Barbarian

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Joko
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Gluttony#2845
Re: Barbarian

Příspěvek od Joko » 19.07.2011, 14:17 hod.

Dík jdu se na ně kouknout na webu.
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton

Joko
Gorebelly

Příspěvek od Joko » 19.07.2011, 14:23 hod.

Tak asi skusím Concetration, už jenom musím počkat až pojedu během týdne na otočku do Prahy a přivézt si Diablo II LoD.
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 19.07.2011, 19:40 hod.

Z hlediska zábavnosti bych ti doporučil Whirlwind nebo Frenzyho... Ale pokud nejsi moc zkušený hráč tak by to mohl být problém. Sou to docela náročný buildy ;)
Jinak Concetration barb mě nikdy nebavil.
Obrázek

Joko
Gorebelly

Příspěvek od Joko » 19.07.2011, 20:03 hod.

Moc zkušený určitě nejsem dohrál jsem jenom NORM a bez datadisku jsem základní Diablo II dohrál asi tak 3x.

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 19.07.2011, 23:29 hod.

tak ja z barbaru toho taky moc nehral.. frenzy je maser, ale je to za nej celkem narocny.. muj prvni ww aktualne prudi na hell a je to celkem rizek, takze verim ze bude guardi.. conce jsem hral uz davno a moc me nebavil, takze toho bych moc nedoporucoval.. jinak pokud to chces dohrat na vsechny obtiznosti, tak urcite war cry, ale ten zacne byt krutej az na NM..

jeste mi z tech zakladnich buildu chybi thrower a zerk.. tak snad se na ne brzy dostanu
Kupodivu mě to stále baví..

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 19.07.2011, 23:54 hod.

Vorvy: máš pravdu... pčipoměl si mi thowera :D

Joko: Thower je taky dobrá postava... ;) dá se dohrát i bez "nejlepších" itemů a házecí věci padají uniqe slušný už i na Nm...

Jinak : shrnu to...
Conc - podobnej stylem boje warovi z D1 = pomalej, ale vyrží nejvíc
WW (whirlwind) - Rychlej a ničivej, ale náročnej na manu, ze začátku nuda a potom pro nováčka neideální.
Frenzy - jednoduchej a učinnej v rukou nováčka a zábavnej a složitej z pohledu znalce.
Leaper (leap atack skill) - jednoduchej, pomalej, ale zábavnej až moc :D
Zerk (berserks skill) - podle mě náročnej na itemy i zkušenosti... celkově pro nováčka naprosto špatná volba...
War cry - asi taky náročnější postava na itemy, pokud chceš zabíjet efektivně... ale mocná postava

To sou zhruba všechny nejznámější buildy... všechny si můžeš najít na webu.
Já bych ti doporučoval Thowera (ještě jendou díky Vorvy ;) ), dále frenzyho a nebo i conce (dá se nádherně i s 2h weapon a zaměřenej spíš na Dmg... není to sice likvodátor, ale není hra aspoň tak moc pomalá...

Další buildy sou buď náročný na konkrétní výbavu (werewolfbarb) a nebo na zkušenosti hráče...
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 20.07.2011, 05:02 hod.

bemik: war cry naopak neni narocnej na itemy.. co ti staci k zivotu: 2x spirit (switch law + spirit), myth, na skebly cokoliv s +warcries (IK helma neni nic vzacnyho, eventuelne do zacatku lore), rare amulet s baba skills, ringy s manou a fcr.. a ted mi schvalne rekni, jaka je tam nejdrazsi vec/runa ;)

dohrat se to da a to ani nepotrebujes skillery, maru a dual SoJ..

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 20.07.2011, 07:02 hod.

A co zkusit Double Swingera?
HC grál: 537/516 (-21)

Joko
Gorebelly

Příspěvek od Joko » 20.07.2011, 08:12 hod.

Tak ja si to jeste promyslím nez si pojedu pro Diablo do Prahy.

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 20.07.2011, 11:13 hod.

Vorvy: moje chyba... já myslel, že to chce už dost all skills a + warcries, aby to něco zabilo v přijatelným čase...

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 20.07.2011, 11:29 hod.

Bemik: sak s tou vybavou co jsem nadhodil mas cca +10 ;) ja netvrdim ze je nejrychlejsi, s touhle vybavou budes davat kolem 3-4k/s coz urcite s ostatnimi buildy budes mit mnohem vic, ale hrajes melee castera a to je proste sranda..

nemluvim o tom, ze nemusis vicemene resit spoustu veci okolo (def, AR apod)..

btw. i kdyz on kdyz ti heka 3-4x za sekundu.. tak to je pak taky na zabiti :lol: :lol:

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 20.07.2011, 15:00 hod.

3-4 K ?? :D :lol: mrkni se prosím do kalkulátoru..mě to nějak nesedí..

btw, proč prostě nepíšete rovnou že je to celé hodně o dropu, ..je to off, ale co já sleduju hc příběhy, tak hodně lidem padá i to co potřebují nebo i nějaké ty užitečné věci...že by mě padlo někdy něco užitečného, to se říct nedá.. :roll:

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 20.07.2011, 15:07 hod.

Taky tak... většinou mi na postavě nepadne do dokončení hellu nic :D
Lepší itemy "namefuju" nebo si je přehodím z MF postavy... :D

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 20.07.2011, 15:11 hod.

Tak ono je to taky o tom, že plno lidí moc nezvedá Rare předměty, které mohou být kolikrát lepší, než nějaký unikát...

Nehledě na to, že některý "slabší" rw se dají vpohodě vyběhat na Countess nebo v LK.
Obrázek

Joko
Gorebelly

Příspěvek od Joko » 20.07.2011, 15:27 hod.

Tak už asi v sobotu budu po dlouhý době hrát Diablo II LoD.Už se nemůžu dočkat.A asi zkusím nakonec Whirlwind.

Ferek
Wraith

Příspěvek od Ferek » 20.07.2011, 15:41 hod.

Zaujimavy build pre barbara je aj tento:
http://diablo2.sk/index.php?Action=Strategy&Id=166
Autor clanku je Dhal.

Osobne som skusal toho barbara na HC a je pravda tak ako sa pisalo ze je mensi problem v AR, ale ten sa da nabrat, spociatku som to riesil tak, ze som mal merca s aurou na zvysenie AR.
Islo to dobre ale na koniec som aj tak ripol v 5 akte NM pod sekerami nejakeho Blood Lord bossa s jeho minionmi, bud to bolo v Crystalline Passage, Glacial Trail alebo v The Ancient's Way.
Ale chcem to s nim skusit este raz a dotiahnut to do konca.

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 20.07.2011, 19:46 hod.

Joko: Whirlwind mě osobně bavil asi nejvíc (možná ještě Frenzy). A nepřišel mi ani moc náročnej.
Obrázek

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 20.07.2011, 21:19 hod.

kojot: Tady máš napsaný, proč je náročnejší, než se zdá nováčkům a těm, co tyhle informace neznají...
http://suewebik.net/d2/Barfrenzy.html

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 20.07.2011, 22:27 hod.

welwet.. barbar ma break 8 framu pri +105 FCR (coz lze dosahnout hrave).. tzn 3 a kousek utoku/vterinu.. kolem toho 1k dmg budes mit psany dmg a kdyz to budes valit 3xza vterinu tak to da pres 3k/s.. bo se pletu?..

z posledni telefonni seance s DDm jsem zjistil, ze jemu uz dava 1,8k x 3 ;) ale on uz ma trochu jinej equip nez ja :D

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 21.07.2011, 06:29 hod.

Bemik: Bavil sem se o whirlwindovi. O něm sem nic v tebou postovaném článku (který mimochodem znám) nenašel.

Asi si mě nepochopil. Myslel jsem to tak, že mě bavil Whirlwind i Frenzy, ale Whirlwind není tak náročnej. Až na problémy s manou, hlavně zezačátku, než si seženeš mana steal.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“