Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Casti decre a kostry ho za nějakou dobu upižlaj merc, kterej by měl nějakou kvrdlačku v ruce (ideální merc je dessert merc s might) tak by to mělo jít
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Re: Necromancer
ja se dival na tento kalkulátor nek. minionu
http://tph.tuwien.ac.at/~gottwald/necro ... lator.html
ale zdá se mi že kostry dosahuji strašně malého poškození
jsou tak slabé nebo ten kalkulátor funguje špatně??
http://tph.tuwien.ac.at/~gottwald/necro ... lator.html
ale zdá se mi že kostry dosahuji strašně malého poškození
jsou tak slabé nebo ten kalkulátor funguje špatně??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Jsou dost slabé a to ti můžu říct i bez použití kalkulátoru... jejich výhodou je to že jseu nenáročné na manu a utočí ve velkém množství.
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
já ale slyšel že když máš dobré věci tak mohou dosáhnout dmg až 7k
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
7k
I se slušnou výbavou budou mít dmg 400-500, na 700 je potřeba asi +20 do skeleton mastery a raise skeleton.
I se slušnou výbavou budou mít dmg 400-500, na 700 je potřeba asi +20 do skeleton mastery a raise skeleton.
-
- Quill Rat
Dobré ráno lidičky...poprvé v životě jsem rozjel summonera...hraju diablo hlavně na magic find...a chci se zeptat, když mám kostlivce atd. počítá se tam také +%magic find? necra jsem vždy hrál s bone spear,spitit a armor. a bez bone prison bych to asi nedojel...díky za odpovědi a přeji příjemný den...měj te se
cleo: A jak chceš na SP sehnat eni? Za dobu, co hraju dia mi nejvýše palda BERka, když jsem runoval LK. (Počítám s hrou Untiwnked bez návratů)
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
cleo: já bych ani neřekl, už jsem na Battle.netu viděl jednoho HC summonera s eni, jak se portnul na hellu ve worldstone keepu mezi potvory. Během sekundy mu chcíply všechny kostry a další ránu nepřežil ani on. Hlavně že nejprv machroval, jak je nezničitelnej.
korca: Všichni jsou silní, nejrychleji zabíjí nejspíš bonemancer, "chvilku si počkej" je poisonmancer a nejpomalejší zabiják je dle mě summoner (na hellu určitě ano, na normalu může být i rychlejší než pois a bone).
korca: Všichni jsou silní, nejrychleji zabíjí nejspíš bonemancer, "chvilku si počkej" je poisonmancer a nejpomalejší zabiják je dle mě summoner (na hellu určitě ano, na normalu může být i rychlejší než pois a bone).
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak poizn s Eni je dobrej na velké houfy monster, na koncové je ale úplná lama a chce to Merce, co má hodně CB. Jinak Baala tejrá pěkně dlouho, se sf je to na sepsání pamětí. Pak se s pomocí AD dá zabít vše.
Neznamena ze kdyz jeden summon nekr s eni ripne tak je ten build slabej, kazdy build je tak dobry jaky je hrac. Videl sem zkuseneho hraca hrat so sumon eni nekrom vsetko padalo behom sekundy...
Mephisto: nikde nevidim ze by povedal ze hra sp..pyta sa ktory build je nej, psn mancer je velice husty ale bez tuny drahych veci to s nim ide pomaly, a boner na pvm, moc sa mi nepaci, pomalsi nez psnmancer. Sumonovi staci eni a hocjake +all skills veci a da vsetko.
Mephisto: nikde nevidim ze by povedal ze hra sp..pyta sa ktory build je nej, psn mancer je velice husty ale bez tuny drahych veci to s nim ide pomaly, a boner na pvm, moc sa mi nepaci, pomalsi nez psnmancer. Sumonovi staci eni a hocjake +all skills veci a da vsetko.
Je ťažké byť idiot lebo konkurencia je obrovská
- damagedeath
- Zhar the Mad
Cleo: summoner je na hell docela jednoduchej a silnej, ale nelehá to do sekundy...už jich mám pár odehraných a myslím si, že lama zrovna nejsem.
Právě píšu můj první build! A to na Dagger nekra. Už to mám celé napsané, zbývá mi ještě pár věcí.
Mám otázku: Hrál jste někdo u za Dagger nekra? Jaká si myslíte že je nejlepší výbava?
Ptám se proto, abych potom nezjistil že existuje lepší výbava a nemusel zbytečně otravovat Správce opravnýma textama.
Mám otázku: Hrál jste někdo u za Dagger nekra? Jaká si myslíte že je nejlepší výbava?
Ptám se proto, abych potom nezjistil že existuje lepší výbava a nemusel zbytečně otravovat Správce opravnýma textama.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já jsem za něj hrál, ale už je to docela dlouho...myslíš s podporou golema?
Jinak výbava...už je to dlouho, ale já používal Spineripper (hlavně kvůli ITD a bonusu do skillů) nebo Blackbog´s Sharp (bonus do poison skillů, ST, paráda)
Problém je ale dexterity....já používal třeba emeraldy do helmy a brnění
Jinak výbava...už je to dlouho, ale já používal Spineripper (hlavně kvůli ITD a bonusu do skillů) nebo Blackbog´s Sharp (bonus do poison skillů, ST, paráda)
Problém je ale dexterity....já používal třeba emeraldy do helmy a brnění
Samozdřejmě s podporou Golema, a také oživených.
Dobrých dýk je docela dost, myslím že každý si vybere tu, která mu nejvíce vyhovuje.
Já myslel spíše výstroj, protože je docela dost možností a u každé se mi zdá, že v nich moc velký rozdíl není. Nasadil jsem Forti a TO set(pasek, ruce, štít)...hlavně u toho TO jsi nejsem jistý (i když -25% enemy rezi se projevuje dost dobře), jinak je zbytek jasný.
Naproti tobě problém s dextalitou nevidím, holt se investuje více do dexta bude míň o pár stovek životů (s těma emeraldama se mi to zdá jako pěkná blbost, protože 1 emerlad dává jen 10 dext (10 vita=20life), naproti rubínu který dává 38 life). Mám na mysli PvM, u toho jsou life zanedbatelnější
Dobrých dýk je docela dost, myslím že každý si vybere tu, která mu nejvíce vyhovuje.
Já myslel spíše výstroj, protože je docela dost možností a u každé se mi zdá, že v nich moc velký rozdíl není. Nasadil jsem Forti a TO set(pasek, ruce, štít)...hlavně u toho TO jsi nejsem jistý (i když -25% enemy rezi se projevuje dost dobře), jinak je zbytek jasný.
Naproti tobě problém s dextalitou nevidím, holt se investuje více do dexta bude míň o pár stovek životů (s těma emeraldama se mi to zdá jako pěkná blbost, protože 1 emerlad dává jen 10 dext (10 vita=20life), naproti rubínu který dává 38 life). Mám na mysli PvM, u toho jsou life zanedbatelnější
- damagedeath
- Zhar the Mad
S těma emeraldama máš pravdu, myslel jsem jen v nouzových situacích.
Já bych Vám zdovolením do buildu DaggeNoober lehce zasáhl, co se EQ týče, tak bych volil:
Fleshripper (shael)
Andy (ias jw)
Homo (ias jw)
Brembl
To ruky
Nosferatus Coils
Sandy
Bižu: Cats, Raven, Bkčko
S tim budeš mít i pořádnej ias. Je to vyzkoušené.
Fleshripper (shael)
Andy (ias jw)
Homo (ias jw)
Brembl
To ruky
Nosferatus Coils
Sandy
Bižu: Cats, Raven, Bkčko
S tim budeš mít i pořádnej ias. Je to vyzkoušené.
No...zkusim to otestovat.
Jinak díky za vaše tipy
Jinak díky za vaše tipy
- Alexík
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Alexík#2720
Mam takový dotaz hrál sem summonera ted mam momentalne 65lvl a napadlo me si znovu rozhodit body a ty body sem rozhodil tak ze sem ze summonera udělal poisonmancera. Zjistil sem že tenhle build je hodně silný jeho poison útok mě ohromil a zkusil jsem s ním hrát a ted mi přijde zabíjení rychlejší.Poison Nova s CE je smrtící kombinace + prokletí snížení odolnosti.Myslíte, že sem udělal dobře, když sem si rozhodil znovu body v polovině hry?
Zatím sem NERIPNUL což se divím ale přeci jen, když sem potkal kostlivce s imune poison začal sem panikařit a musel sem to nechat na lancerovi.Jinak já si myslím že sem udělal dobře a nevím jestli by tohle někdo udělal jako já.Hraju verzri 1.13.
Zatím sem NERIPNUL což se divím ale přeci jen, když sem potkal kostlivce s imune poison začal sem panikařit a musel sem to nechat na lancerovi.Jinak já si myslím že sem udělal dobře a nevím jestli by tohle někdo udělal jako já.Hraju verzri 1.13.
Hardcore