Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Klidně se navážej, tvé příspěvky čtu rád, včetně suew.., ale já jsem měl na Normalu díky ne úplně správnému rozhození bodů s diablikem prekérku a dal jsem ho až na lvl 36. Jinak to kosí celkem slušně, jen mne např. překvapila účinnost jedu v Maggot lairs než jsem si všiml, že mám Poison rez -36 :-))
Greenhorn s duší Throwera
Re: Necromancer
Jak spravne rekl AJay, summo je suvereni az tak od poloviny hry.. na normal jsem diabla delal asi 20 minut jen pomoci FG a IM, takze se v podstate udelal sam, zatimco na NM a Hell mi nedokazal zabit ani kostaka na pl 5..
Kupodivu mě to stále baví..
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Osobně si myslím, že zrovna vyvolávač je suverení vůbec celou hru. Zrovna tento týden pokračuju s tím svým, kterého mám už nějakou dobu, a nemůžu si vzpomenout že bych měl někde nějaký problém. Ani Duriel ani Diablo mi problém nedělal.
A jestli to takhle půjde dál, vyzkouším Uber Diabla. Zatím jsem nicméně ve druhém aktu na NM, ale podle toho co píšete, tak nejhorší mám už za sebou. To všechno na HC samozřejmě
A jestli to takhle půjde dál, vyzkouším Uber Diabla. Zatím jsem nicméně ve druhém aktu na NM, ale podle toho co píšete, tak nejhorší mám už za sebou. To všechno na HC samozřejmě
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
tak ono taky asi zalezi jak ty body rozhazujes, pac kdyz to budes cpat do dvou skillu, tak v nich budes silnej a asi nebudes mit problemy.. ja si je ale zozhazoval nejak tak rovnomerne, takze jsem umel vsechno ale malo.. coz asi mohla bejt ta pricina.. a taky jestli hrajes HC tak asi i trochu vic expis abys to mel v vic easy ne?
- Marast
- The Butcher
Pokud vzpomenu na normální obtížnost, šel jsem nejkratší cestou po dějový linii a nikde jsem nebyl dvakrát. Faktem ale je, že hraju počet hráčů 7-8. Příjde mi to ale skoro na stejno. Počet hráčů 1 - monstra mají málo životů, je z nich málo zkušeností ale hned jsou dole. Počet hráčů 7-8 - monstra víc vydrží, ale davájí víc tzv. exp. takže seš rychle za vodou. Ale ber to jenom jako vyjádření laika. Nestuduji matematickou stránku diabla a nepouštím se do nějakých šílených počtů. Od toho jsou tu jiní. iablo Díky Tyraelovi za ně. :waving:
Jen moc nechápu jak píšeš o tom, že jsi rozděloval body "tak nějak rovnoměrně" . I já je rozděloval rovnoměrně a proto to dávám všechno na pohodu.
Jen moc nechápu jak píšeš o tom, že jsi rozděloval body "tak nějak rovnoměrně" . I já je rozděloval rovnoměrně a proto to dávám všechno na pohodu.
Ja hral taky pl 5-8.. na NM jsem sel lvl 48.. to mas 47+1+1+2 skill bodu.. z toho 10 curses, 3 bone spells (CE + mam bodik i v Bone spear).. to je 13.. kdyz si to spoctes, tak ti vyjde ze v summoning skills mam u kazdy dovednosti 4-5 bodu (u golemu jsem daval jen fire a clay - zbytek po 1).. to jsou asi 3 kostaci, 3 magove, 5 reviku atd.. myslim ze na pl 5-8 to neni uplne idealni a nejsilnejsi..
ale jestli si i presto mel hru easy, tak to uz asi bude rukama a ne postavou
ale jestli si i presto mel hru easy, tak to uz asi bude rukama a ne postavou
no to bude tym, ze na normale si mal asi malo bodov v skeleton mastery a skel wariorovy, pak na vyssich obtiaznostiach si zacal maxovat tieto dva skilly a zacalo to byt ok. Inak podla toho rozlozenia skillpointov mi pride, ako keby si toho necraca zacal hrat vo verzii 1.09 a pak to updatol na 1.10 (al. vyssie). Investovat do golem skills viac ako po jednom bode je podla ma stratena investicia s tym, ze fire golem je len na okrasu... Este je aj tie vzajomne golemske synergie su nake divne (akoze to ma teda dost s...). Celkom dufam, ze v novom patchi s tym daco kloudne spravia...Vorvy píše:Jak spravne rekl AJay, summo je suvereni az tak od poloviny hry.. na normal jsem diabla delal asi 20 minut jen pomoci FG a IM, takze se v podstate udelal sam, zatimco na NM a Hell mi nedokazal zabit ani kostaka na pl 5..
Inak, ako bolo povedane summoner to proste drti brutalne, normal na p8 je uplna pohoda, hell na p5 dokaze priemerne vybaveny necrac tiez hrat slusnou rychlostou... (akurat, ach tie postihy na dmg na hlavnych bossakov)
Golem mastery jedu predevsim pro +% to life.. takze muj clay golem ma asi 8k zivota.. body dane do fire golema byly zbytecne vyhozeny.. synergie +% dmg je sice hezka, ale u clay golema zbytecna, takze tam uznavam ze jsem se pripravil o par bodiku..
na druhou stranu i pri max cele vetve zacinajici skeleton mastery me to vyjde na 80.. pricemz mi neprijde konstruktivni davat do revive vetsi mnozstvi bodu.. ja osobne tam dal asi 2, zbytek +all skills a mam jich najednou 10 (coz je pro me idealni pocet)..takze tady jsem usetril 18 bodu..
takze matematika.. ve hre je myslim 110 skill pointu.. 60 SM,RS,RSM + 2 rev + 10 curses + 2 bone spels kvuli CE.. 110 - 74 = 36.. tech zbylejch 36 muzu narvat do golemu a summon resist.. to mas 6 bodu do kazdeho (zase jsem usetril na blood a iron golemovi).. takze tech par bodiku co jsem vrazil do fire golema a jeho prerekvizit se celkem snadno ztrati a i presto si muzu udelat hodne slusnyho clay golema..
nerikam ze ta postava je zahrana nejlepsim moznym zpusobem..
jinak postava je celou dobu hrana ve verzi 1.12
EDIT: omlouvam se ze tu v podstate opisuju build summonera, kterej je vyvesenej na webu
na druhou stranu i pri max cele vetve zacinajici skeleton mastery me to vyjde na 80.. pricemz mi neprijde konstruktivni davat do revive vetsi mnozstvi bodu.. ja osobne tam dal asi 2, zbytek +all skills a mam jich najednou 10 (coz je pro me idealni pocet)..takze tady jsem usetril 18 bodu..
takze matematika.. ve hre je myslim 110 skill pointu.. 60 SM,RS,RSM + 2 rev + 10 curses + 2 bone spels kvuli CE.. 110 - 74 = 36.. tech zbylejch 36 muzu narvat do golemu a summon resist.. to mas 6 bodu do kazdeho (zase jsem usetril na blood a iron golemovi).. takze tech par bodiku co jsem vrazil do fire golema a jeho prerekvizit se celkem snadno ztrati a i presto si muzu udelat hodne slusnyho clay golema..
nerikam ze ta postava je zahrana nejlepsim moznym zpusobem..
jinak postava je celou dobu hrana ve verzi 1.12
EDIT: omlouvam se ze tu v podstate opisuju build summonera, kterej je vyvesenej na webu
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
no ja mam cisteho necrosummonera na 87lvl a na HELL pri P5 dost zdrham a nestiham pomerne casto ozivovat merce :? na P3 se to celkem dá .... projizdim znova 5akt a treba frozen river je docela zahul s tema litacima sirenama co kouzlej curse v kombinaci s dark archerama co mrazej
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
ja teda hraju pl 5 (5. akt hell - lvl 82) a jediny co me trapi je ze to chvilema moc neodsejpa a ze se nekde treba na 5 minut sprajcnu.. banda se rozbehne na vsechny strany atd.. jinak teda problemy nemam zadny, ale co jsem driv hraval 1.07, tak tam jsem to na hell uz taky moc nedaval..
Frozen river, ked sa fajne vygeneruje, tak je to fakt narez ale da sa aj to, strielajuce mrchy sa daju s prehladom osefovat s curses (dim vision) , inak tie sireny, no to hej, ked su to tie phys im, tak sa to dost komplikuje... navyse dmg toho ich kuzla je podla vsetkeho zcasti phys, cize ked hodia mercovi AD tak to dost schytava...
tak phys im prolomi AD nebo decre.. sice teda za cenu toho ze budou i nadale strilet ale s decre alespon hodne pomalu + s clay golemem a jeho zpomalenim --> skoro vubec
no to jasne, problem je, ked succuby alebo gloams su na druhom brehu rieky, alebo visia priamo nad vodou. Proste, ked je problem sa k nim rychlo dostat... dim vision rulzz
to mas samozrejme pravdu.. a s trochou trpelivosti to magove ustrili
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
mágové jsou skvělí, s dostatkem all skills to vražděj rychleji než kostry (třeba na baalovi to je dobře vidět, klesaj mu hp a dycky mu to o hafo slítne když vypustěj mágové salvu)...
k summonovi vždy Clay golem...
k summonovi vždy Clay golem...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Marast
- The Butcher
Hm ale takovej iron vyvolanej z Humongous, Minotaura, potazmo IK kladiva či kladiva Windhammer také není vůbec špatný.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
k čemu? damage dělaj kostry, hp maj taky kostry, jediný co využiješ je slow target, to kostry nemaj...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
asi tak..navic kdyz ti ho zabijou tak prijdes o dobrej item
- Marast
- The Butcher
No já používám momentálně hliněného a o železném jenom uvažuju. Nicméně takový Minotaur je celkem lehce k sehnání i když je to unikát. A pokud si správně vybavuju info o železným golemovi, přebírá vlastnosti předmětu. Zmíněný Minotaur má jak slow target, tak crushing blow. A co lepšího na uber bosses?
O kostrách není pochyb Gramme. Je to základní stavební kámen takže poskytují všechno co jsi zmíňil. Já zmiňuju jenom určitou alternativu.
O kostrách není pochyb Gramme. Je to základní stavební kámen takže poskytují všechno co jsi zmíňil. Já zmiňuju jenom určitou alternativu.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Clay golem je nejlepší, jeho zpomalení spolu s decrepify je ukrutný, jinak je to nechutnej držák. Thorns aura Iron Golema není zas tak významná. Raději dám pár bodíků do CE. Líp to lehá.