Barbarian
Moderátor:Dark_Deamon
Na WW jsou leechy povinnost.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Re: Barbarian
Zatím jsem neviděl nic, co by dávalo Mana Leech, když se to prdne do štítu, ale budiž tedy. iablo
Kulturní vložka:
"Amazonka, pokud má luk, tak tam blok nedáš, ani kdyby sis vyřel řítní otvor sovou, pod zámínkou chránění lesů". 8)
Pokud máš ovšem Jawu, tak by nebylo špatné u ní block mít. Většinou všechny kontaktní postavy těží z blocku. Já hraji bez blocku pouze MF Soso, jelikož se Spiritem v Monarchu block nedáš nikdy.
Kulturní vložka:
"Amazonka, pokud má luk, tak tam blok nedáš, ani kdyby sis vyřel řítní otvor sovou, pod zámínkou chránění lesů". 8)
Pokud máš ovšem Jawu, tak by nebylo špatné u ní block mít. Většinou všechny kontaktní postavy těží z blocku. Já hraji bez blocku pouze MF Soso, jelikož se Spiritem v Monarchu block nedáš nikdy.
1. Baba blokuje pocas ww, blokovanie neprerusi ww. V zasade - whirlwind neprerusi nic, ani smrt... proste pokial barbara zabiju pocas ww, tak whirluje dalej a chcipne az ked dokonci ww
2. berserker sa myslim ze hra tak so stitom ako aj bez. Ono ta nulova defense pri hrani s obojruckou az tak neprekaza, pac ma warcry, ktorym enemakov zastunuje, cize mu nic nerobia a on ich v klude pozabija a samozrejme dmg obojrucky pri berserku je proste brutalny.
Ohladom ias, ja som s uspechom pouzival toto: http://diablo3.ingame.de/tips/calcs/wea ... ng=english
uda ti to celkom presne rychlost utokov a pak si mozes vyhodit aj tabulku
2. berserker sa myslim ze hra tak so stitom ako aj bez. Ono ta nulova defense pri hrani s obojruckou az tak neprekaza, pac ma warcry, ktorym enemakov zastunuje, cize mu nic nerobia a on ich v klude pozabija a samozrejme dmg obojrucky pri berserku je proste brutalny.
Ohladom ias, ja som s uspechom pouzival toto: http://diablo3.ingame.de/tips/calcs/wea ... ng=english
uda ti to celkom presne rychlost utokov a pak si mozes vyhodit aj tabulku
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte náhodou?
- lze se bránit kledbě Amplify Damage jinak než Full Rejuvenation?
- lze se bránit proti Mana Burn/Drains?
No asi Ne+Ne, to já jen kdyby náhodou :-)
- lze se bránit kledbě Amplify Damage jinak než Full Rejuvenation?
- lze se bránit proti Mana Burn/Drains?
No asi Ne+Ne, to já jen kdyby náhodou :-)
Greenhorn s duší Throwera
To jsem ještě neslyšel, že obrana proti AD jest Fullka.
Proti Mana burnu se lze bránit jedině tak, pokud ti padne:
Drake Rune (31)
Cannot Be ManaBurned
Proti Mana burnu se lze bránit jedině tak, pokud ti padne:
Drake Rune (31)
Cannot Be ManaBurned
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Oou, tak sry, mýlka. Dvakrát jsem se vyléčil Fullkou, protože mně nebavilo běhat pod AD, ale ono to zrovna asi souhlasilo s dobou trvání.
Beru zpět, Fullka AD nevyléčí, ani když se modlím. Škoda.
Pls, co je Drake Rune?
Thnx.
Beru zpět, Fullka AD nevyléčí, ani když se modlím. Škoda.
Pls, co je Drake Rune?
Thnx.
To byl joke, stejne tak jak on bral joke od tebe s tim amplify.
15 minut si hledal drake runu ? :-D
Aspoň si snad jedinej člověk, kterej si něco hledá sám nejdřív, než se tu zeptá na odpověď...
Aspoň si snad jedinej člověk, kterej si něco hledá sám nejdřív, než se tu zeptá na odpověď...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
No jo, 1:0 pro Drakesise. Třeba vymyslím sladkou odplatu :-) Podplatím číšníka, ať mu ředí pivo vodkou!!!!! Bylo to "maličko" průhledné, ale hold jsem to sežral....i s navijákem.
- damagedeath
- Zhar the Mad
¨Nejhorší co můžete udělat, je trestat Draka chlastem, to mu spíš dávejte za odměnu
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty počteníčka HC postav jsou fajné, ale jsem z toho psychicky zdrcen. Help, pls. Hraji HC Bersekera na v 1.12.
V lednu mi ripnula "Janička", asi před měsícem jsem "radil" Xatrovi s paladinem a ripnul jsem "QuickDeath" (příhodné jméno) a nedal jsem na RIPův návrh zkusit něco méně náročného na zbroj a rozjel jsem třetího Bersekera "CryingCoshBoy" :-)
Klasika - na lvl 68 vstupuji na Hell, abych se ihned vrátll k Baalovi expit. Teď jsem lvl 75. Na planinách to celkem dávám, ale nemůžu do kobek apod. Čísla vypadají monstrózně, ale jsem na ripnutí. Už týden skládám Duress a nic. Komtesu na NM dám i s přepnutím za 1,5 min, jenže po 30-ti kolečkách - znáte to. Komtesa na Hell hází Setovky, Magic, Unikáty, ale skoro žádné runy, navíc se tam probíjím hrozně dlouho. Mephisto mi dal Nagu a probít se do LK na Hell se bojím. Dneska zkusím Catacombs, ale vidím to na mnoho portálů. Kombinace Amplify Damage s Holy Freeze je pro mně v hloučku smrtící a v těch kobkách občas uteču do slepé uličky :-)
CryingCoshBoy lvl 75
Combat - Berseker 20 + prereq
Masteries - Mace 1, Axe 1 + Speed, Stamina, Skin, Resistance
Warcries - Howl 13, Shout 20, BO 10, WC 7, BC 1
Strengh 183 ; Dex 190 ; Vitality 141; Energy 40
Výbava:
Helma - "Lore" + 2 WCry
Amulet - Rune Emblem (+1 All Skills)
Armor - "Stealth"
Štít - "Rhyme"
Opasek - Razortail
Rukavice - Bloodfist
Boty - Plague Track
Prsteny - 2x Platinum Ring (200 AR)
+pár Charmů AR, rezy, Dex, Mana, Dmg
Což včetně BO dává:
Life 3944 / Mana 216 (kromě Mana Burn/Dry se to dá)
Na zbraních:
Guardian Naga / Bonesnap (obě Exceptional, socket 1x P Amethyst)
Dmg 973-2252 / 2736-4034
AR 8994 / 9364
Ch2Hit 87% / 88%
Ch2B 75%
S rezistencema:
Fire 11% / 23%
Cold CBF / 20%
Light 25% / 7%
Poison 75% / 28%
Merce mám s Might Aurou.
Helm - Peasant Crown (možno 1x socket)
Brnko - setové Haemosu´s Adamant (možno 1x socket)
Zbraň - Soulfeast Tine War Fork
Rád bych vyměnil opasek a botky, nebo craftit?.
"Skládám" Duress + Sanctuary. Už mám 2xLum, 2xIo :-(
Nebo, co byste poradili?
V lednu mi ripnula "Janička", asi před měsícem jsem "radil" Xatrovi s paladinem a ripnul jsem "QuickDeath" (příhodné jméno) a nedal jsem na RIPův návrh zkusit něco méně náročného na zbroj a rozjel jsem třetího Bersekera "CryingCoshBoy" :-)
Klasika - na lvl 68 vstupuji na Hell, abych se ihned vrátll k Baalovi expit. Teď jsem lvl 75. Na planinách to celkem dávám, ale nemůžu do kobek apod. Čísla vypadají monstrózně, ale jsem na ripnutí. Už týden skládám Duress a nic. Komtesu na NM dám i s přepnutím za 1,5 min, jenže po 30-ti kolečkách - znáte to. Komtesa na Hell hází Setovky, Magic, Unikáty, ale skoro žádné runy, navíc se tam probíjím hrozně dlouho. Mephisto mi dal Nagu a probít se do LK na Hell se bojím. Dneska zkusím Catacombs, ale vidím to na mnoho portálů. Kombinace Amplify Damage s Holy Freeze je pro mně v hloučku smrtící a v těch kobkách občas uteču do slepé uličky :-)
CryingCoshBoy lvl 75
Combat - Berseker 20 + prereq
Masteries - Mace 1, Axe 1 + Speed, Stamina, Skin, Resistance
Warcries - Howl 13, Shout 20, BO 10, WC 7, BC 1
Strengh 183 ; Dex 190 ; Vitality 141; Energy 40
Výbava:
Helma - "Lore" + 2 WCry
Amulet - Rune Emblem (+1 All Skills)
Armor - "Stealth"
Štít - "Rhyme"
Opasek - Razortail
Rukavice - Bloodfist
Boty - Plague Track
Prsteny - 2x Platinum Ring (200 AR)
+pár Charmů AR, rezy, Dex, Mana, Dmg
Což včetně BO dává:
Life 3944 / Mana 216 (kromě Mana Burn/Dry se to dá)
Na zbraních:
Guardian Naga / Bonesnap (obě Exceptional, socket 1x P Amethyst)
Dmg 973-2252 / 2736-4034
AR 8994 / 9364
Ch2Hit 87% / 88%
Ch2B 75%
S rezistencema:
Fire 11% / 23%
Cold CBF / 20%
Light 25% / 7%
Poison 75% / 28%
Merce mám s Might Aurou.
Helm - Peasant Crown (možno 1x socket)
Brnko - setové Haemosu´s Adamant (možno 1x socket)
Zbraň - Soulfeast Tine War Fork
Rád bych vyměnil opasek a botky, nebo craftit?.
"Skládám" Duress + Sanctuary. Už mám 2xLum, 2xIo :-(
Nebo, co byste poradili?
No, misto Duress, bych se zameril na Lionheart. Je lepsi a navic usetris um, kterou hledas.
Jedine vyhody duressu jsou CB a OW. A jeste 40% FHR coz je dobre, mozna jeste to cold dmg, ale zadna slava. Celkove vzato, je podle me lepsi Lion.
Duress X Lionheart
Duress ma rozmezi ed 10-20. Lion vzdy 20
Duress ma zbytecne ED u berserkra.
Rezy 15, pouze cold 45. Lion ma pro vsechny 30.
Navic, Lion pridava obrovske staty. 25 str (To nahradi z casti to cold dmg). 15 dex dobre pro shield, nemusis tam tolik davat + AR. Vitality, proste life. A navic 50 life, ktere jde pres BO. Jeste -req, nechce moc str, naopak dost prida.
Nechci te k nicemu premlouvat, ale ja bych sel touto cestou. Jinak co se tyce skillpointu, tak je podle me hloupe nemit mastery, alespon nekolik bodu, abys vyhnal critical (Ja jsme pro full). Taky je v tom trosku AR a DMG. Jinak to ze nemas na max BO, je podle me velka chyba(zvlaste na HC). Zbytecne davas body na hovadiny jako war cry. Pokud te bavi / chces (alespon to z tveho prispevku tak vypliva) aktivne pouzivat warcries tak pouzivej howl. Vsichni se rozutecou (jsou vyjimky ze, ale ve vetsine pripapadu) Pak si jednotlive pritahej tauntem, a az prijdou tak battle cry, pro oslabeni.
Co se tyce celeho equipu, tak bych ti doporucil se vracet.. Pak co nejrychleji protrhnout, a vracet se na hellu. Nevim co presne delaji tvoje ringy a boty. Pokud ty prsteny jsou jen modre s ar, tak zkus gamble nebo proste celkove se vic vracet..
Jedine vyhody duressu jsou CB a OW. A jeste 40% FHR coz je dobre, mozna jeste to cold dmg, ale zadna slava. Celkove vzato, je podle me lepsi Lion.
Duress X Lionheart
Duress ma rozmezi ed 10-20. Lion vzdy 20
Duress ma zbytecne ED u berserkra.
Rezy 15, pouze cold 45. Lion ma pro vsechny 30.
Navic, Lion pridava obrovske staty. 25 str (To nahradi z casti to cold dmg). 15 dex dobre pro shield, nemusis tam tolik davat + AR. Vitality, proste life. A navic 50 life, ktere jde pres BO. Jeste -req, nechce moc str, naopak dost prida.
Nechci te k nicemu premlouvat, ale ja bych sel touto cestou. Jinak co se tyce skillpointu, tak je podle me hloupe nemit mastery, alespon nekolik bodu, abys vyhnal critical (Ja jsme pro full). Taky je v tom trosku AR a DMG. Jinak to ze nemas na max BO, je podle me velka chyba(zvlaste na HC). Zbytecne davas body na hovadiny jako war cry. Pokud te bavi / chces (alespon to z tveho prispevku tak vypliva) aktivne pouzivat warcries tak pouzivej howl. Vsichni se rozutecou (jsou vyjimky ze, ale ve vetsine pripapadu) Pak si jednotlive pritahej tauntem, a az prijdou tak battle cry, pro oslabeni.
Co se tyce celeho equipu, tak bych ti doporucil se vracet.. Pak co nejrychleji protrhnout, a vracet se na hellu. Nevim co presne delaji tvoje ringy a boty. Pokud ty prsteny jsou jen modre s ar, tak zkus gamble nebo proste celkove se vic vracet..
duress x Lionheart se už někde řešilo, a já sem byl snad jedinej, kdo hájil liona :-D většina si myslí, že duress je lepší....
pravda ale je, že obě sou skvělý a rozdíl při samotné hře je malej.... obě dost pomůžou
pravda ale je, že obě sou skvělý a rozdíl při samotné hře je malej.... obě dost pomůžou
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Podle me je duress x lionheart uplne useless, zvlast kdyz jeste vezmu v potaz ze znacna vyhoda toho rw je enchanced defense, ktera je v tomto pripade taky k nicemu.
Edit: Jedina schopna vlastnost by zde mohla byt to fhr, kteremu ale taky moc nefandim. Stejne kdyz ma bloodfisty tak ma bp 6/25 fps (27%), a k tomu tech 40 by bylo 5/25 fps. (48%) Nevim jak z charmu a ostatnich veci, ale ja bych rekl ze staci. I kdyz.. FHR neni nikdy dost , zvlast na HC u melee charu, ale stejne.. Vsak vec kazdeho.
Edit: Jedina schopna vlastnost by zde mohla byt to fhr, kteremu ale taky moc nefandim. Stejne kdyz ma bloodfisty tak ma bp 6/25 fps (27%), a k tomu tech 40 by bylo 5/25 fps. (48%) Nevim jak z charmu a ostatnich veci, ale ja bych rekl ze staci. I kdyz.. FHR neni nikdy dost , zvlast na HC u melee charu, ale stejne.. Vsak vec kazdeho.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je důvod, proč jsem vstoupil do debaty. Gamblím cca 2 roky, ale ani za mák nemám šajnu o tom, co pomůže, co ne. První pohled na Lionheart mi nic neříká.
+20% EDmg - OK
+Sterngh, Energy, Vitality, Dexterity, Life - nic z toho jsem si myslel, že neupotřebím. Dex zatím zvládám. Elite Bonesnap bude chtít 225 Strengh, kam se za chvilku taky dostanu, Vitality a Life - myslel jsem, že 4k Life s 75% blokem a dobrými rezy je inaf. Rezy jsem chtěl řešit přes Sanctuary. TY "obrovské staty" prostě nemám vyzkoušené..
Důvod pro Duress byl 40% FHR + Cold Dmg + CB/OW.
- Mastery ještě nemaxuji, protože si myslím, že ještě nemám final weapon a nevím, která to bude Mace/Axe.
- BO jsem maxoval podle potřeby. Jakmile jsem se dostal na 4k Life, šel jsem do Howl (+10% dmg)
- WC je taky otázka. V kobkách je ti Howl na ......, WC stunuje potvory a zabrání aby na tebe kouzlily (když to stihneš)
Také bych potřeboval malinko posílit merce. Moje prozatímní strategie jsou:
1- merc natáhne na sebe potvory = obejdu je, hodím BCry pro oslabení / WC, ustoupím a postupně si je Tauntuji.
2- naběhnou potvory přímo na mně = WC/BCry a ústup. Spojím se s žoldákem a pak už dle 1
3- na planinách je to easy: Howl, pak jdu rovnou Face2Face bosse s BCry, jak ripne, tak Howl a Tauntuji zbytek.
1:1-3 / bosses nemám vůbec žádný problém, ale když mně v Catacombách honí 12 zběsilech kozlů, z toho 3 bossové, hážou AD a kostlivci mně Freezujou a není kam utéct, to je pak ten správný Hell :-)
+20% EDmg - OK
+Sterngh, Energy, Vitality, Dexterity, Life - nic z toho jsem si myslel, že neupotřebím. Dex zatím zvládám. Elite Bonesnap bude chtít 225 Strengh, kam se za chvilku taky dostanu, Vitality a Life - myslel jsem, že 4k Life s 75% blokem a dobrými rezy je inaf. Rezy jsem chtěl řešit přes Sanctuary. TY "obrovské staty" prostě nemám vyzkoušené..
Důvod pro Duress byl 40% FHR + Cold Dmg + CB/OW.
- Mastery ještě nemaxuji, protože si myslím, že ještě nemám final weapon a nevím, která to bude Mace/Axe.
- BO jsem maxoval podle potřeby. Jakmile jsem se dostal na 4k Life, šel jsem do Howl (+10% dmg)
- WC je taky otázka. V kobkách je ti Howl na ......, WC stunuje potvory a zabrání aby na tebe kouzlily (když to stihneš)
Také bych potřeboval malinko posílit merce. Moje prozatímní strategie jsou:
1- merc natáhne na sebe potvory = obejdu je, hodím BCry pro oslabení / WC, ustoupím a postupně si je Tauntuji.
2- naběhnou potvory přímo na mně = WC/BCry a ústup. Spojím se s žoldákem a pak už dle 1
3- na planinách je to easy: Howl, pak jdu rovnou Face2Face bosse s BCry, jak ripne, tak Howl a Tauntuji zbytek.
1:1-3 / bosses nemám vůbec žádný problém, ale když mně v Catacombách honí 12 zběsilech kozlů, z toho 3 bossové, hážou AD a kostlivci mně Freezujou a není kam utéct, to je pak ten správný Hell :-)
Tak na gamble to chce mit jisty luck
Co se tyce life, tak toho neni nikdy dost. Jinak jak jsem psal FHR, a cold dmg, je podle me mensi bonus, nez staty, life, resy z lionu.
Pises, ze chces elite bonesnap, to jako na jednom slotu stit +zbran, a na druhem velky weapon ? (konkretne zminujes ten elite bonesnap) Na muj vkus davas az moc do sily (mozna i dex). Sice chapu to, ze na sp kde si za jine chary nehledas veci atd, se bez sily neobejdes, ale i tak. V tom pripade bych volil mace mastery, kde dostavas vetsi bonus za silu. (Kdyz uz to tu mas v te sile rozjete) Ale na druhou stranu nevidim moc dobre na hc hrat s obourucni zbrani... Jinak bych ale asi hral se sekerama (Myslim stit + axe, nebo axes). Jinak co se tyce wc, tak samozrejme ti nazor neberu, jen jsem ti rekl muj.
Co se tyce life, tak toho neni nikdy dost. Jinak jak jsem psal FHR, a cold dmg, je podle me mensi bonus, nez staty, life, resy z lionu.
Pises, ze chces elite bonesnap, to jako na jednom slotu stit +zbran, a na druhem velky weapon ? (konkretne zminujes ten elite bonesnap) Na muj vkus davas az moc do sily (mozna i dex). Sice chapu to, ze na sp kde si za jine chary nehledas veci atd, se bez sily neobejdes, ale i tak. V tom pripade bych volil mace mastery, kde dostavas vetsi bonus za silu. (Kdyz uz to tu mas v te sile rozjete) Ale na druhou stranu nevidim moc dobre na hc hrat s obourucni zbrani... Jinak bych ale asi hral se sekerama (Myslim stit + axe, nebo axes). Jinak co se tyce wc, tak samozrejme ti nazor neberu, jen jsem ti rekl muj.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
- WC jsem dal dle buildu od Matýska a zvykl jsem si na něj. Každopádně těch 7 bodů je finálka. Zatím to stačí zastunovat na 4 rány. Bohužel ta Naga je na Hell taková plastová vidlička a i do falena buším jak hluchej do vrat..
- Určitě budu hrát zbraň (nejdraději mace, když už to mám takhle rozehrané) + štít, i když ten War Club to švihá slušně. Se štítem se přiblížím, zastunuji/BC, switchnu na War Club a OneHit :-). Z toho vyplývají ty body v Dex.., prostě jsem neposbíral dost charmů, tak to tlačím bodama na těch 75%
- Strengh jsem namaxoval na 180b:
1) kdybych se dostal k Legendary Malletu (189)
2) kdybych si udělal Ogre Maul (225) - radějí bych tam měl +3 to Warcries, ale nevím, zda se poštěstí
- OK, zkusím teď dávat Mastery místo Howl. Ten AR se bude hodit, s critical strike nemám zkušenosti, ale nechám si poradit.
Tak či tak jsem na mrtvém bodě a nevím, kudy se vydat.
- Komtesa na NM do zblbnutí ?
- Mephisto -II- ?
- pomaličku polehoučku zkoušet Pity na Hell ?
- Doexpit na Baalovi (kam až ?) ?
- zkusit proběhnout do 3.Aktu na LK ?
Potřebuji zvednout rezy, vyzbrojit merce, získat lepší 1H zbraň.
Ještě jdu gamblit a craftit, botky, opasek a prsteny.
Zatím díkes za komentář. GL
- Určitě budu hrát zbraň (nejdraději mace, když už to mám takhle rozehrané) + štít, i když ten War Club to švihá slušně. Se štítem se přiblížím, zastunuji/BC, switchnu na War Club a OneHit :-). Z toho vyplývají ty body v Dex.., prostě jsem neposbíral dost charmů, tak to tlačím bodama na těch 75%
- Strengh jsem namaxoval na 180b:
1) kdybych se dostal k Legendary Malletu (189)
2) kdybych si udělal Ogre Maul (225) - radějí bych tam měl +3 to Warcries, ale nevím, zda se poštěstí
- OK, zkusím teď dávat Mastery místo Howl. Ten AR se bude hodit, s critical strike nemám zkušenosti, ale nechám si poradit.
Tak či tak jsem na mrtvém bodě a nevím, kudy se vydat.
- Komtesa na NM do zblbnutí ?
- Mephisto -II- ?
- pomaličku polehoučku zkoušet Pity na Hell ?
- Doexpit na Baalovi (kam až ?) ?
- zkusit proběhnout do 3.Aktu na LK ?
Potřebuji zvednout rezy, vyzbrojit merce, získat lepší 1H zbraň.
Ještě jdu gamblit a craftit, botky, opasek a prsteny.
Zatím díkes za komentář. GL
- damagedeath
- Zhar the Mad
Abuzus: Tak ten LK nevím, protože tam se vyplatí spíše chodit na více players...a sám moc dobře víš, jaký je tam složení, zejména co se týká zealotů s healerama...humus...
Spíš choď na bosse, zkus i Andy na nm kvůli SoJi, i když to by byla vážně haluz, nebo crafting...
Spíš choď na bosse, zkus i Andy na nm kvůli SoJi, i když to by byla vážně haluz, nebo crafting...