Barbarian
Moderátor:Dark_Deamon
To vím, jenom sem nevěděl jestli blokuje a nemoh sem to nikde najít.
Díky moc.
Edit: Ahá tys myslel při blokování, že nezastavuje. Dosšlo mi to až teď.
Tak to sem taky nevěděl.
Díky moc.
Edit: Ahá tys myslel při blokování, že nezastavuje. Dosšlo mi to až teď.
Tak to sem taky nevěděl.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Barbarian
smazán offtopic
občas bývám přísnější na lidi, co soustavně porušují pravidla, oživují zapomenuté konflikty nebo vyvolávají nové....
smazán offtopic
občas bývám přísnější na lidi, co soustavně porušují pravidla, oživují zapomenuté konflikty nebo vyvolávají nové....
smazán offtopic
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
zdravim.chtel bych se zeptat,jestli je nejaky specialni duvod pro to,aby concetration barbar mel stit.vzhledem k vysoke obrane mi to prijde docela zbytecne.
vybavu planuju set immotal king,zatim mi chybi helma a brneni,ale na misto helmy uz mam unikat pro barbara Demonhorn's Edge,nez najdu tu setovku a brneni prozatim RW stone.to mi vychazi na slusny def a radsi bych se teda zameril na vyssi damage nez stit.
takze proc jsem hloupy a mel bych si radsi poridit stit?
P.S.postava je hardcore
vybavu planuju set immotal king,zatim mi chybi helma a brneni,ale na misto helmy uz mam unikat pro barbara Demonhorn's Edge,nez najdu tu setovku a brneni prozatim RW stone.to mi vychazi na slusny def a radsi bych se teda zameril na vyssi damage nez stit.
takze proc jsem hloupy a mel bych si radsi poridit stit?
P.S.postava je hardcore
Já tedy nejsem na barbary zrovna expert, ale vysoká obrana je jedna věc, jenže pokud nemáš %DMG reduced, tak ti za jedno ani ta obrana moc nepomůže, ale hlavně, zkusím to na příkladu:
Máš 10k defense, bez štítu a vlítne do tebe na hellu skupinka Hell Lordu. Řekněme, že jich vlítne 5.
Bez štítu dostaneš 5x hodně velký dmg = smrt.
Jenže máš-li štít, a šanci na block 75%, tak z těch pěti se do tebe trefí třeba jen dva. HP ti i přes velkou obranu velice klesnou, ale neripneš.
A hodně důležité je i mít velký block rating, tedy schopnost znova po vyblokování blokovat. S 75 šanci na block, a vysokým block ratem vyblokuješ jeden útok, ale okamžitě i další.
Pakliže bys měl 75% šanci na block, ale slabý block rate, tak vyblokuješ jednou, ale při rychlém útoku vyblokuješ znovu, ALE nemáš šanci při opětování útoku se trefit.
Ale s komplet IK setem se to taky dá, hlavně dbej na to, abys měl co největší base DMG a rychlost útoku.
Máš 10k defense, bez štítu a vlítne do tebe na hellu skupinka Hell Lordu. Řekněme, že jich vlítne 5.
Bez štítu dostaneš 5x hodně velký dmg = smrt.
Jenže máš-li štít, a šanci na block 75%, tak z těch pěti se do tebe trefí třeba jen dva. HP ti i přes velkou obranu velice klesnou, ale neripneš.
A hodně důležité je i mít velký block rating, tedy schopnost znova po vyblokování blokovat. S 75 šanci na block, a vysokým block ratem vyblokuješ jeden útok, ale okamžitě i další.
Pakliže bys měl 75% šanci na block, ale slabý block rate, tak vyblokuješ jednou, ale při rychlém útoku vyblokuješ znovu, ALE nemáš šanci při opětování útoku se trefit.
Ale s komplet IK setem se to taky dá, hlavně dbej na to, abys měl co největší base DMG a rychlost útoku.
Untwinked & 1.13 Only
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
LYON: hele... já jedu HC barbara concetrate s 2h weapon (tedy bez štítu)...a celkem si to dává (samožřejmně pl1, conc není moc dmg dealer) ... hele dá se to :-) myslím že pokud jedeš sám a netankuješ nějaké sosně v partě, tak je i ta 2h bez štítu lepší volba co se týče rychlosti pokud máš aspoň slušný itemy...
BTW: Co se týče IK setu... je dobrej ! ALE pokud nemáš brnko, seš nahranej...
vysvětlím... IK set dává dobrý vlastnosti, ale všimni si že rezisty dává jen brnění a kompletní set... (brnko myslím all rez 40, set 50)
Takže mi věř (sám sem zkoušel) udělat si IK bez brnka na který sem neměl štěstí... měl sem rezy v mínusu, asi to chce all rez charmy a tím si zase vezmeš hodně FHR a life co bys měl v charmech normálně...
Jelikož IK brnko nepadá až tak často a myslím že ti může padnout jen v 5. aktu hell, tak ti nedoporučuju ho hrát pokud nebudeš mít i to brnko a soustřeď se radši na lepší unikáty z mefista Nm.. tam si najdeš taky super výbavu ...
BTW: Co se týče IK setu... je dobrej ! ALE pokud nemáš brnko, seš nahranej...
vysvětlím... IK set dává dobrý vlastnosti, ale všimni si že rezisty dává jen brnění a kompletní set... (brnko myslím all rez 40, set 50)
Takže mi věř (sám sem zkoušel) udělat si IK bez brnka na který sem neměl štěstí... měl sem rezy v mínusu, asi to chce all rez charmy a tím si zase vezmeš hodně FHR a life co bys měl v charmech normálně...
Jelikož IK brnko nepadá až tak často a myslím že ti může padnout jen v 5. aktu hell, tak ti nedoporučuju ho hrát pokud nebudeš mít i to brnko a soustřeď se radši na lepší unikáty z mefista Nm.. tam si najdeš taky super výbavu ...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Ano,to je mi jasne,ze bez stitu pujdu rychleji dolu.Ale jestli si na me pamatujes,tak jsme vcera resili werewolfa se stitem a bez .Prijde mi to jako uplne to same s tim rozdilem,ze budu s barbarem mit x krat vetsi obranu.V zakladu by to melo byt silne pres 5k,pocitam tak 8k,plus jeste bonus z utoku concentrate,takze ve finale pres 10k,pocitam kolem 12k (pokud se mylim,opravte me).Zbran ze setu Immortal king ma slusne physical damage,plus se pridava elementarni damage s poctem kusu predmetu ze setu.Navic je uz v zakladu very fast,40% IAS a ma dva sockety.S dvema shael runama 80% IAS,coz uz bude dost rychly mlynek.Z tohoto duvodu mi prijde stit mene efektivni nez obourucni zbran.Samozrejme,vice tim riskuju,ale v tomhle pripade mi vyssi damage prijde lakavejsi.
P.S. Merce mam s defensive aurou,coz dale podpori moji obranu.Mel bych se s obranou dostat do dost vysokych cisel.A pokud me obestoupi skupina monster,snad by aspon trochu mohl pomoci Howl...
P.S. Merce mam s defensive aurou,coz dale podpori moji obranu.Mel bych se s obranou dostat do dost vysokych cisel.A pokud me obestoupi skupina monster,snad by aspon trochu mohl pomoci Howl...
Bemik: Tech rezistu jsem si vsiml,ale jeste nevim,jak moc velky to bude problem.Mam nejake charmy,jeden bod v natural resistences,tak to snad all skill predmety aspon trochu zvednu.Nevim ale,jak to bude na hell...A jak je na to s trefovanim?Zatim pouzivam angelic combo(amulet plus prsten) na zvyseni attack rating.Bude potreba nebo ne?Pokud ne,tak dal muzu rezy zvysit prstenem a amulet,pak uz by to snad nemel byt problem ne?
já AR neřešíl... vždycky sem použil pokřik Battle cry, což i s jedním bodem + all skills ti dá -50% target defense okolním potvorám a navíc jim to na stejným lvlu sníží dmg o skoro o třetinu...
Rezy ? noo hele tenhle build je na to aby všechno přežil... a rezisty budou problém už ve druhým aktu hell, kde příjdou scarabové co po smrti vypustí blesky... dál FE potrápí a to nemluvím o tom LE FE/CE bugu o kterým se tu v poslední době dost mluvilo...
Natural rezistences ? ti to tak maximálně s pár věcma dotáhne rezy na hell na bod 0 ... ty potřebuješ k dobrýmu přežití aspoň 50 a tím brnkem nebude problém mít 75 all rezy takže kdyby ti padlo brnko tak seš za vodou....
Rezy ? noo hele tenhle build je na to aby všechno přežil... a rezisty budou problém už ve druhým aktu hell, kde příjdou scarabové co po smrti vypustí blesky... dál FE potrápí a to nemluvím o tom LE FE/CE bugu o kterým se tu v poslední době dost mluvilo...
Natural rezistences ? ti to tak maximálně s pár věcma dotáhne rezy na hell na bod 0 ... ty potřebuješ k dobrýmu přežití aspoň 50 a tím brnkem nebude problém mít 75 all rezy takže kdyby ti padlo brnko tak seš za vodou....
jeste by se ty rezy daly resit um runama v helme.je tu ale jeden problem.nemam ani tu helmu a svou jedinou um runu jsem dal nedavno do RW Stone .kdyz si to tak ale sesumiruju,angelic combo zrejme nebude potreba,takze si myslim,ze ty rezy zaplacnu prstenem a amuletem.ted se mi to mluvi,uvidim na hellu .btw.,ty mas kompletni set?
Tak jasně, že nemusí mít štít. Já se ale třeba řídím heslem "když tank, tak pořádný". A také, pokud narazím na PI, tak přepnu na Berserk a ten štít se pak hodí.
HC grál: 537/516 (-21)
Nesnazim se udelat tank,to bych hral irona.Berserk nebudu potrebovat,Immortal king kladivo ma slusne elemental damage.
ten ele dmg na ik kladivu je hodne velka vyhoda, jedinej problem muze nastat u potvor s itd kde ti bude tvoje obrovska defenze k nicemu, tam se pak nejakej nejmenovanej stitek s 35% redikci docela sikne
jinak kdby se ti podaril celej ik set a budes sikovne rvat tak asi na nic problemovyho nenarazis... jinak co se zerku tyce, tak za predpokladu ze budes pouzivat ik je tam zbytecny davat body, to si je raci dej treba do tej natural resistence ...
jinak kdby se ti podaril celej ik set a budes sikovne rvat tak asi na nic problemovyho nenarazis... jinak co se zerku tyce, tak za predpokladu ze budes pouzivat ik je tam zbytecny davat body, to si je raci dej treba do tej natural resistence ...
Zaseknout se můžete nejen při chargi:
http://img140.imageshack.us/i/zasek.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/zasek2.jpg/
Čím je to způsobené, to netuším, protože poblíž nebyl nikdo, kdo by uměl knockback, bash, charge atp. Nicméně stačí změnit zbraně a je po problému.
http://img140.imageshack.us/i/zasek.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/zasek2.jpg/
Čím je to způsobené, to netuším, protože poblíž nebyl nikdo, kdo by uměl knockback, bash, charge atp. Nicméně stačí změnit zbraně a je po problému.
tahle mepříjemné věc se mě stává od 1.13 u frenzyho..( já teda jiného v 1.13 nehrál..)
jo stačí přehodit..ale třeba na hc se ten sek může stát osudnej no :o(
..ale zatím třeba v prvním nebo druhém aktu se mě to nestalo, v třetím myslím že také ne..takže to asi bude vážně ohledně frenzířa..
jo stačí přehodit..ale třeba na hc se ten sek může stát osudnej no :o(
..ale zatím třeba v prvním nebo druhém aktu se mě to nestalo, v třetím myslím že také ne..takže to asi bude vážně ohledně frenzířa..
Ciao all...prosim nekoho zkusenejsiho. Mam jednu otazku co se tyce War Cry u Barbara. Uplatní se tam snížení def z tauntu nebo třeba když merc nahodi Ampu jestli bude taky dostavat o 100% vetsi dmg z War Cry nebo ne...diky *A*
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
war cry má snad always hit ve svém radiusu, ne?Attia píše:Ciao all...prosim nekoho zkusenejsiho. Mam jednu otazku co se tyce War Cry u Barbara. Uplatní se tam snížení def z tauntu
nikdy sem neslyšel, zě by dmg z wc bylo magického původu. tudíž předpokládám že je fyzického a tím pádem se na něj uplatňují jeho modifikátory (ano, amp imho zvýší jeho dmg)Attia píše:nebo třeba když merc nahodi Ampu jestli bude taky dostavat o 100% vetsi dmg z War Cry nebo ne...diky *A*
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Jakej Barbarův build byste mi doporučili?
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Build zatím žádnej hrál jsem nějak tak podle svýho ale teď bych si rád zahrál s nějakým buildem.
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Whirwind... ale ten možná bude pro začátek trošku těžkej...
Každopědně nejodolnější je Concetration barb a dost zábavnej je Frenzy (ale ten je těžkej, o tom by sis musel něco pročíst)
Každopědně nejodolnější je Concetration barb a dost zábavnej je Frenzy (ale ten je těžkej, o tom by sis musel něco pročíst)