Problém byl v tom, že to šlo neskutečně pomalu což mě osobně vadilo

Moderátor:Dark_Deamon
Eagle_SK píše:Tak toto poznam, ale mne sa to stava jak s barbarom tak s paladinom! to bude asi neaka posr... chyba hry. Kliknem na monstera, drzim tlacitko kym ho nezabije ale postava iba macha zbranou a nic. musim bud zautocit na ineho monstera alebo odstupit a znovu. A ako som povedal, stava sa mi to aj s paladinom a ten je na h... nie Barbar, to je asi naj char.TiTAN píše:... a nebo nevim cim to je kolikrat do nich rezu rezu a rezu a nic a kdyz nepopojdu tak promachnu vzdycky
takze problem mezi klavesnici a zidli neni myslis jako ze nepouzivam skilly jo ? :-D :-D
Kazdý , kto nema rad barbara povie , ze je to len tupa sila, a mlati bez taktiky=ziadna zabava ... Toto vsetko je ale paladin-presnejsie Avenger!!! celu hru prejde s jednym skilom a stale tým istým tahom, Skratka staci vediet len aky velky napor udrzi jeho stit a health a podla toho postupovat dopredu. taky zealot uz musi riesit problemy s imune to physical ale to staci jeden bod do vengece a viac-menej to staci. tesladin ma podobny problem s ItL, Hammerdin ma aspon zujimavy a neobvikly skill. dalsie buildy ma nenapadaju, hram Avengera a jedine co sa mi na nom lubi je aura conviction v kombináci s dvoma kuzelnicami(fire,lightnig napr) ale to sa da nahradit realmovym runovym slovom Infinity. a fanatizmus je tiez super.
ale taky berserker pokial neda vsetko na jednu ranu tak musi hrat sakra opatrne s 0 def. nema ziadny leach a bez toho sa velmi zle funguje. jedina vyhoda je malo imune to magic, co je nic moc. ostatne buildy (WW,frenzy,conc.) maju rovnaky problem ako zealot, ale oni to musia riesit ovela menej praktickym skilom beserk(prereg skills, 0 def)
Vorvy píše:tak life a mana stealing ma na vyssich obtiznostech postihy jestli se nepletu, tak to treba bude tim..
Fraxinus píše:Trpělivost, mladíku.
Diablu se zády neotočíš.![]()
Tady to vypadá, že máš svého barbara od počátku špatně vedeného a na vyšší obtížnosti se to projevilo v plné nahotě. Troufám si odhadnout, že se jedná o tvou první postavu a já si moc dobře pamatuju, jak vypadala ta moje první postava (ještě hůř než tvoje). Doporučuji na tuhle postavu zapomenout a hrát odznova a v té nové hře se již na spoustu věcí budeš dívat jinak, než teď. Především budeš poučen z případných chyb a taky zabrouzdáš na stránky o Diablu a přečteš si něco o vlastnostech, které jsi dosud nepovažoval za důležité nebo jsi o nich nevěděl. Dej Diablovi ještě šanci.
spatne sem se asi vyjadril nebo si me nepochopilVorvy píše:concentrate barbar se dvema swordama naraz?.. no conc. je predevsim tank na preziti, ne na dmg, tzn ze potrebujes stit na block, s def bonusem z concentrate by te meli hodne tezko trefovat.. paklize mas i tak problemy, pouzij offensive merce z druheho aktu Normal/hell kterej ma auru blessed aim..
a naopak, vyssi patche spis hru usnadnujou..
Ty to píšeš ako keby sa ti to stavalo pri každej druhej príšere. Mne sa to stáva len občas, a pokial si spomínam tiež to bolo vačšinou na TCP/IP. Na tuto chybu sa skratka vybodni- to nevyriešiš a nedeje sa zas tak často.TiTAN píše:...Protoze kdyz ma zasah do moba 95% tak se me nemuze stat abych se do nej 10x za sebou netrefil vzdy musim popojit a pak se uz trefim
bude tam asi naky spatny vypocet vnecem
Nejcasteji to je pri hre po TPC/IP ...
Prave ze tak to je deje se to u kazde druhe jak rikas ... kdyby to bylo jen obcas mavnu nad tim rukou ale kdyz je to furt ??? ... .Eagle_SK píše:Ty to píšeš ako keby sa ti to stavalo pri každej druhej príšere. Mne sa to stáva len občas, a pokial si spomínam tiež to bolo vačšinou na TCP/IP. Na tuto chybu sa skratka vybodni- to nevyriešiš a nedeje sa zas tak často.TiTAN píše:...Protoze kdyz ma zasah do moba 95% tak se me nemuze stat abych se do nej 10x za sebou netrefil vzdy musim popojit a pak se uz trefim
bude tam asi naky spatny vypocet vnecem
Nejcasteji to je pri hre po TPC/IP ...
Ono je to vice mene jedno misujou vsichni ale ne zas tak tolik ..Fraxinus píše:Tak ať hostuje někdo jiný
Nebo zkus o krok od nepřítele odběhnout a pak se k němu vrať.