První postava
Moderátor:Dark_Deamon
Nazdar.Má z vás ješte někdo v PC svou prvou postavu v Diablo 2,nebo ak si pamatujete,za koho jste hráli,a kde skončil?
--The sanctity of this place has been fouled--
I fear that the Lord of Terror wouldn´t come to my pc this year
Re: První postava
Necro s maxlou amplify, myslím že jsem ubil Duriela na normal.
prvni postava,ted si nejsem jisty,jestli to byla amazonka nebo nekro,ale myslim,ze amazonka.naprosto zrudny build samozrejme
Tak já teď hraju barba a poprvé s nějakým buildem, pač mi tenhle pojem byl dlouho neznámej (pominu-li WoW ), ale první postava byla určitě nekro, dohrál jsem s ním Normal, no build byl určitě hroznej, měl jsem skill pointy snad ve všem. Na nightmare jsem s ním už nehrál, pač mě to s ním přestalo bavit. Pamatuju se, že v ruce měl nějakou unikátní píku s dmg do 132 bo tak nějak.
První postava s kterou jsem dohrál i nightmare byl myslím paladin, ale na Hell mě nechutným způsobem dával i boss z úplně prvního questu v jeskyni, takže jsem to s ním taky vzdal.
První postava s kterou jsem dohrál i nightmare byl myslím paladin, ale na Hell mě nechutným způsobem dával i boss z úplně prvního questu v jeskyni, takže jsem to s ním taky vzdal.
Moje první postava byla Necromancer,když jsem viděl 5 postav kolem ohně tak se mi zdál nejtemnější.. Ale zkoušel jsem všechny postavy.. Když vyšlo Diablo 2 LoD ,tak moje první hardcore postava byla Assassin
--The sanctity of this place has been fouled--
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
z datadisku sem sáhl po druidovi... po 30. lvl sem 5 minut jen stál před městem a házel armageddon
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
barbar lebo barbar bol jedina hratelna postava v deme
volal sa conan (klasika ) a tusim som v nom pokracoval aj ked som mal plnu verziu hry...
pamatam si, ze v deme som sa snazil vygamblovat tusim crystal sword alebo full helm, lebo to vypadalo uplne inac, nez ostatne zbrane co som poznal.
a hlavny skill bol bash, ktory som si vymaxoval
volal sa conan (klasika ) a tusim som v nom pokracoval aj ked som mal plnu verziu hry...
pamatam si, ze v deme som sa snazil vygamblovat tusim crystal sword alebo full helm, lebo to vypadalo uplne inac, nez ostatne zbrane co som poznal.
a hlavny skill bol bash, ktory som si vymaxoval
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Ono bolo nejake demo?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Můj první char byla assa dostal jsem se na NM do 4 aktu
Maxnul jsem WoF, Inferno se mi nezdálo
Maxnul jsem WoF, Inferno se mi nezdálo
Já hrál Diablo 2 demo bez datadisku, hrálo se jen za barbara s 2 questy a nejvzdálenější lokace byl burial grounds. Můj maximální level byl 17 dál už to šlo moc pomalu, tak se začalo od začátku . A vždycky sem toužil po sose, taky pak byla můj první char.Tib3rian píše:Ono bolo nejake demo?
necro...dal sem ho asi 3. akt...bohužel první chary mě leží někde v šuplíku na hdd (který je pravděpodobně po smrti)
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Má úplně první postava byl Paladin, kterého jsem rozehrál u bratránka ještě v době, kdy jsme doma neměli PC. Jako hlavní aura jsem používal Thorns, protože mi nepadali kdoví jak skvělé předměty a měl jsem tak malou obranu. Dotáhl jsem to takhle s ním až na hell do stony field. No a jak pak byla možnost přeorganizovat dovednost pomocí některých programů, např. Plugy, tak jsem z něj udělal fanatika, dotáhl jej na úroveň 98 a archivoval. Do teď se za něj dá hrát...
Mimo jiné. Rád bych se zeptal všech přítomných a poprosil je tak o radu. Máme s Raisen v plánu zahrát úplně původní klasické Diablo. Tedy bez datadisku. No a chtěli bychom hrát hned od začátku na HC. Problém je však v tom, že lze z počátku hrát pouze na SC. Neznáte někdo nějaký způsob, jak by se tato "nepříjemnost" dala obejít Zatím na nic nemůžeme přijít.
Mimo jiné. Rád bych se zeptal všech přítomných a poprosil je tak o radu. Máme s Raisen v plánu zahrát úplně původní klasické Diablo. Tedy bez datadisku. No a chtěli bychom hrát hned od začátku na HC. Problém je však v tom, že lze z počátku hrát pouze na SC. Neznáte někdo nějaký způsob, jak by se tato "nepříjemnost" dala obejít Zatím na nic nemůžeme přijít.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se nemýmlím, existují nejrůznější trainery na verzi 1.00, na kterých se dá nacheatovat postava na jaýkoliv level, takže by to hra měla teoreticky brát tak, že je Diablo už mrtvý a se založením HC postav by tudíž neměl být problém.
BliiNky: Děkuji. Po pár pokusech jsem našla takový program i pro verzi 1.00 (přeci jen už není nejnovější, že). Nakonec stačilo jen zatrhnout, že ona postava, kterou jsem si tak "skvěle" vytvořila, je HC, místo pokusů zabíjet Mephista na Hell (nevím proč, ale nechtělo mě to k Diablu pustit). A co jsem si tak všimla, tak Diablo Classic fakt bude něco
HC grál: 537/516 (-21)
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
I já ti děkuji BliiNky. Já na tyhle staré programy dočista zapomněl. I teď si je vybavuji jen mlhavě. Paráda Už teď se těším na ten "sekec mazec", co zítra vypukne.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Moje první postava v Diablu II (bez datadisku) byl Necromancer,jakožto že jsem byl ještě malej tak sem nepochopil,že Necromancer potřebuje pomocníky a sám není silnej,takže jsem skončil u Duriela.
A v Diablu II LoD to byl už Barbarian(od té doby mám rád v RPG hrach postavy které jsou tybu Barbar,Warrior atd.). S Barbarem sem skončil tím že jsem zabil Baala na NORM.Nejvíc sem používal skill Bash .Samozřejmě jsem ho měl na levým tlačítku myši.
A v Diablu II LoD to byl už Barbarian(od té doby mám rád v RPG hrach postavy které jsou tybu Barbar,Warrior atd.). S Barbarem sem skončil tím že jsem zabil Baala na NORM.Nejvíc sem používal skill Bash .Samozřejmě jsem ho měl na levým tlačítku myši.
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
kojot:To my bylo max. 12 let takže ty body jsem dával všude možně .Takže jsem sám neměl žádnou šanci(možná bych ho nedal ani s pomocníky jak jsem dal blbě ty body )
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Jo jasný já sem taky první postavu měl pěkně zmršenou. Byl to taky necro a Andariel sem pižal hůlkou s damage 2 to 4 a +1 to Raise Skeleton
prvni postava byl WW barbar a dokonce jsem s nim dohral hell jen to tenkrat trvalo snad 5 mesicu ) Bo samozrejme nepouzival
celkem lituju ze se neda zahrat diablo 1.00 ve vyssim rozliseni . Rad bych si uplne puvodni verzi zahral ale 640x480 fakt neprekousnu.
celkem lituju ze se neda zahrat diablo 1.00 ve vyssim rozliseni . Rad bych si uplne puvodni verzi zahral ale 640x480 fakt neprekousnu.