy nerozhoduje?
A odkaz, kde se o tom píše (diablofans to přede mnou statečně skrývá), je vůbec nějaký?
EDIT - Tak se omlouvám, už jsem to našel. Jen jsem se zaměřil na to prokleté slůvko "charm" a jak nebylo, nečetl jsem dál pod "nadpisem" receptu.
Jinak velikost charmu tedy nerozhoduje?
A odkaz, kde se o tom píše (diablofans to přede mnou statečně skrývá), je vůbec nějaký?
EDIT - Tak se omlouvám, už jsem to našel. Jen jsem se zaměřil na to prokleté slůvko "charm" a jak nebylo, nečetl jsem dál pod "nadpisem" receptu.
Nikdy není pozdě.
To není pravda, lebky taky. Lebka je Perfect gem jako každej jinej.Dark_Deamon píše:V offico D2 charmy craftovat nejdou. Charmy jdou akorát "mutovat" a to stylem: jakýkoliv charm + 3 perfekt šutry (ne lebky). Vždy to ale bude magic.
Velikost charmu rozhoduje jaké bude mít magické předpony a přípony. Třeba small s large charm nikdy nebude mít +1 cold skills.
Javurek: Aha, díky za info. Takže mutace charmu je stále omezena rozsahem sufixů a prefixů udaným jeho velikostí (a teda i nějakým tím levelem itemu v čemž se nějak moc nevyznám, jak zjistit level itemu).
Každopádně ještě jednou díky Vám oběma. Já to tu hledal už několik hodin a i když se mi to nakonec povedlo, tak dodatkové info od Vás se hodí.
Každopádně ještě jednou díky Vám oběma. Já to tu hledal už několik hodin a i když se mi to nakonec povedlo, tak dodatkové info od Vás se hodí.
Nikdy není pozdě.
Ilvl (item level) zjistíš třeba, až budeš mít plugy, tak to u předmětů bude napsané. Nebo třeba v programu Atma, kde si otevřeš postavu a můžeš se podívat na daný předmět, kde uvidíš i ten ilvl.
HC grál: 537/516 (-21)
HE to nevidí (já si toho nikdy nevšiml i když pravda, že jsem to zatím k ničemu ani nepotřeboval)?
I když je to v mém případě asi jedno, jelikož plugy jsou na pořadníku (jen ta lenost ).
I když je to v mém případě asi jedno, jelikož plugy jsou na pořadníku (jen ta lenost ).
Nikdy není pozdě.
Tak to nevím, jestli to HE vidí. Zkus třeba kliknout na daný předmět pravým a jestli tam nebude něco jako vlastnosti.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Co se člověk po iks letech hraní nedoví Asi to bude tím, že jsem lebky nijak nesbíral. Přišly mi naprd.
Hero editor to určitě vidí. Už jsem ho delší dobu nepouštěl ale je to někde když na itemu klikneš na ty general něco tak tam je spousty options .) a tam to někde je. Nebo se nauč z koho padá jakej level
jj HE ilvl vidí a dokonce může ilvl i měnit. Mám to vyzkoušený když jsem zkoušel rozdíly mezi cubením 1lvl charmu a 99lvl charmu.
Pokud máš ale plugy není co řešit. Maximálně pokud stále ilvl nevidíš tak máš plugy špatně nastavené.
Pokud máš ale plugy není co řešit. Maximálně pokud stále ilvl nevidíš tak máš plugy špatně nastavené.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Help - Vaše zkušenosti
Zdar, potřebuji pro melee char nějaké ty Large charmy - nejlépe +MAX/MIN dmg // AR // Life/Dex.
Váš názor - je lepší hledat nebo mutovat dle ilvl?
Hraji max players 3
Thnx, Abu
Váš názor - je lepší hledat nebo mutovat dle ilvl?
Hraji max players 3
Thnx, Abu
Greenhorn s duší Throwera
pokud máš postavu co rychle sundá krávy tak jsou dobrý krávy na charmy...dost často mi charmy padaj i ve třetím aktu, ale to ne každýho baví...;-)
jinak se vyplatí i bedny, kmeny a kameny z lower kurastu, dost často tam charmy padaj...
jinak pokud nepotřebuješ skillery tak bych klidně šel do cubení dmg charmů...na realmu jsem si vycubil jeden sc +3dmg/12AR/10life...stejně tak mlůžeš vycubit jakýkoli další super charmy...nebál bych se toho...
jinak se vyplatí i bedny, kmeny a kameny z lower kurastu, dost často tam charmy padaj...
jinak pokud nepotřebuješ skillery tak bych klidně šel do cubení dmg charmů...na realmu jsem si vycubil jeden sc +3dmg/12AR/10life...stejně tak mlůžeš vycubit jakýkoli další super charmy...nebál bych se toho...
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
no, pokud charmy hledáš tak, že tam nejsou soul killerové, tak taková furyzonka si na těch fetiších a frajerech smlsne jak na malině, a to i na víc players, bo moc nevydržej.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Jen to nesmí být v té lokaci, kde jsou imunní Jó, to bylo zklamání, když jsem se na tyhle lokace tak těšila a oni byli imunne
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se zaměřil na: šaman kempy v 1.aktu, Tal Rasha Tombs, Flayer Jungle a LK. Prostě místa, kde je hodně monster na malém prostoru + superchesty...p7. S kým...? Určitě s nějakým plošným skillem. Třeba Trap Assa, Cold Ama a asi jakákoliv Sosa.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji.
Zatím to vypadá: Cubení vs Hledání 1:3 pro hledání...
Ještě upřesním. Více jak pl 3 ee. Už mi to laguje. Hraji na realmu.
Jinak mám Blizznu lvl 89 MF cca 350 a Fohera lvl 86 (ten je naprd, no škoda mluvit).
Jde mi jenom a konkrétně o tyto Large charmy ( +DMG/+AR/+Dex event. Vita) - stavím Throwera.
Mohl by se jmenovat třeba: Sharp Large charm of Dexterity. Nejvyšší požadovaný level je na předponu - ilvl 28
Ale když už cubíte, tak:
- snažíte se o co nejvyšší ilvl nebo raději jen o "postačující" ilvl, aby to netvořílo i vyšší možnosti charmu?
- cubíte jeden charm vždy jen jednou nebo na něm utratíte klidně i 40 pgs?
A když hledáte, tak:
- hlavně unique potvory?
- všechny "přeplněné" lokace?
- hlavně truhly (stromy a kameny)?
- 5 bossáků?
Zatím jsme každý pes jiná ves. Thnx.
Zatím to vypadá: Cubení vs Hledání 1:3 pro hledání...
Ještě upřesním. Více jak pl 3 ee. Už mi to laguje. Hraji na realmu.
Jinak mám Blizznu lvl 89 MF cca 350 a Fohera lvl 86 (ten je naprd, no škoda mluvit).
Jde mi jenom a konkrétně o tyto Large charmy ( +DMG/+AR/+Dex event. Vita) - stavím Throwera.
Mohl by se jmenovat třeba: Sharp Large charm of Dexterity. Nejvyšší požadovaný level je na předponu - ilvl 28
Ale když už cubíte, tak:
- snažíte se o co nejvyšší ilvl nebo raději jen o "postačující" ilvl, aby to netvořílo i vyšší možnosti charmu?
- cubíte jeden charm vždy jen jednou nebo na něm utratíte klidně i 40 pgs?
A když hledáte, tak:
- hlavně unique potvory?
- všechny "přeplněné" lokace?
- hlavně truhly (stromy a kameny)?
- 5 bossáků?
Zatím jsme každý pes jiná ves. Thnx.
Greenhorn s duší Throwera