runove slova
Moderátor:Dark_Deamon
- damagedeath
- Zhar the Mad
Mě o víkendu padla Lo z Mepha s war cry babou
Re: runove slova
Zdravím,našel jsem konečně brnění kde bylo možné dát 4 runy a ejhle já složil slovo pro zbraň.Takže žádnej efekt.Dá se to v nějakém editoru vrátit zpátky?
Věci nestahuju (to by mě pak nebavilo) měl jsem z toho brnění radost a takhle jsem si to potento....
Díky
Věci nestahuju (to by mě pak nebavilo) měl jsem z toho brnění radost a takhle jsem si to potento....
Díky
ano: runa hel+scroll of town portal+ten tvuj item nahazes to do kostky a das transmute puvodni item, ale o ty runy prijdes
Kupodivu mě to stále baví..
Aha tak to nechám plavat.Než najdu hel runu a ty co jsem už měl,tak to si radši nechám to brnění co mám a půjdu vesele dál.
Jinak děkuji za radu jo a Diablo 2 je nej hra.Pro mě je to novinka,páč jsem jí začal hrát nedávno.
Moje taktika je medvěd a pukliny.Medvěda pošlu do davu a sám opodál a v bezpčí valim kouzla :-)
A až na hell budou nestvůry imunní na oheň tak mám hurikán.
Jinak děkuji za radu jo a Diablo 2 je nej hra.Pro mě je to novinka,páč jsem jí začal hrát nedávno.
Moje taktika je medvěd a pukliny.Medvěda pošlu do davu a sám opodál a v bezpčí valim kouzla :-)
A až na hell budou nestvůry imunní na oheň tak mám hurikán.
runa hel neni zadna vzacnost, nicmene zalezi na tom RW ktere jsi chtel skladat.. co to bylo zac?
Ko + Vex + Pul + Thul
3 runy jsem našel a jednu mi dal kámoš.
3 runy jsem našel a jednu mi dal kámoš.
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
Fíjooo tu chcidamagedeath píše:Mě o víkendu padla Lo z Mepha s war cry babou
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Ondrero: tu vex ti dal kámoš?? (taky bych chtěl mít takový kámoše)
jinak jednoduše se dá vyndat v UDIE http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php?docs&file=52
jinak jednoduše se dá vyndat v UDIE http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php?docs&file=52
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Nesetkal se nekdo s timto bugem?
Udelal jsem si RW Peace pro moji amazonku(55lv, nightmare I. act). Kdyz procne Valkirie, tak po par vterinach samovolne zmizi. Nevite, cim by to melo byt? Ve skillu nemam zadny bod.
Diky
Udelal jsem si RW Peace pro moji amazonku(55lv, nightmare I. act). Kdyz procne Valkirie, tak po par vterinach samovolne zmizi. Nevite, cim by to melo byt? Ve skillu nemam zadny bod.
Diky
Je to právě tím že ve skillu nemáš žádný bod...jeden tam investuj a Valkirie bude stabilní.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si slož RW Harmony do luku. Pak nebudeš hard point do valkýry potřebovat.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Spearzonku jedu bohuzel
Procovala by valkyra na mercovi?
v 1.13 ne a ve starsich patchich to myslim zpusobovalo pad hry, takze na merce negallen píše:Spearzonku jedu bohuzel
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Má RW Nadir nějaké využití? Já to tam prostě nevidím. Respektive má využití pro Archerku (já Berseker)? Thnx.
Momentálně nocí Ethereal DuskDeep což možná nevyměním ani za Lore. Takže asi nemá....:-)
To mi už dobře hrabe...
Momentálně nocí Ethereal DuskDeep což možná nevyměním ani za Lore. Takže asi nemá....:-)
To mi už dobře hrabe...
Greenhorn s duší Throwera
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Tak pred 2 dnami som si zlozil Fortitude do archon plate a dnes rano sa mi podarilo Silence. Zo vzacnych run mi ostala uz len Mal, kedze som z 2 ohm a gul vyrobil Lo a Vex.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
-
- Quill Rat
Zdravim. Chtěl bych se zeptat, proč kamarádovi nefunguje Heart of the Oak (Ko + Vex + Pul + Thul) ve war hammer?
1) chyba muze byt v tom, ze nema vhodny predmet predmet musi byt sedy a musi mit presny pocet socketu
2) hra jako takova pravdepodobne rozdeluje predmety podrobneji nez jsou weapon classes.. tzn, ze war hammer je sice v mace class, ale je to hammer, nikoliv mace, takze do nej slozis napr RW beast, ale HotO nikoliv a naopak.. pokud si vezmes flail coz je mace i mace class, tak do nej slozis HotO, ale ne beast, protoze to neni hammer.. to same plati i pro scepters, ktere jsou taktez v mace class, ale co se RW, unikatu apod tyce, jsou zvlast..
deleni je napr zde:
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/pre ... maces.html
2) hra jako takova pravdepodobne rozdeluje predmety podrobneji nez jsou weapon classes.. tzn, ze war hammer je sice v mace class, ale je to hammer, nikoliv mace, takze do nej slozis napr RW beast, ale HotO nikoliv a naopak.. pokud si vezmes flail coz je mace i mace class, tak do nej slozis HotO, ale ne beast, protoze to neni hammer.. to same plati i pro scepters, ktere jsou taktez v mace class, ale co se RW, unikatu apod tyce, jsou zvlast..
deleni je napr zde:
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/pre ... maces.html
DeathHero: z tohohle bych se asi po....
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)