Teď se rozmýšlím, jak dál s body a tak tu píšu o radu. Diablo sice hraju celkem dlouho, ale nikdy jsem se o něj až tak extra nezajímal a nikdy nejel nic speciálně. Prostě hra for fun.

Plán do budoucna je vymaxovat větříčky - 1 Arctic Blast (pro další skilly), 20 Cyclone armor, 20 Twister, 20 Tornado a 20 Hurican
Dál nevím, co se zbývajícími skill pointy
Pokud počítám správně, tak 81 je ve větrech a 29 mi zbývá.
Uvažoval jsem o možnosti skombinovat to jako čistě element s ohněm (abych měl i fire dmg na monstra Imuní na Physic. a Cold) asi takto:
Oheň - 8 Firestorm (pro synergye na Fissure), 1 Molten Boulder (pro Fissure) a 20 Fissure
Jen nevím, jak by to bylo efektivní na vyšší obtížnosti (Hell).
Případně oheň ignorovat a jít do summonů:
Summon - 1 Havran, 1 Vlk, 1 druhý Vlk, 4 Medvěd (tank), 20 Oak Sage (to je snad jasné), 1 Poison Creeper a 1 Carrion Vine (pro trochu těch životů)
Případně se vykašlat na víno pro životy a ty dva body šoupnout taky do médi (6 medvěd a žádné víno)
Co by jste mi jako znalci druidů doporučili z těchto variant, které jsem vypsal, případně nějakou svojí kombinaci?
Pak staty:
Strength - Na věci (ale nevím, kolik je konkrétní číslo, zatím jsem sem něco vrazil a jsem s čistými body na 71 Str. - s věcmi, které zatím mám celkem rovných 100 str.)
Dexterity - Nevím, proč sem dávat, potvory si držím od těla a zatím jdou po mercovi
Vitality - Zatím dávám všechno
Energy - Nic jsem nedal a ani neplánuju, flašek dostatek.
Co by jste radili vy, hlavně mi jde o tu sílu, abych věděl + - konkrétní numero.
Merc:
Rozhoduji se mezi dvěma
II. Act Normal - Defensive (Defiance - zvyšuje defense) toho teď mám.
nebo
II. Act Nightmare - Defensive (Holy freeze - mrazí nepřátele)
Kterého by jste mi doporučili vy? Nějak se nemůžu rozhodnout, kterého bych asi uplatnil víc.

A pak vybavení (brnění, zbraň, Runová slova atd.), ve kterém teda nemám vůbec jasno (jsem holt lama a tohle je má první postava, kterou chci rozject už trošku profesionálněji).
Jinak dodávám, že hraju na Singlu (zatím) a Hardcore verze 1.12
P.S.: Skuste na mě jít česky, s angličtinou nejsem vůbec kamarád a znám hru jen v české verzi, taže pokud můžete na mě jako na českýho burana, budu nejraději i když jsem vám to tu vypsal v anglině, která je vám jistě pro hru bližší. A pokud možno se skratkama taky šetřete.
Prostě se mnou jako s blbem.